Перилни препарати и омекотители – 38

• 85 888
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Чистих пералнята преди месец и нещо, но както писах преди - стара е, под наем сме в жилището и не знам преди дали някой си е правил труда да я чисти. За това, четейки коментарите, май е добре да я пусна още веднъж. Предния път сложих прах Heitmann, определено имаше много добър ефект - миришеше на чисто и изхвърли доста мръсна вода. Дали да взема същия препарат или да пробвам на ДМ. Видях, че той е течен, къде го слагате при това положение - във ваничката или в барабана?

# 241
  • на Мелмак
Аз слагам всеки път почти
Препарат за почистване ли ?
Да, имам опция с/без препарат

# 242
Ванчита ,намерих това от нета :

"В съд разреждам малко количество от препарата с вода и с него почиствам пластмасовите повърхности, уплътнението и контейнера за прах и омекотител. Каквото остане го слагам на мястото на прах и пускам пералнята на празно, на възможно най-високата температура."

# 243
  • София
описано си е съвсем подробно на препарата как точно се ползва.

# 244
описано си е съвсем подробно на препарата как точно се ползва.
Друго си е да ти го преразкажат.

# 245
малката лисичка, благодаря  Simple Smile ! Не съм чела описанието на препарата, но щом препоръчвате - ще го прочета, след като го купя. Както споменах, чистила съм с прах на друга марка, за това попитах за този. И все пак добър ли е на ДМ? Или да заложа отново на Хайтман? newsm78

# 246
Ванчита , аз и от двата съм доволна.

# 247
Привет, днес си купих течното ОМО ултимейт от Кауфланд, което ух е универсално, но май си е за бяло пране. Може ли някой да ми каже дали е подходящ за цветно пране или ще избелеят доста цветовете? Толкова го чаках да го намалят и сега ако е основно за бяло, ще се изям от яд.

# 248
Милена, отдааавна не купувам промоционалните боклуци на Била и Кауфланд. Грубо и евтино, произведено за аборигени.  Наистина ни пробутват помия.

# 249
Никаква помия не е особено ОМОто. И няма значение от кой магазин е. Погледнете опаковката - на нея пише ли някъде Color. Ами не. Значи е универсален - за бяло и устойчиви (най-често светли) цветове.

# 250
  • Бургас
Аз купувам от промоционалните Омо,Тайд,Персил,Ариел..............доволна съм.

# 251

Пазарувам перилни препарати винаги от промоции в Кауфланд, доволна съм от Ариел.

# 252
  • София
Привет, днес си купих течното ОМО ултимейт от Кауфланд, което ух е универсално, но май си е за бяло пране. Може ли някой да ми каже дали е подходящ за цветно пране или ще избелеят доста цветовете? Толкова го чаках да го намалят и сега ако е основно за бяло, ще се изям от яд.

официално го водят универсален. Предвид колко избелва бялото, обаче, аз не бих го ползвала с цветни дрехи, но за бяло(и много светли) е  чудесно.

# 253
В Била до сряда Ариел прах колор за 40 пранета плюс 10 пранета подарък на цена 13, 86лв. Доста изгодно Peace
Тъкмо чаках промоция за цветното...идеално ми се получи.

# 254
Благодаря Ви, Значи остава за светлите пранета Sad. Аз също обикновено от промоционалните перилни пр-рати купувам от  Кауфланд, Лили, Дм (при нас са само тези магазини, а и Лидъл). Сега съм много доволна от Ариел и Тайд(праховете) и не смятам да експериментирам в скоро времеЯ.Яяя

Общи условия

Активация на акаунт