Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 796
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Сол, паста за зъби, крем за бръснене и оцет не помогнаха  hahaha спирт само размаза, но пък ми и свърши...а да и евро пробвах, отдавна нямам никакви препарати за петна в къщи.
Та утре ще си купя разни неща и ще продължа с опитите... накрая - белина ще реши драмата, ако друго не помогне.

Ам туй тука Crossing Arms хм?

Шегувам се де... Wink

# 391
  • София
тези са подръчни материали, дет и без други си ги имам у нас Simple Smile hahaha

# 392
Здравейте, чета темата без да пиша, но сега имам възможността да се включа със съвет.
Петно от мастило махам с лакочистител или ацетон. Успех!

# 393
  • София
ааа мерси за идеята и това може да пробвам, накрая може и дупка да докарам Simple Smile

# 394
ааа мерси за идеята и това може да пробвам, накрая може и дупка да докарам Simple Smile
Като ученичка - в зорите на демокрацията , когато и Ариел май нямаше още  - обилно си напоих сефте облечен анцунг / че купен от битака Grinning на доста км от родното градче Grinning /  с мастило - пълнителят или какво стана изтече някак.
Та една съучиничка ми донесе някаква си книга за това как се чистят петна . Накиснах горнището в леген с прясно мляко и се махнаха от раз петната . Но не бях третирала с нищо друго.

# 395
Като ученичка - в зорите на демокрацията , когато и Ариел май нямаше още  - обилно си напоих сефте облечен анцунг / че купен от битака Grinning на доста км от родното градче Grinning /  с мастило - пълнителят или какво стана изтече някак.
Та една съучиничка ми донесе някаква си книга за това как се чистят петна . Накиснах горнището в леген с прясно мляко и се махнаха от раз петната . Но не бях третирала с нищо друго.

Ти да видиш. Никога не би ми дошло на ум  newsm78

# 396
  • София
аз го четох това с млякото, нещо не ми вдъхна вяра и го пропуснах, може би грешка... иначе доста избледня, почти не си личи в момента, след някое друго пране сигурно съвсем ще изчезне. Лакочистителя свали малко също, но не  всичко.

# 397
Днес в Била, с Била карт, има 25% намаление на всички перилни препарати и омекотители.

# 398
От скоро преминах на бебешки прахове за пране и имам питанка - течният тео бебе (с алое, или с лавандула), подходящ ли е и за вълна?

В момента пера с течен Сано Максима, течен Чико, плюс омекотителя към него и течен Тео с лавандула.
И трите ми харесват, Чико ухае много хубаво на бебешка пудра и изпира добре.

# 399
От доста време заглеждам капсулите 3 в 1 Ариел и днес най-после взех. Имам няколко въпроса съм тези, които са ги ползвали - слагате ли омекотител, бихте ли ми казали 1 бр за колко кг пране е? На опаковката няма упоменато. И тъй като са за цветно пране, стават ли за черни и тъмни дрехи? /Не ми се иска да съсипя още някои дънки/ Благодаря предварително!

# 400
  • София
От доста време заглеждам капсулите 3 в 1 Ариел и днес най-после взех. Имам няколко въпроса съм тези, които са ги ползвали - слагате ли омекотител, бихте ли ми казали 1 бр за колко кг пране е? На опаковката няма упоменато. И тъй като са за цветно пране, стават ли за черни и тъмни дрехи? /Не ми се иска да съсипя още някои дънки/ Благодаря предварително!

Тези в зелената кутийка, нали? Стават за цветно и черно. Няма смисъл от омекотител, те самите миришат доста силно. Тъй като програмите ми за цветно са за 3,5-4 кг, на толкова пране съм слагала 1 капсула.

# 401
Тъй като програмите ми за цветно са за 3,5-4 кг, на толкова пране съм слагала 1 капсула.
Програмите ти за цветно? Програмите на пералнята не са ли в зависимост от материите , а не цветовете? Моите програми са памук , синтетика , а не бяло, цветно.

# 402
  • София
Тъй като програмите ми за цветно са за 3,5-4 кг, на толкова пране съм слагала 1 капсула.
Програмите ти за цветно? Програмите на пералнята не са ли в зависимост от материите , а не цветовете? Моите програми са памук , синтетика , а не бяло, цветно.

Отговарях на друг потребител. И да, моята пералня има програма специално за черно и цветно. Даже има и за смесено.

# 403
Моята пералня също има програма която се казва "цветно". Била уж оптимизирана да запазва цветовете. Това което съм забелязала при нея е че пере сякаш с малко по-бавни движения, но най-големите разлики са при изплакване - самите плакнения са с мноого вода ( като на едновремешните перални както перяха) а между плакненията няма междинни центрофуги. Вече най-накрая си пуска центрофугата ограничена до максимум 1000 оборота.

# 404
Free Agent, точно зелената кутия, благодаря за отговора!  bouquet Пуснах пералня с чаршафи, без омекотител, много ми хареса ароматът като ги извадих. Дано се запази и след изсъхване. Ще пера и черните дрехи с тях, щом няма изсветляване.

Общи условия

Активация на акаунт