Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 797
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Сол, паста за зъби, крем за бръснене и оцет не помогнаха  hahaha спирт само размаза, но пък ми и свърши...а да и евро пробвах, отдавна нямам никакви препарати за петна в къщи.
Та утре ще си купя разни неща и ще продължа с опитите... накрая - белина ще реши драмата, ако друго не помогне.

Преди 2 седмици от същите дънки чистих огромни петна от боя (за огради), а са нови иначе  Joy

Та така с моето прасе... от днес и шоколад имаше, но той си падна с прането, думи нямам, а е на 10 години Whistling

# 376
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Да ти е живо и здраво "прасето". Хич не му се ядосвай, че има много по-важни неща.

# 377
  • София
Моята хубостница се бърше в дрехите. Като я погледнеш, разбираш цялото меню за деня  Laughing

# 378
  • оттам, откъдето започва България
Ами, щастливки сте, че имате кой да ви се цапа.  1swing

# 379
  • София
 Mr. Green не се ядосвам, разбира се, на смях ме избива повече  Laughing

# 380
Препаратът за мастило на Бекман - става. Преди време омазах едно скъпо бяло сако, смес от лен и коприна. При него нанасях многократно, изпра се идеално.

Този на Бекман си е направо химическо чистене, дано се държи добре и с вече изпрано петно.

# 381
Относно мастилото, сапуна на ДМ пише, че изпира мастило, обаче не ми се е налагало. Засъхнала кръв ми изпра мн лесно от материя,от която трудно излизат петна, за сега мн ми хареса
https://media.meindm.at/asset/dmshop/product_seo_big/ffffff/denk … -10020183_B_P.jpg

# 382
Покрай моята мания с прането, явно съм надула главата и на детето-на 5 е. Дори да намокри само с вода дрехата, веднага я мята в коша за пране с думите: "Отива за пранееееееее....да мирише на чистичко".. Laughing

# 383
  • София
Покрай моята мания с прането, явно съм надула главата и на детето-на 5 е. Дори да намокри само с вода дрехата, веднага я мята в коша за пране с думите: "Отива за пранееееееее....да мирише на чистичко".. Laughing

smile3532 Искрено ме разсмя! Пожелавам ти и в тинейджърските години да е все така, а не да се налага да изриваш купчини с дрехи за пране от детската стая.  Grinning

# 384
Познавам едно детенце на 5-6 години, което е маниаче на тема перални и перилни препарати. Слага се препарат, избира се правилната програма, всичко се контролира, а накрая вратичката и чекмеджето се оставят отворени, за да съхне. Не мога да разбера откъде дете, което май още не може да чете, ги знае тези работи. Някой път като дойде в къщи, перем - ние си говорим, то си гледа пералнята, спокойствие.
Врънкал да му купят Формил с марсилски сапун, че му харесва как мирише, и аз реших да му подаря един течен препарат с марсилски сапун. Щеше да полудее от кеф. newsm78

# 385
На 5-6 години, дори и да не четат, разбират и могат много неща да правят. Моето например, което също е на 5г./момче/, сам си пука пуканки на микровълновата. Може би и това детенце е видяло как се пуска пералня, па макар и веднъж, и е запомнило...копират доста. А като се научи и да чете, ще дойде да черпи опит тук в темата Laughing Всъщност, може вече и да е надничал тук, като гледам....запознат е с марсилски сапун, с туй-онуй...тънкости Thinking Joy

Рошличка, не ти е работа...една капка да се накапе, докато се храни, и веднага хуква да се преоблича....немедленно, не може да изчака да се нахрани и тогава...доста досадно ooooh!

# 386
  • София
Когато искат, научават нещо за секунди. Моят син още на 3 знаеше всички марки коли по улицата.

И да похваля един Ленор - слагам съвсем малко, по указание, омекотява и мирише много приятно на луксозен сапун. https://static.mathem.se/shared/images/products/large/skoljmedel … 000ml-lenor-3.jpg

# 387
  • София
Ммм оказа се, че в ДМ вече не продават тези препарати на бекман, в лили нямаше и в още 2 магазина по пътя също...
Накрая взех някакво вениш окси екшън, лека по лека избледнява пустото му петно, ще видим до къде ще го докараме.

# 388
Незнам колко скъпи са въпросните дънки, но като те гледам колко пари за всевъзможни препарати хвърляш, се питам дали си струва? newsm78

# 389
  • София
 Joy а що бе, реално съм дала един и нещо за този вениш (някаква малка доза), дънките са средновато скъпи, но любими  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт