Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 799
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Имам един такъв въпрос. Купувам най-различни омекотители, уж все с хубави наситени аромати - Ленор и подобни и като изпера дрехите усещам аромата, но като ги метна в сушилнята и като ги изкарам почти не се усеща аромата:( Къде греша?
Купувай си кърпички за сушилня.

Аз имам друг въпрос препарата на д-р бекман  за петна от мастило върши ли работа? Детето му се изляла химикалката в джоба на дънките и са супер красота в момента, с нормално пране не стана (а може би сбърках, че първо ги прах, преди да пробвам с нещо самото петно да вадя)

# 361
И аз пера детски дрехи на 60 градуса. Единственото негативно от това е, че чорапите адски се степват и после ми е зор да му ги обуя...и защото не слагам омекотител де. Иначе нито са се свили, а са памучни всичките, нито са се усукали...За цветовете не се кахъря, по-важно ми е да са добре изпрани. Апропо-и нашите детски са 100 процентово даже само цветни. Бели нямаме. Общо взето редувам - един път на 40, един път на 60 градуса...както дойде...

# 362
  • София
Ще пробвам на 60 да ги изпера.
Замърсяванията са от разни кремове и олиа, с които непрекъснато го мажа.
Пера с различни прахове - Персил, Ариел, в момента съм с Бинго за цветно.

# 363
  • София

Купувай си кърпички за сушилня.

Аз взех преди време тези на DM, aма пък и миризмата им...  Sick Не че е лоша, ама някак си не миришат дрехите след това като след омекотител.. все  едно са напръскани с ароматизатор за стая.  Crossing Arms Други не съм срещала по магазините, ама ако и с тях е такъв ефекта, по-добре да не миришат на нищо дрехите.  Grinning

# 364
  • София
Аз и преди съм писала - ползвала съм само кърпички на суплин - миришеха си приятно, като от омекотител.

Free Agent  - не ми е ясна идеята да мажеш детето с такива чак мазнотии (явно са такива щом петна оставят чак по дрехите), но поне оставяй кожата да подиша и попие, преди да залепиш и дрехи отгоре. Иначе като цяло за мен прах ариел би следвало и  на 40 да се справи с такива петна, ако не  имаш варианти - препарати за петна (или обезмаслител), по-високи градуси, предпране...

Бингото за мен е по-смотан и от савекс.

# 365
  • оттам, откъдето започва България
Бингото може да е по-смотан от Савекс, но се справя с петна, които Ариел не може да изпере.  Peace

# 366
  • София
Тогава бих казала, че е по-хубаво от савекс, но понеже съм пробвала и трите, бингото не съм го видяла да се оправя с каквито и да е петна.
Както и да е де, явно в момента никой от трите не я задоволява.

# 367
Е, аз отдавна не се вълнувам кой какъв прах харесва.  Ако не съм пробвала някой похвален в темата - пробвам. Въпроса е на мен да ми изпира както трябва. Пробвах Бингото с петна от лютеница и се справи. За бяло съм все още на малки кутийки, защото експериментирам. А иначе, тук темата замря, защото май всички почнаха да перат само с хубави прахове. 

# 368
 Прах два месеца паралелно с Бинго и Ариел.
Първият беше със старият за цветно . После с новият.
Не видях голямо преимущество на Ариел спрямо Бинго . Вторият ми свършваше по -бързо . Защото си предпочитам него.
Миризмата на Ариела е отвратителна . Поне за мен.

Та да си пере кой с каквото иска . Засега съм с Бинго.
 Само Стари найт. Другите видове не ми допадат толкова.
Аз съм от перящите с евтин прах и хич не се срамувам да го заявя. А да и от нисък клас и затова оплюван  Joy

# 369
 Joy Сега съм пуснала бели чаршафи, които са престояли в гардероба, а също и обличани бели дрехи, точно с Бинго стари найт, ама му сложих и една лъжичка прахообразен Вениш. Да видим какво пране ще излезе.  Peace

# 370
Аз прах с Бинго докато си бяхме в България.
С този за цветно, доволна съм, изпира чудесно.
Дрехите са слабо замърсени и може да не съм критерии.  Peace
Това, че е евтин не означава, че не пере добре. Разочарована съм от Тайд, по-скъп - никакво действие. Където живеем сега ползвам и капсулите и праха и съм много доволна.

# 371
Прах Тайд не съм го пробвала от едно време, когато го пуснаха. Тогава переше добре, но сега не знам как се справя. Май още доста прахове имам да пробвам.

# 372
  • София
Добре де, аз не съм писала, нищо за цената, писах, че при мен не пере бингото, както и савекса, бонукса беше по-добре, но преди години откакто го пуснаха с нова опаковка, аромати и т.н. нещо му прецакаха. Темата също ми е  смотан нищо, че е някой лев отгоре като цена...
(при синът ми дрехите са с тежки замърсявания постоянно Simple Smile)
Това разибира се си е личния ми опит.

Никой не сподели нищо за препарата за  петна от мастило, обаче Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 19:58 от Angel_Dust

# 373
Не приемай нищо като заяждане. С такива мастилени петна не ми се е случвало да се боря. Тук има нещо, ама май е за пресни петна: http://www.az-jenata.bg/a/4-za-doma/22841-pochistvane-na-mastile … omashni-usloviia/ Поне можеш да пробваш. И тук: http://www.kak-da.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2 … %D0%BB%D0%B0.html

# 374
Не....за заяждане и дума не може да става.
Просто коментираме.  Peace
Като сме тръгнали с евтини прахове, пробвах и Бонукс, изобщо не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт