Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 767
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
galeta  bouquet
чета я в момента и толкова приятно се чувствам да науча нещо ново за пералнята,чакам с нетърпение краят на работния ден,за да тествам наученото  wash hang

# 451
  • Стара Загора
За пръв път прах с Денкмит за цветно пране. Много приятен аромат. Имам една жълта пижамка с петънце отпред от доста време. С какво ли не го третирах (с прах за бяло не съм я прала само), не се махна и се бях примирила. Вчера взех да я гладя и с почуда установих, че петното е много избледняло и почти не се вижда.
Та, препоръчвам този прах. Много е добър.
И аз напоследък пера цветното с праха на ДМ за цветно и наистина пере без грешка, и най-важното нямала съм фалове с оцветяване на дрехи (без цветоулавящи кърпички), докато с Ариел за цветно имах случай на боядисани дрехи и то с цветоулавяща кърпичка. Цветовете на дрехите след пране са си все така ярки, случвало се е с цветните дрехи да пускам и бели домакински кърпи и са се изпирали безупречно. Аромата наистина е много свеж и приятен, малко ми напомня на синия Корал.

# 452
  • На ръба..
Как хубаво ме подсетихте за препарата на ДМ. Може би 3-4 опаковки съм употребила и бях много доволна, реших за малко да го сменя с Ариел и после се намеси ММ в покупките и стана една  Laughing
Но още утре ще се сдобия с една опаковка  Hug

# 453
Момичета, може ли да препоръчате някой омекотител, който да се съчетава добре с прах OMO Ultimate, много ми харесва как изпира, аромата му е чудесен, с него не ползвам никакъв омекотител, дори и на Саното се губи миризмата, но са много твърди дрехите само с прах, при условие че ги суша в сушилня. Предполага се с нея да са мекички, но след Омо-то не са. Няма ли някой омекотител, който да мирише на нещо подобно, на чистичко, на прах  Wink

# 454
  • Русе
Момичета, може ли да препоръчате някой омекотител, който да се съчетава добре с прах OMO Ultimate, много ми харесва как изпира, аромата му е чудесен, с него не ползвам никакъв омекотител, дори и на Саното се губи миризмата, но са много твърди дрехите само с прах, при условие че ги суша в сушилня. Предполага се с нея да са мекички, но след Омо-то не са. Няма ли някой омекотител, който да мирише на нещо подобно, на чистичко, на прах  Wink
За мен ОМО най-добре се съчетава с това Коколино
Скрит текст:

# 455
  • София
Не знам дали новото ОМО е с много по-различен аромат от старото, но старото се съчетаваше много добре с лилавия My forest:

Скрит текст:

# 456
  • София
След като ти харесва аромата на омото, какъв е проблема, че се губи другия аромат? Може направо да вземеш и  омекотител без аромат в този случай.

# 457
След като ти харесва аромата на омото, какъв е проблема, че се губи другия аромат? Може направо да вземеш и  омекотител без аромат в този случай.

Хммм, не се бях замисляла за омекотител без аромат, не съм ползвала до сега, освен да взема Ултрасензитив от ДМ.

# 458
  • София
Момичета, перилният препарат за цветно пране на DM, от който сте доволни прах или е течен?

# 459
За който се интересува, от четвъртък в Билла прах Ариел (20 пранета) ще струва 7,59 лв.

Момичета, перилният препарат за цветно пране на DM, от който сте доволни прах или е течен?
Момичетата са написали, че е прах.
Между другото, и от мен положително мнение за праха Denkmit за цветно.

За праха за бяло съм писала, че е супер около 1000 пъти и риск да стана досадна, пак ще го повторя - идеален е.

# 460
  • София
ей, ще взема да го пробвам този Denkmit за цветно и аз и без друго скоро свършва наличния Simple Smile Колко му е цената и само един вид ли е?

Sekhmet - от четвъртък до кога му е такава цената в билла на ариела?

# 461
  • София
ей, ще взема да го пробвам този Denkmit за цветно и аз и без друго скоро свършва наличния Simple Smile Колко му е цената и само един вид ли е?

Към 5 лв и нещо му е цената, само един вид е и е компактен. За 20 пранета. Има и по-големи разфасовки, ако не се лъжа, но не съм ги заглеждала.

# 462

Към 5 лв и нещо му е цената, само един вид е и е компактен. За 20 пранета. Има и по-големи разфасовки, ако не се лъжа, но не съм ги заглеждала.
И аз съм решила да ги пробвам. Хубави отзиви има за тях, а сега разбирам, че и цената си заслужава.

# 463
5.99 за 20 пранета и 11,99 за 40 пранета. Един вид е - в лилава опаковка, а в зелена е за бяло.

Sekhmet - от четвъртък до кога му е такава цената в билла на ариела?
До другата сряда.

# 464
  • оттам, откъдето започва България
Ако пък някой ползва течен Рекс в Кауфланд е на 6.99 лв. за 40 пранета. Освен това прах Тема 2 кг. е на 4.75 лв.  Омекотител Ленор за 31 пранета 2.85 лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт