Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 751
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • София
 Hug благодарности Simple Smile

# 466
Ще го пробвам и аз Денкмит, щом за тази цена е толкова добър. Има ли по - малка опаковка от 20 пранета от него?

# 467
  • София
За праха за бяло съм писала, че е супер около 1000 пъти и риск да стана досадна, пак ще го повторя - идеален е.
Гес, по-добре ли изпира от Омо-то?
Моят опит с праховете на ДМ се свежда само до Ултрасензитив (отлично впечатление, макар доста да избелва) и до един течен био нещо си, който за нищо не става. Затова съм малко резервирана, но при толкова отзиви...

# 468
Четейки мненията ви, съм си набелязала няколко неща, които мисля да пробвам. Тъкмо се бях навила да сменя Ариел за бяло и хоп - изненада! Извадих летните дрехи от гардероба, за да ги изпера след стоенето в шкафовете цяла зима и с огорчение попаднах на едни бели панталонки, които миналата година унищожих на морето с кафяв лосион за слънце. Тотално ги бях отписала, след 100 пранета не помня вече с какви прахове. Пуснах ги сега с новия Ариел за бяло пране - светнаха. Все едно никога не са били на петна. Е, как да го сменя ми кажете? Сърце не ми дава! Laughing Laughing Laughing

# 469
  • София
Купих прах за цветно пране на DM , имаше и капсули. Ще ги пробвам и тях следващият път.
Малка е опаковката, за 20 пранета, цената е 6лв. Купих и от омекотителя на същата марка, доволна съм.

# 470
  • София
Днес най-накрая стигнах до новия прах Ариел за цветно, който вече не е нов.  Joy Това запасите са сериозно нещо... Доволна съм, изпра ми редовните петна от кухненските кърпи, изплаква се добре. Не че съм очаквала друго, всъщност.  Peace

# 471
Моля дайте ми идея за изпробван препарат или трик за почистване на петна от стикчетс под мишниците.Тениските на мъжо..е не мога д ги изпера..какво ли не пробвах.

# 472
Моля дайте ми идея за изпробван препарат или трик за почистване на петна от стикчетс под мишниците.Тениските на мъжо..е не мога д ги изпера..какво ли не пробвах.

Успешно съм премахвала такива петна с този препарат http://izi.bg/userfiles/productlargeimages/product_2792.jpg
Той е против ръжда и рол-он следи. Взимах го от ДМ, но скоро не съм го виждала.

# 473

Тук в темата съм чела, че с препарат за котлен камък ставало, не съм пробвала.

# 474
  • На брега на реката

Тук в темата съм чела, че с препарат за котлен камък ставало, не съм пробвала.
Става  Peace.
Напръскваш, изчакваш 5-10 минути, разтриваш енергично, повтаряш процедурата още веднъж и слагаш в пералнята. Препарата обаче трябва да не съдържа хлор, а да е от тези който разтварят котлен камък.
Нещо подобно:

# 475
На 60градуса с прах за бяло...дълга програма.

# 476
Интересно само на мен ли ми протича пералнята от праха за цветно Денкмит? И аз си го бях купила след многото положителни коментари тук, но всеки път след използването му под пералнята имаше вода и ми правеше много пяна. С никой друг прах нямам такъв проблем.

# 477
  • Габрово
Здравейте мами,които обичате да перете като мен Simple Smile
Въпросът ми е следният...Минах през магазина...взех една малка кутия Савекс за цветно...просто ми хареса аромата...много ли избелява цветното и черното от Савекс?

# 478
  • ...на безопасно
Денкмит за бяло ползвам. Определено прави много пяна.

# 479

Успешно съм премахвала такива петна с този препарат http://izi.bg/userfiles/productlargeimages/product_2792.jpg
Той е против ръжда и рол-он следи. Взимах го от ДМ, но скоро не съм го виждала.
В кои магазини може да се намери - Била , Кауфланд ...

Общи условия

Активация на акаунт