Re: Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~89~

• 32 592
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Аз съм тук, Поли  Peace

Айде пишете, да си изпишем темичкатааааа  #Cussing out

# 736
  • близо до брега на морето
Ма макар и скромен трея ва фърли у размисли-ей,нема лабаво Laughing
Ирка Hug Heart Eyes-то пък в последно време кат ги пускат,че голям келепир-първия ни беше ясен,пък втория се очакваше.Нал на събранието стана ясно че ще слизат у мина.Аварията е ясна и тя-и нашия нал е спец ще требе си доказва инж.умения.
Асу-то кат разбере-има се тръшка ooooh! че и аннето,и бабато-ще ми са в повечко Laughing
Ади,гюле,гюле-аз влизам у банята и си мятам съра-то Laughing Mr. Green

# 737
Оня сериал за селото -женското с лелята на Нериман дето ще започне по стар е с участието на момиче родено в Бг .Тя ще бъде в главната роля -владее турски, български , английски и японски и е доста хубава , малко ми напомня на Несли .
Грозня е Naughty

Еве последните 2 еп ги гледах бе Naughty Mr. Green
Ама още май няма епизод, бе душа или аз пак не съм в час
Одеве мернах че в събота почвал newsm78

# 738
  • близо до брега на морето
Кой почва в събота-ягодко ли newsm78-щот последно кат гледах беше якъда Joy Joy Joy

# 739
Хубавец  Heart Eyes
Без позиране без заиграване с една дума  неподправен   love001
Да , ама за к'во тренира - за 3 мин. екранно време в Кьосема .Ега ти сценаристите на този сериал , не използват потенциала на това момче !
Ох, права си да свършва този Кьосем, да маха тази брада, че му крие хубавото лице и чаровната усмивка. Много ме беше яд как го загрозиха с тази брада накрая на фатиха

# 740
Направо ме отказаха Laughing Един от двамата ако спаси другия ше е голема простотия Naughty
Познай кой кого ще спасява ха ха ха

# 741
Кой почва в събота-ягодко ли newsm78-щот последно кат гледах беше якъда Joy Joy Joy
Аха Laughing па така ми се виде при рускините Laughing

Грешка Laughing на Каптана и Тувана почва тогава Laughing

# 742
Егати трея, Tired много кара, Cry много нещо. Rolling Eyes
Мерси за преводите.

# 743
Привет севдички  Hug Hug Hug Еви  bouquet за фрагчето
И аз мисля че Кемо ще спасява Емко дано поне го поступа добре,че за тия думи и аз бих му врътнала два три  #2gunfire
Ох за брадата на Кадир и аз нямам търпение да я махне такова хубаво момче е с малко брада или без  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ся се замислих Бу и Фефа дали ще бъдат поканени на 9 юли  newsm78  Twisted Evil

# 744
Деси  Hug ще ги поканят, ма те няма да идат, щото се звездеят  hahaha

# 745

Голем праз , че нема да идат .Ама аз мисля , че Бу ще отиде , защото с Неслихан ми се струва , че добре се разбират и Фефа ще отиде , иначе ще говорят ,че ревнува .( Макър ,че на Мервето не отидоха , а уж големи приятели с Бу - и-з-л-а-г-а-ц-и-я  )smile3532

# 746
  • София

Голем праз , че нема да идат .Ама аз мисля , че Бу ще отиде , защото с Неслихан ми се струва , че добре се разбират и Фефа ще отиде , иначе ще говорят ,че ревнува .( Макър ,че на Мервето не отидоха , а уж големи приятели с Бу - и-з-л-а-г-а-ц-и-я  )smile3532
Мисля си че Бу ще отиде както зачете Неслито при смъртта на баща и а Фе ако не иска да се изложи трябва и та да отиде.

# 747

Мисля си че Бу ще отиде както зачете Неслито при смъртта на баща и а Фе ако не иска да се изложи трябва и та да отиде.
Да прави сте момичета наистина ако са поканени и не отидат ще бъде голяма излагация за която мисля че ще бъде причина Фе  Peace Просто така ми дойде наум и си помислих да ви питам какво мислите иначе както надявам се за Нес и Кадир така и за мен е голям праз ако Звездите не отидат  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт