Re: Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~89~

• 32 590
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Свети Влас
То един фраг. Нищо не разбрах, сега какво ще се бият и накрая Кемо ще спасява Емо. Странна работа!  newsm78 newsm78 newsm78

# 721
ludetina, мерси за трейлъра.  Hug Hug
Това е модерен дуел - в мина, която в един момент се срутва и двамата остават под земята...
Следващият епизод ще е акция по спасението им... ooooh!

# 722
Направо ме отказаха Laughing Един от двамата ако спаси другия ше е голема простотия Naughty

# 723
Охх, много хубавичко се сбиха  Laughing

# 724
Направо ме отказаха Laughing Един от двамата ако спаси другия ше е голема простотия Naughty
Бас държа,че ако се спасяват , Кемо кахраман ще спаси Емир гадняр .

# 725
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма поне пускат фрагове,  в Ашка караме по един на седмица плюс бонус пет снимки за епизода  Grinning

# 726
Бас държа,че ако се спасяват , Кемо кахраман ще спаси Емир гадняр .
Бана не Laughing загубиха ме кат зрител Naughty

# 727
Еврика Laughing

То  пък един трей ooooh!-ся галиба ще спасяваме и Емчо-щот той не е свиснал под земята и е зенгин чоджук Laughing
Васеееее Heart Eyes Hug
Хвърлям аз едно очо и гледам трей Laughing Кемо ще спаси Емко и това ще е  основата за началото на новия им период Laughing Laughing Laughing
Миме Hug Heart Eyes Еве Hug Heart Eyes Меги Hug Heart EyesФили Hug Heart EyesГаби Hug Heart Eyes
и за всички Hug Hug Hug

# 728
Оня сериал за селото -женското с лелята на Нериман дето ще започне по стар е с участието на момиче родено в Бг .Тя ще бъде в главната роля -владее турски, български , английски и японски и е доста хубава , малко ми напомня на Несли .

# 729
Фрага с превод  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=5YdhmA2QM0c

Рьоне  Hug Heart Eyes ти и без това не беше спечелена бе  ooooh! Laughing

Филипинче  Hug красиво е момичето в Селската госпожа, но банално красиво  Peace

# 730
  • In the light side of the Moon!
 мерси за фрага моми4ета  Hug

изгледах го на английски...ужасни думи казв Емир, ако превода е саглам де.

Кемал му вика 4е по4ти е взел живота на Нихан , а Емир - това, което не е мое няма цена за мен.  ooooh! Кемал му вика -зна4и искаш тя да умре ..>а Емир - Аз купих Нихан !
и тогава на Кем4о му притъмня  Joy Joy Joy Joy

ние за кой гласувахме в анкетата дали ще оживее, то какво стана  ooooh!

ай Еве няма да си трия поста  Laughing
сега ще видя фраг4ето с превод4е, 4ок саол  Hug

# 731
# 732
Оня сериал за селото -женското с лелята на Нериман дето ще започне по стар е с участието на момиче родено в Бг .Тя ще бъде в главната роля -владее турски, български , английски и японски и е доста хубава , малко ми напомня на Несли .
Грозня е Naughty

Еве последните 2 еп ги гледах бе Naughty Mr. Green

# 733
Грозня е Naughty

Еве последните 2 еп ги гледах бе Naughty Mr. Green
Ама още май няма епизод, бе душа или аз пак не съм в час

# 734
Благодаря за трейчето  bouquet Hug Hug Hug
Обаче Кемо си няма каска на главата. Но най-вероятно така ще свърши утрешния епизод. Да се не знае кой е оживял след туй срутване една седмица ☺
Взех да се чудя тука ли сте, оттатък ли

Общи условия

Активация на акаунт