♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 312
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Враца
Не успях да гледам Статуса, но затова пък си тъпча на едно място с Ашката  ooooh!

Цитат
Feruza Radjabova
Д: Нет просто хочу отдалиться немного!
О: Что с впитал всеми происходит.. Пока не расскажешь не отпущу...
Д: Нихан же беременна все в порядке! Надо быть сней рядом просто!
О: Но иногда звони! Хоть голос услышу!
Д: Не обещаю но постараюсь! Все будет хорошо.

Feruza Radjabova
Д: Пусть эта будет последняя ложь которую я тебе сказала! Пусть уже все решится

Разговора на Дефне с Йомер преди да замине за къщата на Синан  ooooh! 
А Синан му насочва вниманието, като го изпрати и него там, че всичко скоро ще избухне, че трябва да поговори с нея и да се опита да разбере
Мисля си, че часът на истината почти е настанал.  Може би сега ще му разкаже  Rolling Eyes
Тази нощ с Йомер май е акт на отчаяние от страна на Дефне ooooh!

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 00:26 от mama_an_ji

# 107
# 108
  • Разград

# 109
  • near Sofia, Bulgaria
Тази вечер успях да изгледам Статуса, че напоследък само преведен го гледам  Peace Хареса ми  Hug Славенчето е отбелязала точно основните моменти, както аз бих ги определила  Peace Наистина Медиха и истерията й ми дойде малко в повече като време, но толкова добре го изигра актрисата, че й прощавам  bowuu

Въобще всички се справиха чудесно този епизод и дано не разводнят прекалено нещата в стремежа си да въртят повече серии  Praynig Stop
Елиф пропадна в дупка, когато Медиха я нямаше вече да й подсказва следващия ход, понеже капацитета й не достига за повече от това да се напие  ooooh!

Но Джан поне има напредък  Party
Мурат не ми се коментира, жалък е направо  Crossing Arms Засега толкова, като видя превода, може да се сетя още нещо  Laughing Поне пак ми беше забавно!  Party
п.п. Като се сетя Медиха как рисуваше Наджие...
 Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 110
# 111
  • Враца

Сегодня были съемки в Риве. Кто-то из работников был в Перископе.
..........
На съемках были также Эльчин и Деврим

Транба какво ще прави и той в къщата на Синан  newsm78 ooooh! Възможно ли е  Rolling Eyes
Пак ли няма да ги оставят на спокойствие да поговорят ooooh!
Той откъде ще знае къде е вилата на Синан, ако е отишъл там  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 01:48 от mama_an_ji

# 112
  • Враца

Превод - руски субтитри
http://vk.com/video-83475167_456239122

Ето защо Ниханче иска да скача  ooooh! Лудия Емир иска да я прави своя истинска жена  ooooh!

# 113
Добро утро!!!  Hug Hug Hug Hug

Малко преводи от рускините  Peace Peace

Скрит текст:
— Как так получается?Например,я по утрам 50 раз одеваю,снимаю и никогда не могу выбрать с первого раза.Ты сразу же выбираешь,и тебе так идет,так изысканно,каждый божий день
— Значит,тебе нравится?
— Восхищаюсь еще со времен Пассиониса.Это..Например,когда я работала в Пассионисе.Пока тебя не было утром,я заходила и вот так, уткнувшись в дверь,ждала,что ты придешь
— Вот это да
— Ты так входил внутрь.Уф,так эффектно.Вот так великолепно.Входил со своим ветром
— К кому я приходил,интересно?!
— Не могла отвести свой взгляд.Говорила “О,Аллах,что он за человек такой?Какой же он безупречный.Наверняка,на подошве его обуви, даже черточки нет.Но это,по-моему тоже особый талант — Идем.На этот раз ты выбери мне платок
— Я?
— Да..

Скрит текст:
- А я за столом наблюдал за тобой.По утрам ты была особенно красивой.Твой очаровательный вид,манера суетливо говорить.Твои волосы,например...Иногда ты собирала их наверх,закалывая карандашом,если была сильно занята.Иногда распускала.Каждый раз,когда ты подходила ко мне,их запах пробирался сквозь нос и опьянял меня
— Ты серьезно?
— Да
— Как ты не подавал виду?Как я не могла понять?

Идиотка не, ами пълна глупачка си е Дефне анъм  Banghead Banghead Banghead

Скрит текст:
— Ну,рассказывай
— Что рассказывать,Исо?Я устала рассказывать,а ты слушать.Я не знаю,что мне делать.Сбежать-невозможно.Тем более,Омер сильно огорчиться и я не могу без Омера
— Скажешь-та же проблема
— Про это можешь даже не говорить
— Твоя жизнь превратилась в туннель страха.Каждый день новый экшн.Испытываешь один шок и тут же новый
— И каждый хуже прежнего
— Что с тобой случилось,Дефо?Ты же не была такой.Была смелой, мужественной,боевой.Сейчас вот так…Топчешься на одном месте. Никак не выберешься из порочного круга.Не можешь освободиться — Я не могу потерять его.Он так красиво смотрит на меня.Думаю,что он никогда больше на меня так не посмотрит,и будто схожу с ума. Порой,я вижу во сне:я ему все рассказываю,и вроде успокоилась,но Омер на меня так ужасно смотрит,будто я падаю в адскую пропасть
— Хорошо,но разве так лучше?А?Вот так.Лучше жить с таким страхом? ”Нет,я могу потерять Омера.Нет,как я буду жить без него?”.Ты сошла с ума,Дефо.Вот,ты полностью обезумела.Каждый день совершаешь безумные поступки.Один день так,другой так.Ты же не такая.Ты же не такая девушка
— Не была,да.Не была.Ты думаешь,мне нравится мое такое состояние?Я в восторге от него?Это самое худшее и самое лучшее,что могло произойти со мной.Я влюбилась.Понимаешь,влюбилась.Как идиотка,влюбилась.Ты за это будешь винить меня?Будешь осуждать меня,да?Хорошо.Давай и ты.Твоя очередь,давай.
— Что ты на мне то срываешься?
— Буду срываться.И срываться буду и орать.Мир перевернется,я имею на это право,понятно?Ты хоть знаешь какая это пытка?А?Знаешь?
— Нет....Я ухожу,Дефо.А ты оставайся наедине с собой
— Не говори ерунду.Никуда ты не пойдешь
— Ты не можешь найти выход,изливая мне свою душу,Дефо. Возвращаешься к старту.Лечение в тебе самой.Сядь и соберись с мыслями.
— Нет.Исо,нет.Ты не можешь уйти!Если уйдешь,я больше никогда не посмотрю в твою сторону,понятно?И говорить с тобой не стану. Вычеркну тебя из своей жизни.Кому я говорю,Исо? Уходи.Уходи.Все уходите,поняли?Пусть все уйдут.Наступите на Дефне и раздавите ее как букашку.Раздавите,черт.Все раздавите...

С пожелания за хубав ден Heart Eyes  Hug Heart Eyes Hug

# 114
  • Враца
добро утро!!!  Hug Hug Hug

След преводите,които е сложила  Темпи, ми идва един въпрос в главата, във връзка с истината на Дефне. Rolling Eyes
Според вас, изключая какво е измислила да се случи до края Мерич, изключая, че Дефне имаше хиляди възможности да си каже истината, сега когато нещата стигнаха до сватба и  почти до кревата, Дефне трябва ли да продължава да мълчи. Логиката ме води натам, че ако Дефне чака да мине през кревата  и тогава каже истината на Йомер, това изглежда като още по-голямо желание един "ловец на богатсво" да обвърже някого. Ако минат  през кекса, имайки предвид къде живеят (станата), си е почти равносилно на брак, дори и в наши дни. По този начин Йомер ще се чувства обвързан да е с нея, морално задължен, независимо какво мисли за нея в дадения момент.
По-логично е да си каже преди да се случи каквото и да е и да започнат след това на чисто ooooh! ooooh! Ако и Мерич мисли по подобен начин няма да ги кара да стигат до края сега Thinking Thinking  Надявам се да си е пила правилните хапчета   ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 12:36 от mama_an_ji

# 115
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Според  мен Дефне искаше да е с Йомер и да му даде онова нещо от себе си,което не го е дала на никого освен на него.
Явно е решила да му казва истина,а тъй като Йомер мрази лъжата и може би Дефне си мисли,че повече няма да иска да я види и се реши на тази стъпка преди сватбата.Тъй като щом Дефне не е с Йомер тя никога няма да бъде с никой.

# 116
 Hug

https://vk.com/kiralikask.startv

40 еп с руски суб

И.... Crazy

Барыш Ардуч женится?
Скрит текст:

У Барыша Ардуча, который играет роль Омера в "Любви напрокат", карьера хорошо развивается. Он стал лицом рекламы и получил 700 тыс. лир.

Отношения Барыша Ардуча и Гупсе Озай, которые познакомились на съемках фильма "Делиха", очень серьезные и идут к браку. На прошлой неделе красивый актер ездил в Измир в отцовский дом Гупсе Озай. И его увидели в аэропорту Измира.

Фаны Арлуча не знают границ. Фаны приехали из района Бейкоза и также из пригорода в район Йенибосна. Они даже целовали лавку, где сидел Барыш на съемках.))

Красивый актер Барыш Ардуч на днях в одном журнале дал репортаж и говорил на эту тему. Известный актер так сказал про своих фанатов:

"Есть такие, которые целует лавку, где я сидел. Эта лавка на Йенибосна. Я спрашиваю у зрителей, которые пришли на съемки:"Ты откуда пришел(приехал)?" . - Говорит:"Из Бейкоза". Даже из пригорода приезжают. Иногда я устаю. Я вынужден с 200 человеками делаю селфи. Но тогда я вспоминаю:"Они из Бурсы приехали в Йенибосна. Почему приехали? Меня любят". Поэтому насколько возможно я с 400 людьми делаю селфи. Очень устаю, да, но иногда приходится смирятся с этим".

http://www.haberler.com/omer-ve-defne-nin-opusme-sahnesi-ekrana- … 316-haberi/?oku=1

Това била много смела сцена отстрана на Елчин и Баръш /последната минута и половина/, на фона на липса или , че нередно да се снимат такива сцени ...ooooh!

Рейтинга на Статуса Thinking
Скрит текст:

Хубав ден!

И сюрприза , който очакваме днес Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 10:25 от Slawena

# 117

време беше даже закъсняха..... има ли целувка кака ви Гyпса ще да се покаже като заек от шапка, а има ли кекс сватба ще се вдига ай сиктир ooooh!
чакам аз да им видя изненадата Rolling Eyes

# 118
Добър ден,момичета!  Hug Hug Hug

Славена  Hug  Heart Eyesbouquet  Анжи  Hug Heart Eyes bouquet Темпи  Hug Heart Eyes bouquet благодаря ви за споделеното.

Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 119
  • Varna

време беше даже закъсняха..... има ли целувка кака ви Гyпса ще да се покаже като заек от шапка, а има ли кекс сватба ще се вдига ай сиктир ooooh!
чакам аз да им видя изненадата Rolling Eyes
И аз не мога да се начудя защо след всяка по-гореща сцена се пускат такива информации, като че ли се  длъжни да доказват кой с кого е. Аз такава истерия в другите дизита не съм забелязала, което прави нещата още по подозрителни. Почва леко да ме дразни това и сигурна съм не само мен.

Общи условия

Активация на акаунт