♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 227
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Къв е тоя човек бе. Ай гледам и не мога да повярвам ooooh! .
Ма да скочи чак не ми се вярва или както каза  Гори ще нацели някой басейн или Кемалчо ще я хване долу, ей тъй няма как да я оставят да скача на свобода.

# 91
  • Бургас
Прекрасна игра на Несли!!!

# 92
Жани Hug Heart Eyes

Момичета, може ли накратко да разкажете какво стана в епизода до сега?

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 22:45 от лава

# 93
Някой гледа ли Статуса?

Изкрейзала Медиха / сега е в периода Шекспир- Пикасо, тип свободно хипи/, страхотна игра на Нурселин

Пияна Елиф, в периода на самосъжалението

Мурат, Аиш добре го изпързаля, точно като бацил, който искаш да изкашляш, но той се натиска и не иска да излезе, или трябва да го преглътнеш или изплюеш

Деде- бахар гилди, влюбен и щастлив

Джан, човека понякога трябва да загуби за да оцени това, което е имал

Аиш, можеш да се скриеш от хората в големия Истанбул, но не можеш  да се скриеш от себе си...
Нови лица...

Този епизод си заслужава, всичко е премерено,с изключение на Медиха,

# 94
Славенче  Hug чок мерси  bouquet

Аз сега дойдох . 

# 95
  • Varna
Някой гледа ли Статуса?

Изкрейзала Медиха / сега е в периода Шекспир- Пикасо, тип свободно хипи/, страхотна игра на Нурселин

Пияна Елиф, в периода на самосъжалението

Мурат, Аиш добре го изпързаля, точно като бацил, който искаш да изкашляш, но той се натиска и не иска да излезе, или трябва да го преглътнеш или изплюеш

Деде- бахар гилди, влюбен и щастлив

Джан, човека понякога трябва да загуби за да оцени това, което е имал

Аиш, можеш да се скриеш от хората в големия Истанбул, но не можеш  да се скриеш от себе си...
Нови лица...

Този епизод си заслужава, всичко е премерено,с изключение на Медиха,
Абсолютно съм съгласна със всичко .

# 96
Лав джанъм Rolling Eyes, не разбрах за кой еп питаш, щях да съм по подробна Whistling

kralimi Peace

Джан най после намери своето момиче, надявам се да има комични ситуации в следващите епизоди, сега ще играят на съседи

- Комшю, шекер вар му?
- Йок, Джан....орлов поглед из улицата....гел, Джан, гел.... Wink

Аиш след всичко, което преживя реши да започне на чисто, нов дом, нова работа, без онези, които успяха тотално да и объркат живота - Елиф, Мурат, Медиха- но това, което и е на сърце си остава там....

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 23:20 от Slawena

# 97
Лав джанъм Rolling Eyes, не разбрах за кой еп питаш, щях да съм по подробна Whistling

kralimi Peace

От миналата седмица гледам онлайн "Сладко отмъщение" съботната вечер, а Статуса   след него.И тъй като започва в 20 часа без озет и успявам да хвана  малко и от епизода на Статуса .
Като свърши епизода ще ходя да преговарям .
Та преди "Статуса" и "Ягодите" ми бяха в един ден, а сега  със сериала на Лейля Лидия / Из / и Фуркан Андъч така ...

# 98
Вярно, че Лейля Лидия ми се мярна на екрана докато прещраквах каналите, това не е ли нов сериал

Медиха развали на деде работата ooooh!, няма спирка на устата си....сега ще изпадне в немилост пред бабаджим Mr. Green

# 99
  • Varna
Нов е , днес е втори или трети епизод. Него ще гледам обаче с превод, днес излезе първия епизод с бг превод, така че си гледам Статуса с кеф и тази вечер наистина не съжалявам за това-харесва ми серията.

# 100
Страхотна игра на Серен, това момиче изнесе последните серии почти само, но тази вечер показа какво може. Айшегюл започва ново начало съвсем сама, тъй като е свикнала да се бори с живота. Елиф се върна към битовия алкохолизъм, типично за самотни и егоистични отхвърлени хора. Мурат, помага без да са му искали това и си го заслужи извозването с раздаването на вещите. Джан-сети се добре да стане съсед на Айш и дано му е дошъл акъла в главата. Деде-влюбен. Медиха временно невменяема ми харесваше повече от колкото злобната интригантка която е.

# 101

Този епизод ми хареса, особено Мурат и висналата ми мандибула след Аиш

# 102
на мен днес не ми върви онлайн гледането забива ми страшно....измъчих се значи аман аман  ooooh! ooooh! ooooh!
от сериала с Лейля "Сладко Отмъщение" гледах първите 30мин., а от Статуса не мога и 10 мин. да изгледам като човек  #Crazy #Crazy #Crazy

# 103
Нов е , днес е втори или трети епизод. Него ще гледам обаче с превод, днес излезе първия епизод с бг превод, така че си гледам Статуса с кеф и тази вечер наистина не съжалявам за това-харесва ми серията.

Тази вечер гледахме 2 епизод. Много ми хареса и този епизод. А ГГ са много сладки.
Скрит текст:
Фуркан ми е един от  любимците  Heart Eyes Чок якъшъклъ еркек и с Лейля Лидия са много хубава  двойка. От 2 епизод  

# 104

Общи условия

Активация на акаунт