♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Таолета на Дафне
Юбка на Дефне от марки "Zara" - 2.999 рублей
Пальто на Дефне от марки "Zara" - 9.999 рублей
Туфли на Дефне от марки "Zara" - 3.599 рублей

Скрит текст:
Oфф яяя ooooh!  И с на Елчин дрехите ли взеха да се занимават? Още помня една снимка на Бурак и Фахрие с оценка на тоалетите им ooooh! Mr. Green
Те не са на Елчин тия дрехи, реквизит са на сериала.Zara не е кой знае какво като качество, цените са им понадути  бая, пък  и цитираните цифри са в рубли..
Гор, дали е реквизит или не, за мен не е от значение. Дразня се, че има хора, които почват да правят сметка за всичко и всички Crossing Arms Поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат" важи с пълна сила ooooh!  а е грозно ( за мен ).
Облекли Елчин за 420 лв. / ~250 турски лири / и какво от това? Ще променят ли нещо?
На въпросната снимка с Бурак и Фахрие, за която споменах, си бяха облечени с техни си дрехи и хоп - калкулираха им облеклото ooooh!  Работят, плащат им се хонорари, харчат си ги за каквото искат.

# 676
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Скрит текст:
Таолета на Дафне

Скрит текст:
Oфф яяя ooooh!  И с на Елчин дрехите ли взеха да се занимават? Още помня една снимка на Бурак и Фахрие с оценка на тоалетите им ooooh! Mr. Green
Те не са на Елчин тия дрехи, реквизит са на сериала.Zara не е кой знае какво като качество, цените са им понадути  бая, пък  и цитираните цифри са в рубли..
Гор, дали е реквизит или не, за мен не е от значение. Дразня се, че има хора, които почват да правят сметка за всичко и всички Crossing Arms Поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат" важи с пълна сила ooooh!  а е грозно ( за мен ).
Облекли Елчин за 420 лв. / ~250 турски лири / и какво от това? Ще променят ли нещо?
На въпросната снимка с Бурак и Фахрие, за която споменах, си бяха облечени с техни си дрехи и хоп - калкулираха им облеклото ooooh!  Работят, плащат им се хонорари, харчат си ги за каквото искат.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 677
Здравейте!

Пролет и любов....любов и пролет...

Тази като е разбрала колко е неставателна и че мишките напускат кораба - майка да не е решила да скача в морето Mr. Green

И Берк и кючук кюпек

# 678
# 679
А сега, залагане- кой остана под падащата кал?

# 680
Никой Mr. Green  Кемо ще спаси двамата, нищо, че Емко насочи пистолет срещу него Crazy

# 681
Привет!  Hug Hug Hug

Приключих за днес със служебната тръстика и преди да се захвана с домашната минавам да ви видя .

Нежи ,  Hug Heart Eyes саол за трея  bouquet

juliette14  Hug за превода на  озета bouquet  vania_e  Hug за снимките  bouquet

В анкетата гласувах за Суде и Елиф. Като на 1во място ми е Суде - злобно,отмъстително и завиждащо същество. Тя ми е най- антипатичния и омразен образ от отрицателните герои в 3те дизита.

Скрит текст:
Скрит текст:
Таолета на Дафне

Скрит текст:
Oфф яяя ooooh!  И с на Елчин дрехите ли взеха да се занимават? Още помня една снимка на Бурак и Фахрие с оценка на тоалетите им ooooh! Mr. Green
Те не са на Елчин тия дрехи, реквизит са на сериала.Zara не е кой знае какво като качество, цените са им понадути  бая, пък  и цитираните цифри са в рубли..
Гор, дали е реквизит или не, за мен не е от значение. Дразня се, че има хора, които почват да правят сметка за всичко и всички Crossing Arms Поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат" важи с пълна сила ooooh!  а е грозно ( за мен ).
На въпросната снимка с Бурак и Фахрие, за която споменах, си бяха облечени с техни си дрехи и хоп - калкулираха им облеклото ooooh!  Работят, плащат им се хонорари, харчат си ги за каквото искат.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

newsm10 newsm10 newsm10

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 19:47 от лава

# 682
В туитър се чудят дали  Дефне  ще получи пръстена на майка му/този път официално и за винаги/ newsm78

С риск да ви шокирам аз ще съм още по- крайна  Laughing Laughing Според мен Йомер директно ще доведе съдия и 4-5 приятели и ще си спретнат една бърза и тайна сватба..  Mr. Green Mr. Green Ще ми се  Praynig Praynig макар да знам, че гранича с фантастиката  Laughing Crazy Така или иначе кекса го забъркаха, пръстен няколко пъти слагаха, да вземат вече една сватба да си спретнат, че да се знае кой, къде и как- Йомер ще си получи Дефне, тя пък ще се успокои, че Йомер е само нейн, Гало ще замине, Нера ще е шокирана, Кара Мамбата ще е доволен... Идеално ще е  Crazy  Crazy

# 683
Никой Mr. Green  Кемо ще спаси двамата, нищо, че Емко насочи пистолет срещу него Crazy

+ 1  newsm10

Гласувах последната опция - Тарък от КС - много прост, завистлив, страхлив и т. н.

# 684

Цитат
С риск да ви шокирам аз ще съм още по- крайна  Laughing Laughing Според мен Йомер директно ще доведе съдия и 4-5 приятели и ще си спретнат една бърза и тайна сватба..  Mr. Green Mr. Green Ще ми се  Praynig Praynig макар да знам, че гранича с фантастиката  Laughing Crazy Така или иначе кекса го забъркаха, пръстен няколко пъти слагаха, да вземат вече една сватба да си спретнат, че да се знае кой, къде и как- Йомер ще си получи Дефне, тя пък ще се успокои, че Йомер е само нейн, Гало ще замине, Нера ще е шокирана, Кара Мамбата ще е доволен... Идеално ще е  Crazy  Crazy

tempestad
newsm10
Много ми хареса твоя сценарий!!!
Ще отърве от това цунами на ревност Омер бей Joy Joy Joy
Не, че него по-малко го тресе! Grinning

Днес  постнаха снимки и за двамата, та нета е залят с колажи!

Коментарите са - Ах, Елчин, ах момиче как не можеш да видиш разликата... Wink

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 20:41 от alex_94

# 685
Добър вечер, момичета!
Може ли някой да ми помогне да намеря еп. 35 на Статуса?
Благодаря предварително !

# 686
  • Враца

Ето го с руски субтитри
http://vk.com/video-99351837_456239174

Няма лошо, ако е вярно  Grinning
Цитат
Рюзгар и Чагла. (Тарык и Бану), были замечены журналистами в районе Нишанташи, когда обедали в ресторане... «Сериальная любовь стала реально любовью?»

И нова снимка от Бурак

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 21:32 от mama_an_ji

# 687
Добър вечер, момичета!
Може ли някой да ми помогне да намеря еп. 35 на Статуса?
Благодаря предварително !
Все още го няма с бълг. суб. Peace

Няма лошо, ако е вярно  Grinning
Цитат
Рюзгар и Чагла. (Тарык и Бану), были замечены журналистами в районе Нишанташи, когда обедали в ресторане... «Сериальная любовь стала реально любовью?»
Съгласна съм Laughing 

# 688
Много ще е хубаво да се оженят двамата и тая Гало да си ходи.

# 689
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тепми хареса ми твоя сценарий  Hug
Всички доволни и щастливи и три дни яли, пили и се веселили  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт