♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 021
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
А какво пише над снимката на Баръш?
Баръш е бил забелязан пред Акмеркез. Направил е впечатление със спортната и стегнатата си фигура.  Mr. Green Дошъл е към сутрешните часове, пазарувал от спортният магазин на първия етаж. Докато отивал към колата си е казал " Всичко е наред, сериалът върви добре".
Wink

Йомер - хитър лисугер е той  Wink Laughing Очаквам да ми "разтопи" сърцето  Rolling Eyes Heart Eyes
Хохохоохо, да....  Laughing

# 661
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вай беее  newsm09
и йозета излязъл вече  Crazy
Жули  Hug Heart Eyes саол джанъм  bouquet

охооо сега вече ми се изЯсниха нещата  Mr. Green

Алексче
 Hug Hug много ме кефи Баръш с такива лукави Усмивки

Ах, Баръш ах - хитрец си ти ...... Хитрец  Mr. Green Mr. Green
Дафа пак е в транс  #Shocked
Йомер бей редовно я качва на ските  hahaha hahaha hahaha hahaha

мисля, че в петък ще е готина серията, та да видим дали ще имам Дежа Вю  smile3534 smile3534 smile3534

Йомер - хитър лисугер е той  Wink Laughing Очаквам да ми "разтопи" сърцето  Rolling Eyes Heart Eyes

и аз и аз очаквам с нетърпение  Joy Joy Joy

# 662
Добър ден на всички! Благодаря за озета! Гало май си намери майстора, явно на партито ще настъпи Неро или ще и намекне  за тайната. Очертава се интересна серия, май Трамба ще излезе добър режисьор, но се надявам да няма втори сезон.
Явно и кекс ще хапнат, хитро гледа Йомер!  Joy

# 663
Juliette14Heart Eyes Heart Eyes за превода!

Хубав си е Баръш, а толкова години активен спорт са се отразили чудесно на фигурата му, а и това тату... Rolling Eyes Rolling Eyes

В туитър се чудят дали  Дефне  ще получи пръстена на майка му/този път официално и за винаги/ newsm78

интервю с Онур

# 664
Хубав си е Баръш, а толкова години активен спорт са се отразили чудесно на фигурата му, а и това тату... Rolling Eyes Rolling Eyes

Мдааа  Crazy Crazy Crazy  здрав дух в здраво тяло  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 665
След мача , на който е била Елчин.... Thinking Thinking

Скрит текст:

newsm09

А, Баръш бей си е напазарувал Найк.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 14:01 от alex_94

# 666
Благодаря на juliette14 за превода  Hug bouquet
А Бараш е страхотен... Хубавец Heart Eyes

# 667
  • Разград
42 епизод

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 15:08 от vania_e

# 668
След мача , на който е била Елчин.... Thinking Thinking

Бешикташ е победил Party

~~~

Брех тази Суде как оглави класацията в анкетата Mr. Green 

# 669
  • Разград

Скрит текст:
Эльчин Сангу на открытии нового стадиона Бешикташа попала под действие слезоточивого газа.

Эльчин Сангу пошла смотреть матч Бешикташ-Бурсаспор.Несколько тысяч болельщиков собрались перед игрой возле нового стадиона Бешикташа "Vodafone Arena".Группа болельщиков пыталась пробраться на матч без билетов и турецкая полиция применила слезоточивый газ и водометы для разгона болельщиков.
Актриса Эльчин Сангу,которая пришла смотреть матч со своим возлюбленным Юнусом Оздикеном тоже оказалась в тот момент там.Им пришлось некоторое время подождать снаружи, позже они зашли в стадион.

Таолета на Дафне
Юбка на Дефне от марки "Zara" - 2.999 рублей
Пальто на Дефне от марки "Zara" - 9.999 рублей
Туфли на Дефне от марки "Zara" - 3.599 рублей

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 15:13 от vania_e

# 670
Таолета на Дафне

Скрит текст:
Oфф яяя ooooh!  И с на Елчин дрехите ли взеха да се занимават? Още помня една снимка на Бурак и Фахрие с оценка на тоалетите им ooooh! Mr. Green

# 671
Уфффф бееее

всеки път като видя Делфина на Елка си задавам все един и същ въпрос - какво му хареса Елка на този
същия въпрос си задавам и за Баръш и Люспа
ама нейсе - гледам ту единия, ту другия ...... тцтцтц ама отговор за себе си не намирам

# 672
  • Пловдив
Таолета на Дафне

Скрит текст:
Oфф яяя ooooh!  И с на Елчин дрехите ли взеха да се занимават? Още помня една снимка на Бурак и Фахрие с оценка на тоалетите им ooooh! Mr. Green

Те не са на Елчин тия дрехи, реквизит са на сериала.Zara не е кой знае какво като качество, цените са им понадути  бая, пък  и цитираните цифри са в рубли..

# 673
  • Русе
Уфффф бееее

всеки път като видя Делфина на Елка си задавам все един и същ въпрос - какво му хареса Елка на този
същия въпрос си задавам и за Баръш и Люспа
ама нейсе - гледам ту единия, ту другия ...... тцтцтц ама отговор за себе си не намирам
Хоохохоохо  Mr. Green , и аз така, и аз така....  Crazy
 Heart Eyes

# 674

Брех тази Суде как оглави класацията в анкетата Mr. Green 

Нежност, и според мен малката глезла няма съперник/ поне в Ашка, за другите дизита не мога да кажа/

Злобна интригантка, която по всякакъв начин използва положението на семейството си и парите му за да впримчи Синам.
Не случайно Омер не може да я диша. Думите на баща й, че когато Омер не харесва някого, има дълбоко основание за това са валидни и за нея Naughty
Още в момента, когато ги видя със Синам  се притесни за него, че пак ще го въвлече в интрига. Той добре я познава и знае, че в чувствата й към приятеля му има нещо патологично.
Суде мрази Дефне, защото Синам беше влюбен в нея, после се оказа, че любимия на цялото семейство принц ще се жени за нея. Амбициозната мамина щерка, няма как да се примири с това, ако трябва ще се съюзи и с Дениз. Но тук мисля, че ще си намери майстора.
А коя е Дефне? Беднячка, без образование, която не е на нивото на нито един от двамата, а те не свалят очи от нея.
Суде, мрази и Ясемин, защото може да й отнеме любимия и е готова на всякакви интриги със всеки за да елиминира й нея. smile3515

Общи условия

Активация на акаунт