♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аааа, Светле , в грешка си  Mr. Green И аз така разправям за Дафина, ама не било вярно, невинна жертва била, а Йомерджим самовлюбен глупак  hahaha Романтичната сцена е на финала, давай направо с мишката  Hug

# 556
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах го. Първите 100 мин. спокойно може да се пропуснат - няма за какво да се съжалява. Оттам нататък три-четири неща ми харесаха - люлката в хола на Фикрет (и аз искам!), баскетболът (особено много!), първата част на речта на Корай "Живей за мига" (единствените смислени изречения, излезли от неговата уста до тук) и разбира се - прословутата любовна сцена. Харесах я. Дефне беше малко спечена, наистина, но това може да бъде оправдано. В първия миг, на вратата, когато й се виждаха очите, много ми хареса - в погледа й имаше и решителност, и отчаяние и обреченост дори. Виждаше се, че се хвърля в огъня. После вече погледът й беше сведен и изражението на лицето наистина беше малко обрано, но лично мен не ме подразни. Баръш беше  прекрасен и сцената си беше супер.
Сценаристката ме изумява с тъпите и безмислени диалози. Не си спомням да съм гледала чак толкова безумни разговори другаде, като тези, които се водят от служителите на Пасионис.

Положението с Нихан е безнадеждно просто - само тъпи реплики й слагат в устата, че и глупаво поведение, образът на момиче- побойник е много нескопосан и глупав. За брата даже дума не отварям, неговият образ послужи най-вече за забременяване на Нихан.
На Дефне също много глупави реплики й пишат, а и тъпи постъпки - половин час седя да обяснява на Исо това и онова, а после хукна да бърза и се държеше в колата като петгодишно момиченце.
Почти всички персонажи си говорят сами - и Фикрет в този епизод, и тя не остана назад.
И още нещо хубаво имаше, без малко да забравя: Нером имаше само една минутка екранно присъствие, което си е подарък направо.

# 557
# 558
Берк с физиономия в стил Пиянде Laughing

Памир изглежда променен Rolling Eyes

# 559
  • Разград

# 560
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Физиономии стил "кифла"  hahaha hahaha hahaha

# 561
# 562
# 563
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
– Это пригласительные, посмотрите, как они. Очень мило, да? /Дерья/
– Это, что? Как-будто пригласительные на свадьбу. Возьми это! /Омер/ ...
– Ты видела пригласительные? Очень милые. /Дерья/
– Что это такое? Как-будто на свадьбу. Возьми! /Дефне/

Зад кадър  Peace Peace

Скрит текст:

Берк  Heart Eyes Heart Eyes

Зад кадър на Статуса  Peace Peace

Скрит текст:

# 564
# 565
Добро утро !  Hug Hug Hug

Видео от сета на  "Любов под наем" . Деврим и Баръш - https://vk.com/kiralikaskstartv?z=video54275770_456239060%2F41cd … pl_wall_-95575917

Simple Smile

Успешна нова седмица !

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 19:36 от лава

# 566
  • Враца
Здравейте!!!

Тази сутрин съм се сетила за Кара севда-та  ooooh!
В послвдния епизод останах изумена от безумния поглед на Хакъ бей - "добрият, хрисим" човек, "приел" Кемал като собствен си - а то какво излезе. Кемал е само маша в отмъщението на човек, живял само с тази мисъл  ooooh! - как да отмъсти  ooooh!
На няколко пъти в ретроспекциите погледа му беше налудничав - направо плашеше  #Crazy

Приятен ден и успешна седмица ви пожелавам  Hug Hug

# 567
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утрооо

Днес ще има ли фраг на Ашка  newsm78 newsm78 newsm78

Тук много ми хареса Синем

Хубав ден и спорна ви седмица

# 568
Гюнайдън Hug

Днес си чакам всички новости около КС Party

Аууу, какъв сурат #Shocked newsm43 
Ще рече човек, че Хакъ бей е баща на Емко Whistling Приличат си по носовете Mr. Green

# 569

Общи условия

Активация на акаунт