♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 66 980
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Не разбирам турски,но като гледам Емир обвинява Кемал за случката с Нихан,ако е така то той е голям мръсник /Емир/...

Всъщност е точно обратното - Кемал обвини него и му каза да се моли Нихан да оживее, както и че ще му я вземе.Майка и го обвини, но той и каза, че всъщност всички,, цялото семейство са виновни, защото са мълчали.Докторът каза, че Нихан е добре, ще спи няколко часа.
И , както очаквахме - Зиза е хамиле  Mr. Green
========
БЛАГОДАРЯ!!!! newsm51

# 721
Не гледам серията, че имам да наваксвам ooooh! Но! Ей това много ме зарадва Mr. Green
И , както очаквахме - Зиза е хамиле  Mr. Green

Лаве Hug Heart Eyes Да оздравява бързо юнака!

Онлайн руски превод на серията

# 722
  • Враца
Тати играе за Кемал - уреди им среща  Heart Eyes

Важното е, че Нихан не си е загубила паметта  Wink
И много биковито това момиче - нищо и няма след падането  #Crazy ooooh!

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 21:44 от mama_an_ji

# 723
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=juVejZy3qIo

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 23:48 от vania_e

# 724
Оффф бееееее,  Нихан-чИ   от къдЕ падна ,сякаш скачаше на батут  .....сума ти и време "ни сьос ,ни селям" и изведнъж всичко е  О"кеЙ.....

Хубаво е ,че Кемал им каза всичко ,на всички ачик ,ачик.......клепат като мишоци в брашно

Тарък , Асу , Хакъ, Галип , Вилдан ,Зейнеп ,Туфан  са една сбирщина недоразумения на  природата .....Господ що ги е осакатил ,че чак окастрил до дъно ...без грам човещинка в и без туй празните им глави ...
Много искам вече СЦ да компенсират вече мъчението на Нихан и Кемал...

Мисля си ,че Озан ,ако отиде в полицията и разкаже всичко ,няма да носи отговорност , а тези които са направили тази постановка целенасочено .....

# 725
  • Враца
Май изловиха Зейнепче в лъжа  Mr. Green
Много бързо  ooooh!

Кемал си спечели още един приятел  Heart Eyes

Сега разбирам защо кастинга на този сериал беше толкова дълъг - подбрали са актьорите и визуално да си приличат, не само да са добри  - Туфан и майка му, Асу и Емир, и т.н. ooooh!  Евала им на екипа подбрал актьорския състав  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 22:41 от mama_an_ji

# 726
Сега разбирам защо кастинга на този сериал беше толкова дълъг - подбрали са актьорите и визуално да си приличат, не само да са добри  - Туфан и майка му, Асу и Емир, и т.н. ooooh!  Евала им на екипа подбрал актьорския състав  Heart Eyes
Ааа, чок пардон, ама Фехиме и Хюсеин нямат прилика с ни едно от трите си деца Naughty  Mr. Green
Между Вилдан и Нихан също не намирам сходство, но пък Лейля и Нихан като че ли (според мен) по си мязат Laughing

# 727
Ааа, чок пардон, ама Фехиме и Хюсеин нямат прилика с ни едно от трите си деца Naughty  Mr. Green
Между Вилдан и Нихан също не намирам сходство, но пък Лейля и Нихан като че ли (според мен) по си мязат Laughing
неЖност-те може да нямат визуална прилика,но по характер са си баш еднакви-само Кемал се различава #Crazy

# 728
Кемал как си спомни къде е видял тази снимка?

При мен прекъсна и не видях и не  разбрах newsm78 smile3538

Сега Туфан на чия страна ще застане newsm78 ,май Асу ще увисне #2gunfire...егоистка

# 729
оооофффффф бееее,тая Фехиме много проста бе,то направо бетонирана глава от консерватизъм и "традиции"

Как ще гледа Кемал  в очите ,когато разбере що за стока е Асу...." беним гюзель къзъм" #2gunfire #2gunfire

# 730
  • Враца

Нежност, ами те затова са три - да не се разбере, че няма прилика Joy Joy Не искам да обиждам никого, но две от тях са елементарни като майка си - тук е приликата  ooooh!
А за Лейля и Нихан  - да не излезе нещо оттук  Wink  Mr. Green Mr. Green  (маалко съмнително е, ама знае ли човек Mr. Green)

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 23:08 от mama_an_ji

# 731
Скрит текст:
неЖност-те може да нямат визуална прилика,но по характер са си баш еднакви-само Кемал се различава #Crazy
Кемо може да е осиновен Whistling Mr. Green  Толкова е различен Crazy 

Маме, няма да променят версията за родство между Лейля и Нихан. Ще си останат леля и племенница. Peace
Ако сценаристите обаче променят този факт, сериалът вече ще влезе в един друг жанр - на Небивалицата ooooh!

# 732
Приятна вечер на гледащите "Черна обич"! bouquet

Малко снимки и Туитър и Инстаграм.

Скрит текст:

# 733
  • Враца
Кемал да не се прощава с братче и сестриче  Sad Sad
И тая музика  Sad

Ох, че ми сви  сърцето този Кемал ooooh!

Ама нищо - в петък пък Йомер ще ми го разтопи  Wink Mr. Green

# 734
Много готин фрагман Laughing  Забавен - Айш и Джан ще се люшкат между любовта и ревността Flutter

Общи условия

Активация на акаунт