Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 479
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Абонирах се за бюлетина и ми дадоха код за 10% отстъпка на цялата поръчка, но мога да ползвам или него, или 0304 - не може и двата, нали?
Леле, то няма спиране. А чаршафи поръчвали ли сте и доволни ли сте?

# 106
Здравейте, мога ли да дам адрес за доставка офис на Еконт? Мерси!
Не. Но като получиш смс от куриера, че ще те посети му звънни и кажи да ги остави в посочения офис  Simple Smile

Абонирах се за бюлетина и ми дадоха код за 10% отстъпка на цялата поръчка, но мога да ползвам или него, или 0304 - не може и двата, нали?
Не може. Като сложиш единия полето става неактивно, т.е. не можеш да поместиш друг код.

# 107

Можеш. Аз съм сложила адрес на Еконт за доставка и си взимам пратките направо от офиса.

# 108
Можеш. Аз съм сложила адрес на Еконт за доставка и си взимам пратките направо от офиса.
Явно съм попаднала на служител, който не е знаел, защото ми казаха, че не може  Mr. Green благодаря за информацията, ще го имам предвид, и на мен понякога ми е по-удобно в офис.

П.П. Не са оправили отстъпката, още дават 25%.

# 109
Леле, то няма спиране. А чаршафи поръчвали ли сте и доволни ли сте?
Laughing Верно няма спиране Joy Толкова харесвам качеството на дрехите им, материите и моделите + перфектните цени, че постоянно се изкушавам ooooh!
Имам 2 спални комплекта H&M - единият вече година го ползваме интензивно, не е мръднал като цветове и материя.

# 110
Някой виждал ли е ето тази пола на живо?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0391564001.html

дали е много дълга, как мислите? Много ми харесва... но съм ниска и се чудя как ще ми стои...

# 111
Имат -50% в физическите магазини също, днес видях. Не на всичко обаче.

# 112
Сринахме сайта  hahaha

# 113
  • Варна
Ахаа,значи не само при мен стават номера  Crazy

# 114

Аз един път реших така да направя, защото ми е адски неудобно да седя по цял ден у дома и да го чакам, когато му скимне да дойде. И се получи една обърквация...куриера търсил някакъв домашен адрес в сградата и ми звъни и ме пита къде е адреса...е, те не си ли знаят собствените офиси?! На всичкото отгоре в тази сграда няма жилища, как не му хрумна, че искам в офиса да я остави? И от тогава си казах, явно няма да я бъде тая. Crossing Arms
При мен е доста сложно, защото ми е удобен един офис във Велико Търново, но домашният ми адрес е в село, което е в община Горна Оряховица, та пратките ги изпращат там...абе лудница.
Сега се чудя дали да не пробвам пак така, може пък да се усети човека. Mr. Green

# 115
Пишете с думи-офис на еконт-еди кой си адрес.

# 116
Знаете ли кода 0304 намаля ли 2 продукта, вторият от които е на 50% от цената?
Че днес постоянно ми дава грешка сайта и не мога да пробвам.

# 117
Да, намалява всичко.
Работи вече, току що пуснах поръчка  Peace

# 118
  • Пловдив
И на мен ми казаха че не може в офис, първата ми поръчка я пуснах до офис и ми се обадиха от еконт да ме попитат къде да я доставят защото не може до офис.( Между другото същото важи и за Икеа.)

# 119
На мен ми ги доставят в офис на Еконт. Просто ги доставят в централния за града и от там ми се обаждат дали искам да ми я пратят на другия ден в офиса, който аз съм заявила  Peace

Общи условия

Активация на акаунт