Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 408
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • София-Младост
Другата седмица ще дават по два ваучера за торбичка дрехи, но има ли значение дали са други марки те?Така и не съм носила, не ми беше удобно да питам, защото друго разпитвах и .. Embarassed
Доколкото знам няма значение от къде са дрехите. А за кой град е тази промоция с два ваучера при една торбичка. Досега не съм носила дрехи, но тамън събрах една торба детски. Може ли да ми припомните колко е отстъпката и колко време могат да се ползвах ваучерите. Предстои ми раждане и да знам дали да се юрна да ги нося тия дрехи другата седмица.
Отстъпката е 15 % за един артикул, обикновено важат поне 6 месеца. Два талона за торбичка...не знаех. И няма значение марката на дрехите.

# 286
  • На плажа
Колко дена след поръчката може да се иска компенсация, имам поръчка от 9ти, а няма никакви резултати на сайта на еконт. newsm78
Вземате ли под предвид това,че 9 и 10 са събота и неделя? Обикновенно в тези дни не се обработват поръчки,а и който е поръчвал по-често от този сайт знае ,че дрехите идват от Италия и в рамките на 4-5 дни доставка,е нормално.Ама ние тук веднага компенсации  ooooh!

# 287
Поръчката от 08.04 я получих днес,много се забавиха този път но явно от намалението от 70% имат много поръчки,така че не се притеснявайте, сега има пак кодове и се възползвах естествено  Joy

# 288
Поръчката ми от 9-ти пристигна преди около час.

Не работят кодовете за -25%, и за 10 не хваща, както е записано за нов мейл.
Пуснах с 0304, понеже не се бях възползвала. Но ако положението остане такова ще приключа с покупките онлайн и ще си пазарувам от магазина.

# 289
  • София
Здравейте номер 38 на какъв размер ханш отговаря тоест колко сантиметра Ви е ханша? Извинявам се въпроса, но нещо не се ориентирам в размерите им за панталони.
Няма проблем  Laughing Номерацията е европейската, но не дънковата - там съм 27-28.
По обикновената евро номерация съм № 38, ханш около 95. Конкретно този панталон е доста мек и еластичен, загова казвам, че след 1 час седене ми стана с номер по-голям, но взимам 38 за да не ме стяга в талията.
Вчера и аз пуснах 3-та поръчка от различен мейл и ми отчете 15-те%.
А новите отстъпки за цялата поръчка ли са?

Вижте какъв отговор получих на мейла си:
Здравейте,
ако върнете продукти от 2 поръчки в една обратна пратка, тогава би трябвало да Ви бъде удържана еднократно такса за връщане - 4,90 лв.
Ако случайно Ви бъде удържана такса два пъти - моля да се свържете с нас, за да оправим това.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 13:33 от Cuckoo

# 290
  • Варна
Колко дена след поръчката може да се иска компенсация, имам поръчка от 9ти, а няма никакви резултати на сайта на еконт. newsm78
И аз за това ще звъня. Моята поръчка от 9 също никаква я няма. Не стига, е днес е 4ти ден какъвто е срока за доставка, а тя не само не е при мен, а не е и изпратена и това вече 72ч след като получих номер за проследяване. Бясна съм! Не ми е спешно, но да дават срок, който ще спазват.

# 291
  • Варна
 Къде да напиша, че искам да променя адреса на доставката?По мейла ли ?

Вчера получих мейл ,че пратката е изпратена .

# 292
Поръчката ми от 9-ти пристигна преди около час.

Не работят кодовете за -25%, и за 10 не хваща, както е записано за нов мейл.
Пуснах с 0304, понеже не се бях възползвала. Но ако положението остане такова ще приключа с покупките онлайн и ще си пазарувам от магазина.

И аз така, тъкмо влизах за да го напиша. Аз също ще приключа с поръчките онлайн, макар че ми е по удобно и има всичко. В магазина на ХМ в Мол пловдив почти нищо няма, говоря и за номерация и за модели.

# 293
Звънни им, ако кажат, че е късно като получиш смс от куриера се разбери с него. Местила съм пратки от офис в офис в един и същ град и е безплатно, също куриер ми е оставял пратката в офис, предполагам и в твоя случай ще има вариант.

# 294
  • София
Еконт имах и номер за пренасочване на пратка, но не го помня - някакъв градски номер.

# 295
Приключи ли тва с 25% отстъпка нацяло?  Rolling Eyes
В такъв случай ще съм пас май  Peace

# 296
В момента е активно -25% на цялата поръчка, ако сумата е над 120 лв. Но кодът не носи безплатна доставка.
Кодовете от регистрация на нов мейл не работят, дори при нов потребител, който никога не е ползвал.

# 297
Еконт имах и номер за пренасочване на пратка, но не го помня - някакъв градски номер.
Aз съм променяла адрес за доставка като се свързах на посочения от тях номер.Разговарях с оператор и пренасочиха  пратката   Peace Hug

# 298
В момента е активно -25% на цялата поръчка, ако сумата е над 120 лв. Но кодът не носи безплатна доставка.
Кодовете от регистрация на нов мейл не работят, дори при нов потребител, който никога не е ползвал.

И що така? Rolling Eyes
Аз имам един код регистриран - за Бд и -25 процента, не го ползвах и вече не мога, така ли?
Тъпо...

# 299
По-скоро имат предвид че в момента не могат да се ползват за новите регистрации, а не за отминали такива.

Общи условия

Активация на акаунт