Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 390
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Аз този път пробвах да напиша адреса на офиса, като посочих, че е офис на еконт. Да ги ивдим дали ще се усетят сега да ми оставят поръчката там.

# 331
Аз бях посочила офис на Еконт до поискване, тъй като ми е точно до блока, нооо те не четат явно и я бяха пратили до адрес и пак си чаках куриер вкъщи.

# 332
Аз бях посочила офис на Еконт до поискване, тъй като ми е точно до блока, нооо те не четат явно и я бяха пратили до адрес и пак си чаках куриер вкъщи.
Но и твоят адрес ли си им написала или само на офиса? newsm78
Сигурно е станало като при мен - куриера да търси домашен адрес, където има е офиса...

# 333
Ако държиш да е в офиса, звънни му и кажи да го остави в офиса.

# 334
Бях посочила само офиса на Екант и бях написала до поискване. Да звъннах на куриера да го остави в офиса, но тогава трябваше на другия ден да си получа платката. Shocked

# 335
При мен е същото-по време на поръчката пиша офис Еконт и все пак ми звъни куриера да ме пита къде да я достави, явно такава им е политиката. Следователно я получавам с един ден закъснение, заради пренасочването към офиса им.

# 336
Супер, значи ще си чакам до вторник поне... Crossing Arms
Но то като махнаха БД едва ли скоро ще поръчам пак. Naughty

# 337
http://www.vesti.bg/plateni-publikacii/hm-startira-kampaniiata-w … ycle-week-6052618 H&M стартира кампанията World Recycle Week - в какво ще се изpазява тази кампания? Чух, че май за 1 тоpба стари дрехи щяли да дават 2 ваучера? Така ли е?

Една девойка малко по-рано писа точно това. За една торба - два ваучера Simple Smile От 18-24 явно ще е.

# 338
При мен е същото-по време на поръчката пиша офис Еконт и все пак ми звъни куриера да ме пита къде да я достави, явно такава им е политиката. Следователно я получавам с един ден закъснение, заради пренасочването към офиса им.
Бях посочила само офиса на Екант и бях написала до поискване. Да звъннах на куриера да го остави в офиса, но тогава трябваше на другия ден да си получа платката. Shocked
Това е много странно Shocked аз от около два месеца получавам пратки от hm само в офис- пиша си там където искат домашен адрес "Офис Еконт еди кой си" име и фамилия, телефон и това е- получавам я направо там без да ми звъни куриер, имам само смс сутринта. Даже онзи ден ме попита служителката как успявам да ги пускам до офис, като не им била такава практиката и се зачудих какво има предвид, а то защо било  Rolling Eyes

# 339
  • Русе
http://www.vesti.bg/plateni-publikacii/hm-startira-kampaniiata-w … ycle-week-6052618 H&M стартира кампанията World Recycle Week - в какво ще се изpазява тази кампания? Чух, че май за 1 тоpба стари дрехи щяли да дават 2 ваучера? Така ли е?

Аз също се интересувам от тази промоция.
Инфото в сайта е много постно. Знаете ли нещо повече?

# 340
  • София

В сайта пише, че се получава допълнителна отстъпка тази седмица, но не е уточнено каква  Thinking
http://www2.hm.com/bg_bg/free-form-campaigns-s03/6pd-world-recycle-week.html

# 341
Имате ли някаква информация какво става с кодовете от бюлетина??? Дава ни го невалиден.....

# 342
Имате ли някаква информация какво става с кодовете от бюлетина??? Дава ни го невалиден.....
Кода от бюлетина мисля ,че изтече преди 4 дни  newsm78 беше до 14 включително поне така бях чела в сайта им.

# 343
  • София-Младост

В сайта пише, че се получава допълнителна отстъпка тази седмица, но не е уточнено каква  Thinking
http://www2.hm.com/bg_bg/free-form-campaigns-s03/6pd-world-recycle-week.html
Вместо 1 ваучер за всяка торба с дрехи за рециклиране получавате 2 ваучера за отстъпка от 15% за 1 артикул.

# 344
Кода от бюлетина мисля ,че изтече преди 4 дни  newsm78 беше до 14 включително поне така бях чела в сайта им.

и другите не стават за 10 % дето са   за  Абониране на първата страница   Cry

Общи условия

Активация на акаунт