Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 391
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Според мен най-логичното е, че 10-ти беше последен ден от обявеното намаление + код за БД. Най-вероятно са били заринати от поръчки и не са смогвали да ги обработят, съответно да ги доставят по-рано. Аз следях няколко неща и се чудех дали да поръчвам и докато се чудя, те се свършиха за нула време точно в неделя. Тъкмо спестих някой лев. Laughing

# 316
Благодаря за отговорите, момичета. Поръчах ненамален артикул, но се възползвах от промоцията за безплатна доставка.

# 317
  • Варна
И аз днес си получих поръчката от 9. Снощи 22:30 се появи в сайта на Еконт. Поръчка няма да пусна докато не си оправят сайта. Толкова е изнервящо!

# 318
Според мен най-логичното е, че 10-ти беше последен ден от обявеното намаление + код за БД. Най-вероятно са били заринати от поръчки и не са смогвали да ги обработят, съответно да ги доставят по-рано. Аз следях няколко неща и се чудех дали да поръчвам и докато се чудя, те се свършиха за нула време точно в неделя. Тъкмо спестих някой лев. Laughing
И аз така .Бях си харесала един дамски клин с цепки на колената.Чудех му се още докато имаше всички налични номера.После остана само Л и бях готова и него да взема .
И докато се наканя  Sad  Cry .Останах си без клин .

# 319
  • София-Младост
Здравейте, има ли някой, поръчал на 10.04 с все още недоставена пратка? 
Аз. До сега са идвали точно на 4-тия работен, но както се писа вероятно е заради много поръчки. Не е фатално за мен в случая.

# 320
  • Пловдив
Аз днес получих поръчка от 9-ти. От 10-ти нямам правени поръчки. Също не ми е проблем и нямам никакви претенции към скоростта.
За мен сайтът е по-доброто място за пазаруване в сравнение с магазините. Дори само заради това, че в магазините няма наличност на всичко.

# 321
Някой има ли от тези дънки 34, а му трябват 32 http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0325837001.html

# 322
Аз чакам от 10ти. Пратена е преди два дни. Предполагам утре вече ще пристигне.

# 323
  • в града на атомното слънце :)
Някой има ли си на идея защо ми дава невалиден код, получен за нов имейл? Нещата не са намалени - две бебешки и един за възрастни?

# 324
Някой има ли си на идея защо ми дава невалиден код, получен за нов имейл? Нещата не са намалени - две бебешки и един за възрастни?

По назад писахме, кодовете са спрени. Мисля че от вчера.  Peace

# 325
  • в града на атомното слънце :)

По назад писахме, кодовете са спрени. Мисля че от вчера.  Peace

Мерси. Пропуснала съм. Дано го оправят baby_neutral.

# 326
  • Варна
И аз писах, че от самия НМ са учудени защо не ги приема и вероятно е от техническия им проблем. Не са спрени умишлено от тях.

# 327
И на мен не ми приема кода за намаление. ooooh!
Имам поръчка от 11-ти, но още я няма в Еконт. Явно ще остане за понеделник, трябва ми за Цветница, така че ще е тук навреме. Party

# 328
  • София
http://www.vesti.bg/plateni-publikacii/hm-startira-kampaniiata-w … ycle-week-6052618 H&M стартира кампанията World Recycle Week - в какво ще се изpазява тази кампания? Чух, че май за 1 тоpба стари дрехи щяли да дават 2 ваучера? Така ли е?

# 329
  • Варна
И моята пратка от 10.04 трябва да пристигне днес. До късно снощи в проследяването нищо не беше излзло, преди малко получих SMS от Еконт. Тъпото е, че съм си дала служебен адрес, а днес не работим. Ще ми я доставят в понеделник. Много мудна работа, този път хич не съм доволна, предните поръчки за 3 дни бяха при мен, а сега една седмица, че и повече ще се наложи да чакам, докато си я получа. Не мога и да я пренасоча, тъй като е в куриер, т.е. ако направя заявка за друг адрес, пак в понеделник съм щяла да я получа, абе смотана история. Ядосана съм им  Close

Общи условия

Активация на акаунт