Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 401
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Днеска и от НМ се учудиха, че не ми приема кода и пробваха те, но и при тях не се прие. Надяват се това да е от големия технически проблем, който имат и за компемнсация ми направиха на момента код, но той си е за 10%, което уж вече е новото намаление, та си мисля, че вече след отстраняване на проблема може и да стане 10.
Яд ме е, че не пуснах още една поръчка преди 3 дни, когато приемаше кода. Мислех да си поръчам вече нещо за мен. Похвалихте тук бельото им (сутиените най вече), но явно не са моите щом така стана.
Аууу, не мога да повярвам. Поръчката ми е натоварена. За една седмица тъкмо ще си я получа. Ако пусна изобщо следваща ще и предвидя две седмици чакане  ooooh!

# 301
Моята поръчка от 10.04 е пристигнала, дано и вашите!

# 302
В сряда пуснах поръчка и сега влязох в профила си да проверя и пише ,че е изпратена.Предполагам ,че утре или в понеделник ще е при мен Simple Smile .Изненадаха ме с бързина този път .

# 303
  • Пловдив
Похвалихте тук бельото им (сутиените най вече), но явно не са моите щом така стана.
Моят опит сочи, че сутиените им са една мярка назад (една буква) спрямо други марки, например Триумф, поне големите размери. Тоест F на HM отговаря на не повече от E на Триумф.
Сигурно има значение и моделът, де - на HM са все някакви изрязани модели, дето по дифолт не побират много голяма част от съдържанието.

# 304
  • София
Моята поръчка от 10.04 е пристигнала, дано и вашите!
Получих смс за доставка преди малко Simple Smile

# 305
  • в града на атомното слънце :)
Налага ми се да върна един продукт. В Еконт не трябва да плащам за доставка, а ХМ ще си ги приспаднат, нали така?

# 306
  • София-Младост
Налага ми се да върна един продукт. В Еконт не трябва да плащам за доставка, а ХМ ще си ги приспаднат, нали така?
Да.

# 307
Да докладвам, всичко е чудесно и си отговаря на номерата.
Скрит текст:
Кецовете моите са ми големи, но защото поръчах 37, а нося 36 т.е. моя грешка.

# 308
  • Пловдив
Аз ще връщам една блуза, на която цветът не е като на екрана, и една трикотажна рокля по-малък размер от необходимото - не е грешка, ами по-големия го нямаше, и аз да не я изпусна съвсем, взех този, а после се появи по-големият и поръчах и него, та сега ги чакам и двата и ще връщам малкия.  Sunglasses
Якото е, че съм ги поръчала от различните си профили - правих си нов да ползвам кодовете - и възнамерявам най-нагло да ги върна с една пратка. То и без това се вижда по името и адреса, че титулярът е един и същ.

# 309
Да.
Освен това не е нужно да ходиш до офис, можеш да извикаш куриери да дойде, където си.

# 310
Здравейте, има ли някой, поръчал на 10.04 с все още недоставена пратка?  Преди два дни получих имейл, че поръчката е изпратена, но в Еконт няма никаква информация ..много дразнещо така Sad става въпрос за едно детско гащеризонче, което го нямаше все още в магазините, може би трябваше да изчакам са го заредят на място newsm78 За първи път поръчвам онлайн от тях, но много се бавят определено.

# 311
Аз току-що получих от 9-ти, като имейла с товарителницата получих в понеделник. Тази седмица ги бавят. Имайте търпение. Щом имате товарителница, ще получите нещата си.

# 312
Моята от 9-ти пристигна още вчера преди обяд. Може би и в Еконт е причината.

# 313
Някой да е получавал тези:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0345724001.html
Бяха с изчерпани 36 и 37 номер, а сега са пак налични. Чудя се дали са удобни. По принцип се чувствам най-добре на височина до 7-8 см, но си зависи от обувката. А имам нужда от подобни и никъде не намирам.

Иначе от вторник чакам едни маратонки, които не намирам вече в сайта. Чаках ги за днес, че да ги поднося от утре, но няма да ме огрее очевидно. Много са бързи, няма що!  Crossing Arms

# 314
Аз съм забелязала, че бързината на доставка зависи от поръчаната стока. Ако е само от намалени артикули, идва много бързо. Един ненамален да има, идва след седмица.

Общи условия

Активация на акаунт