Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 495
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Моят съвет е когато връщате нещо, да се обадите по телефона и да  говорите с тях - дали е получено, кога е получено, кога ще ви върнат парите...., защото опита ми показва, че в противен случай стават забавяния и неприятно чакане..

Ето, при мен се оказа, че имало някакво блокиране Wink Както и да е, поеха ангажимент още днес да ми пуснат превода по банковата сметка...

# 91
teta75 на мен сумата ми възстановиха на 15-я ден. Сега чакам от второто връщане парите, но пак не са се разбързали Simple Smile.
Дали пък да не им звънна и аз  Thinking
Синьото момчешко яке е за слаби високи деца според мен, не е широко в никакъв случай. Кройката е такава. Както не веднъж съм казвала е много хубаво, купувам второ.

# 92
Моят съвет е когато връщате нещо, да се обадите по телефона и да  говорите с тях - дали е получено, кога е получено, кога ще ви върнат парите...., защото опита ми показва, че в противен случай стават забавяния и неприятно чакане..
При мен обратното стана. Когато не се обадих ми ги върнаха много бързо, като звънях ме мотаха и чак след срока ги пуснаха. По-скоро май зависи на какъв служител ще попаднеш, някои си питат ушите.

# 93
  • Варна
Пижамата ,страхотна!
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0347237003.html Grinning
Даже не успях да я изпера.Взех 128 ,се оказа точна.Аз мислих че ще е голяма.

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 10:41 от Velina_p

# 94
За тази цена си ги задръж, децата толкова бързо растат, че няма да са ти излишни Simple Smile

# 95
  • Варна
За тази цена си ги задръж, децата толкова бързо растат, че няма да са ти излишни Simple Smile
оф ,и аз тъкмо се замислих .Трябваше ми засега ,няма никакви.Пак ще поръчвам ooooh!

# 96
teta75 на мен сумата ми възстановиха на 15-я ден. Сега чакам от второто връщане парите, но пак не са се разбързали Simple Smile.
Синьото момчешко яке е за слаби високи деца според мен, не е широко в никакъв случай. Кройката е такава. Както не веднъж съм казвала е много хубаво, купувам второ.

Обади ми се една госпожа с американски акцент, ясно изразен...по повод мейла, който им пуснах сутринта Rolling Eyes На друг да се е случвало?

Момчето, с което говорих по телефона, ми благодари, че съм се обадила, защото ако не съм била се обадила...парите още щели да стоят блокирани...каквото и да значи това.
С две ръце съветвам да се обаждате, след като върнете нещо...От два случая на връщане, и двата е ставало с обаждане от моя страна Peace

# 97
  • София
Само да попитам - ако върна нещо, плащам и доставката на Еконт, и на магазина 5 или 7 лв. за връщането?
Как беше с марките -Дивайдед умалени, а Логг- уголемени или обратното?

# 98
На Еконт не плащаш нищо.
H&M ти превеждат платената сума минус 4.90 лв.

# 99
  • София
На Еконт не плащаш нищо.
H&M ти превеждат платената сума минус 4.90 лв.
Благодаря много! Сега пък сайтът заби.

# 100
Само да попитам - ако върна нещо, плащам и доставката на Еконт, и на магазина 5 или 7 лв. за връщането?

DIVIDED - умалени, L.O.G.G. - уголемени, точно така.

# 101

DIVIDED - умалени, L.O.G.G. - уголемени, точно така.
Аз пък и за DIVIDED смятам, че са уголемени. при тях също купувам по-малък номер, от колкото съм - 34 или XS. Например в Зара или Бершка няма никакъв шанс да вляза в тези номера, при тях даже S ми е леко тесничък. Peace

# 102
nevituuu ,
Аз съм на същото мнение!
Сега поръчах мъжко спортно долнище Логг,размер Л, защото ми трябва ХЛ.

# 103
  • Варна

Обади ми се една госпожа с американски акцент, ясно изразен...по повод мейла, който им пуснах сутринта Rolling Eyes На друг да се е случвало?

Да на мен номерът започваше с 44........ изписа ми че е полски  тел.оператор

# 104
Здравейте, мога ли да дам адрес за доставка офис на Еконт? Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт