Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 372
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Toчно така мислех да направя.Каква големина да са чантите?
Ами колкото една голяма на Била примерно. Аз днес занесох в тяхна хартиена голяма, защото нямах друга, но мисля че е добре като размер. Тъкмо имам много такива и се чудя какво да ги правя, ще им ги връщам. Mr. Green

А относно зарежданията трябва да се следи, също понякога пускат по 1 бройка от номер. Това са неща, които са върнати. Аз така поръчах якето и долнището, които показах по-рано. И други неща съм си вземала така.  Peace

# 391
  • Пловдив
Не знам за зарежданията, "новите" бройки, ако са единични, явно са от връщания, но например от тази рокля...
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0354544001.html
...нямаше размер L (другите ги имаше) дълго време, после се появи явно повече от една бройка, понеже аз поръчах една L (и върнах поръчаната междувременно бройка М), а продължава да има от размер L в сайта. Така че може и "истински" доставки да има понякога, макар че признавам, едва ли е много вероятно да шият допълнителни бройки, това не е книга да и направиш допечатка, но кой знае...

# 392
  • Варна
Ако беше технически проблема с кодовете, досега да са го оправили...
Още не са си оправили сайта. Или имат голям проблем, или не си дават зор.

# 393
Две неща си харесах, два кода имах, за по 25%, е - като няма да ги ползвам, няма и да купувам! Сега губят и тези пари, които щях да им дам. Ще пазарувам чак на намалението във физическите магазини, юни месец мисля беше  Crossing Arms

# 394
Аз драснах един имейл на съпорта днес да ги питам дали имат технически проблем, да видим какво ще кажат Simple Smile

# 395
Две неща си харесах, два кода имах, за по 25%, е - като няма да ги ползвам, няма и да купувам! Сега губят и тези пари, които щях да им дам. Ще пазарувам чак на намалението във физическите магазини, юни месец мисля беше  Crossing Arms
Освен тези намаления винаги има изнесени по 1-2 редици във всеки отдел с дрехи по 5-10-15 и 20. В дамското няма много хубави неща, като цяло към изкуствените материи са ориентирани, но детско и мъжко често намирам доста прилично  Peace

# 396
Освен тези намаления винаги има изнесени по 1-2 редици във всеки отдел с дрехи по 5-10-15 и 20. В дамското няма много хубави неща, като цяло към изкуствените материи са ориентирани, но детско и мъжко често намирам доста прилично  Peace

По принцип е така, но последните пъти нямаше нищо за момченца - говоря за миналия месец. Имаше доста за момичета, това в два различни мола в София. Тогава пимислих, че е защото тъкмо бяха приключили със зимните намаления. Нищо де, скоро имам пак път към София, ще ги посетя, живот и здраве  Simple Smile

# 397
При мен сайта си работи и всичко е наред, само кодове няма  Grinning Иначе от намаленията в магазините съм имала доста добри и качествени попадения по 10/15 лева, както от мъжкото, така и от дамското.

# 398
Аз търся едни детски сандали на сайта и не мога да разбера защо ги махнаха, като бяха от новите.

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0348748001.html

Тези, с който е момиченцето на снимката. Имаше ги, а сега ги няма.  newsm78
И с търсачката пробвах - няма ги.

# 399
Като каза сандали, мога ли да помоля някой, който е купил момичешки сандалки от тях 29-30-31 номер, да измери стелката, че не откривам никъде информация за сантиметри на обувките  bouquet

# 400
Размер                                   26   27   28   29      30           31   32   33
Дължина на ходилото в см   16,1   16,7   17,3   17,9   18,5      19,2   19,8   20,5

Копирах ти от сайта, може би ако гледаш от телефона - не ти се отваря таблицата.

# 401
Златна си, благодаря  bouquet
Уж не е през телефона и пак не намирам такава информация  Embarassed

# 402
Тази рокля някой да е получил http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0372853001.html - ту се появява, ту изчезва? Благодаря предварително за отговора! bouquet

# 403
  • София
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0352107001.html размер 32

Синът ми е на 7г. 120-122 см. и всичко му е ок.Кецовете седят малко хлабаво, но той не ми дава да ги върна, така че ще сложа някакви силиконови или други връзки, поне в началото.След първото пране платовете обикновено се свиват.Малкият  е много доволен - всичко му хареса, веднага каза ще го премеря, а когато ходихме в магазина преди две седмици искаше всичко да си купи.В Уайкики ме побърква, никога не иска да мери newsm78.
Доволна съм.Трябва да намеря време да занеса торбичка с дрехи  Mr. Green
Може ли да ми измериш дължината на стелката, понеже аз мисля да купувам бели на моя син, но се колебая между 32 и 33 номер. Той също е на 7 г. и миналата година му взимах 31-32.  Hug

# 404
Тази рокля някой да е получил http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0372853001.html - ту се появява, ту изчезва? Благодаря предварително за отговора! bouquet
В магазина я гледам от доста време, много обикновена ми изглежда и една провиснала. Хич не хваща окото. Поне това е моето мнение. Говоря за светлата, но и синята ми се струва същата.

Общи условия

Активация на акаунт