Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 338
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Според мен, ако не ти харесва, не пазаруваш.

Точно така. Няма нужда от мъдруване тук.
На който му е висока доставката - не купува. На който му е ок - да купува. Не ми пречи на мен, ще спра с тези поръчки вече, добре ми дойде това спиране на промоциите.
Същото е със Зара - на толкова непривлекателни условия за пазаруване от сайт не бях попадала. Дори не ме привлече да разгледам, като знам каква е смразяващата доставка и като няма наложен платеж.
HM  не са опрели до българския потребител, това е истината. И да не купуваме от сайта, няма да им пречи. Предполагам, че са се подразнили от постоянните нови регистрации на кодове, които са само за нови клиенти, а не за стари, които се опитват да заобиколят правилата.
Но пък ей го магазина, там важат ваучерите за торби с дрехи, аз съм ок и в мир със себе си и портфейла си.  Peace bouquet

# 451
...Чак пък злоупотреба-ще кажеш, че всеки ден си пускам по пет поръчки....аз да не работя, за да храня ХМ? Mr. Green
То пък голяма злоупотреба да им правим оборот Mr. Green
Преброих, че последния месец имам 15 поръчки. Всичко е поръчвано не защото ми трябва, а защото е изгодно. Краста, какво да се прави, всички тук сме така. Но пък щом това им е малко, както казахте, спираме да пазаруваме, така всички ще са доволни Simple Smile

# 452
Понеже имаше сравнения с политиката на HM в чужбина. Направете си сметка колко по-голяма им е чистата печалба в 'бедни' страни като България, защото цените на стоките им са еднакви в цяла Европа, но разходите им за персонал, наем, реклама и т.н са в пъти по-малки тук.  Peace

# 453
Не се научиха, че се печели от оборот, а не от високи цени и доставки Whistling

# 454
Защо се хванахте за сравнението на доставката, не разбрах? Просто исках да изтъкна, че скъпата доставка е тяхна политика. Като пуснат кодове за безплатна и народът граби Simple Smile))

В България нямат достатъчно силна конкуренция. За цената си качеството на детските дрехи е съвсем приемливо. Конкуренцията е това, което сваля цените, не заплатите на населението, сами по себе си. Така мисля аз.

# 455
  • Варна
Не мисля, че проблема е в 7те лв, а в това, че знаем колко им струва въпросната услуга. Ок съм да плащам пълната цена+реална доставка, а не и от нея да печелят. Плащам сумата, която е определена за стоката  а не допълнително "под масата". Половината сума от доставка излиза, че проста я давам на ХМ ейтака защото са много готини. Това ме дразни и за това няма да поръчвам. Ще пазарувам от физическите им магазини и ще си поръчвам от англия по-скъпи дрехи на детето, но ще плащам реално обявената цена, че хората с DHL даже без пари ми ги пращат, за което мога да им благодаря. Не ми е приятно някой да ме прави на по-проста отколкото съм и за това няма да им позволя и няма да им дават парите си. Ако се отнасят коректно и точно ще им оставям даже повече пари.
Който е ок с условията-приятен пазар, но е факт, че масово не сме и съответно реагираме.
А и за това е форум-да се обсъжда и да се изказва мнение, а не някой да се чуди на другите защо така мислели.
П.с. една съфорумка имаше много хубав подпис. Ако го намеря ще копирам.
Беше нещо от рода на
Питаш в Американски форум-отговарят ти
Питаш в Бг форум-цял живот ти обесняват какъв си тъпак....

# 456
Брей, нямали конкуренция в БГ детските дрехи...тц, тц...ти да видиш.
Най-прост пример с Лидл ще дам-чудни детски дрехи на ниски цени. С нищо не са по-лоши от ХМ-ските. Какви блузи съм вземала от там за 6 лв, че и без доставка Laughing, които втора година не са мръднали. Пижами, къси гащи, дълги панталони...да продължавам ли...А, и връщането не е 4.90лв, а безплатно...
А колко пък други реални магазини за детски дрехи има с прекрасни неща. Това, че на етикетчето не пише ХМ ли е проблема...ами не. Всъщност няма проблем...

Всеки купува откъдето му е най-изгодно...проста пазарна логика. След като не ми е изгодно вече от ХМ онлайн магазина да пазарувам, естествено-спирам да го правя Peace

# 457
  • Сливен
Връщането не е изобщо безплатно,просто когато ти връщат сумата си удържат 4.90лв

# 458
Връщането не е изобщо безплатно,просто когато ти връщат сумата си удържат 4.90лв

Тя имаше предвид, че връщането в Лидл е безплатно.  Peace

# 459

Тя имаше предвид, че връщането в Лидл е безплатно.  Peace

Точно... Peace

Конкуренция нямаше по соца, когато имаше само един Дет Маг. Сега магазини и конкуренция бол...да се допълня.

# 460
ПРОЛЕТНИ АКСЕСОАРИ
ДО -40% ОТСТЪПКА
Офертата е валидна само на hm.com до 24.04.2016 или до изчерпване на количествата.

Честно казано, ако работеха кодовете бих си поръчала поне 2 чифта обувки, но при това положение - НЕ. Naughty

Как пък да не дам 7 лв за доствка на гуменки, които струват 12лв.  Stop

# 461
  • Варна
Конкуренция много стига да имаш време и нерви да обикаляш по магазините и да търсиш. Удобството на магазини като НМ е, че всичко е на 1 място.

# 462
Извинявам се много, но Лидъл е съвсем друг тип магазин. Освен това продават стари стоки на склад. А често са и по-скъпи от съответните на Х§М.
Не знам за вас, но като гледам около мен, децата са облечени предимно в ХМ. Мисълта ми е, че добре си се справят. Не е нужно, разбира се, да сме на едно мнение.

Какво ви е мнението за детските обувки на ХМ? По-специално сандалите ме интересуват.
Конкуренция много стига да имаш време и нерви да обикаляш по магазините и да търсиш. Удобството на магазини като НМ е, че всичко е на 1 място.
Има го и моментът, че като свикнеш да пазаруваш от едно място, трудно се отказваш  Laughing

# 463

Какво ви е мнението за детските обувки на ХМ? По-специално сандалите ме интересуват.

Доволна съм, от 3-4 години сандали на детето само от там купувам. Лятото ги мия с гъба и сапун всеки ден, не са мръднали - нито лепките отказват, нито се късат или др нещо.

# 464
Не мога да се съглася за Лидълските дрехи - нито са стари, нито са с дупки, най-малко пък са по-скъпи от ХМ-ските.. Naughty
Те пък ХМ не продават дрехи от склад hahaha

Общи условия

Активация на акаунт