Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 248
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Аз нищо не си харесвам от намалените неща, а на редовна цена не си заслужава. Май май ще пропусна офертата.

# 676
Аз си харесах една черна рокля, но вече използвах кода по-рано днес.

# 677
  • Бургас
Аз си харесах една черна рокля, но вече използвах кода по-рано днес.

Еднократен ли е кода?

# 678
Явно, сега не виждам къде да го въведа, а не ми са занимава да правя нова регистрация.

# 679
  • Пловдив
Аз взех 164. Можеше и по-малък.  Mr. Green След няколко обличания вече не изглежда толкова добре. Целият е в миниатюрни топченца.  Rolling Eyes
А по принцип кой номер носиш, аз съм висока 158 но се притеснявам да не ми е тесен този размер. Пуснах си и аз една блуза от детските, да видим дали ще ми стане.
160 см съм висока. Нося 36 по европейската номерация.

# 680
Явно, сега не виждам къде да го въведа, а не ми са занимава да правя нова регистрация.
Кода е 0410, пробвай да го въведеш отново.

# 681
Успях, благодаря ви!

# 682
Който е поръчвал да си провери още веднъж поръчката. Вчера вечерта ми прие кода, а в потвърждението ми начисли доставка.

# 683
Ааа, ще се наказваме, как така ще начислява доставка.
Ако пристигне така пратката, директно я отказвам.  Crossing Arms

# 684
  • Бургас
Сега проверих - нямам начислена доставка. И аз нямаше да си вземе поръчката иначе.
И да ги похваля, че този път бяха светкавични! Вчера в 11:00 поръчах, в 21:00 получих мейл, че нещата ми са изпратени. Grinning

# 685
Сега проверих - нямам начислена доставка. И аз нямаше да си вземе поръчката иначе.
И да ги похваля, че този път бяха светкавични! Вчера в 11:00 поръчах, в 21:00 получих мейл, че нещата ми са изпратени. Grinning
Ми като спряхме да пазаруваме и нямат поръчки ще са светкавични, много ясно. Laughing То какво друго им остана? hahaha

# 686

Мисля, че не можеш просто да я откажеш.
Пишат ми, че трябва да я платя, да я върна, а те ще ми върнат парите минус цената за връщане.

# 687

Пишат ми, че трябва да я платя, да я върна, а те ще ми върнат парите минус цената за връщане.

Аз съм отказвала поръчки, няма никакъв проблем  Peace

# 688
  • Варна

Можеш директно да се обадиш на куриера и да кажеш, че отказваш пратката. Телефона му е в СМС-а, който изпращат от Еконт.

# 689
Изпреварили са ме. Щях да напиша същото - пратката се отказва на куриера, не чрез H&M сайта.
Като дойде, му казваш, че не я искаш и той я връща обратно без никакви разходи за теб. Не могат да те задължат да я приемеш.
Като не са коректни, и аз няма да съм, естествено.
Но преди това може би е добре се свържеш с тях и да видиш дали не могат да ти приспаднат доставката по някакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт