Габриел Гарко, "Чест и уважение"... и още италианско - тема 22

• 64 654
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
 Hug

Вече 2 обеци ли си е сложил на ухото Габриел или на мен така ми се привижда? #Crazy

# 616

Тук Gabriel , в търговски център в близост до Avezzano. Много хубаво, много приятелски и много учтив, добре опише феновете.
лиа права си две са , ще застига адуа тя маи беше с повечко 

# 617

Скрит текст:
Тук Gabriel , в търговски център в близост до Avezzano. Много хубаво, много приятелски и много учтив, добре опише феновете.
лиа права си две са , ще застига адуа тя маи беше с повечко 

Joy Joy Joy Joy, той май иска да започне обратното летоброене, то всъщност и аз го искам newsm78

# 618

Скрит текст:
е малко да'' върна лентата ''   

# 619

лиа
Скрит текст:
ти ме подтикна   да се поразровя из  изтеглените си снимките  - той отдавна е с 2  обеци , / сега не мога да ги намеря къде са били  публикувани/  та се позагледах и ми се струва 4е а връхната му дреха  от вече  вчерашните 2 събития  е  същата като  от Non è stato mio figlio

# 620
някаква новина за 4естта?  newsm78

# 621
muci18
Скрит текст:
привет, не ми се иска да съм  като първа клюкарка но...  - вчера вечерта се натъкнах на информация, нямах време да я пускам за превод, а за жалост сега не я намирам - МАЙ се посочваше догодина
 -/ не твърдя за вярност/  явно за тая ще ни се оплезят от компанията - sorry

# 622
Ооооо, кмароо Hug, из темите ни за Гарко има цял куп от снимки на изплезения Габриел Joy Joy
Да видим дали ще дочакаме Честта 4, вкл. Тонио Wink

# 623

лиа
Скрит текст:
  не мога да отварям снимки в предишни теми, бях открила -  LENGUITAS & BESITOS - там са събрани такива фотоси ,но аз сега ги сложих заради медиасет 
а маратонките му - не знам дали е правилен  израза,  с които е бил  на  вчерашните мероприятия  -  еи откъде са ми познати - събитие преди година , и обичките са 2 -  ма това не е толкова важно
 за 4естта 5 имам пред4увствието , 4е   образа на  Тонио няма да има нищо общо с в 1,2, 3 сезон  -/ на мен там най ми харесваше /   е разбира се фактите  се променят  , времето вече  е друго , нови  сценаристи ,режисьор може би   
и   мерси 4е сложи тая снимка - имам я но с надписи в/у нея   

# 624
кмароо Hug, ще липсвам известно време, дано като вляза пак в темата тук има блага вест за/от Габриел Heart Eyes

https://it-it.facebook.com/GabrielGarkoOriginalPage/videos/1468852816464449/

wavey wavey wavey

# 625
цюрих 22.10.2016
лиа,  нека да е приятна  причината за отсъствието ти от форума 

# 626

Днес в Europa театър в Aprilia, където  на 28, ще се проведe odioamleto

# 627

Габриел ви очаква в театъра довечера Европа да Aprilia

# 628

директно от театър Европа, Gabriel сцената 😉👍🏼

# 629