Фотография - 81 тема

• 52 558
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Аз наскоро си мислех да пусна подобен фейсбук статус-покана. Simple Smile)
Аз съм навита  Grinning

# 226
  • София
Може би след празниците е по-добре newsm78

# 227
Аз съм за.. Ще следя... За сега до 20-ти съм си тук...

# 228
Знаех си, че ще намеря убежище при фотографската дружинка Hug (а за заЯка ще преплувам и няколко швейцарски езера, ако се наложи Heart Eyes)

Кажете сега какви са ви настройките на кроп туул-а, защото при мен нещо се прецака без да разбера как. Значи, или режа и снимката си остава с първоначалния размер и резолюция (което е невъзможно, защото съм изрязала част от нея и после при рисайз не знам какъв е реалният размер), или режа, снимката намалява с колкото съм изрязала, но резолюцията става четирицифрена и когато стигна до рисайз и я намаля на 240, например, снимката става ВИНАГИ 900/600, независимо колко съм изрязала. Ако пък махна съответните човки, за да не го прави автоматично, качеството отново отива на кино. Thinking

# 229
Супер! Simple Smile Ами,предлагайте кога и къде.Кой по кое време му е удобно?Ако е през седмицата,може би след 18ч.,за да е удобно за работещите.Ако е през уикенд дните предлагам след 16-17ч.Ако искате след празниците,както Руми предлага,т.е. след Георгьовден,нали?Ако искате идните сряда-четвъртък-петък гледам по моя прогноза,че го дават около 20 градуса и слънчево...стига времето да не си смени мнението Simple Smile

# 230
През седмицата мога без понеделник и четвъртък, иначе свършвам в 5 и съм на центъра горе-долу, на Заимов, мога да се завлача до по център за ок. 30 минути.
Събота понякога ММ работи и може и да не мога, уж имаха график кой коя събота е дежурен, ама не го спазват много  Rolling Eyes Неделя обикновено съм свободна Simple Smile

# 231
Питах и в предишната тема, но да попитам и тук. Къде мимога да занеса тяло (6д) и една 50-ка, за да ги калибрират? С кропка нямам никакъв проблем с фокуса, но с фф го няма никакъв. Thinking

# 232
  • Madrid
Записвам се с една снимка ,след нахлуването си, от две години се опитвам да постигна този ефект  Crazy

Лолита  Hug

# 233
Питах и в предишната тема, но да попитам и тук. Къде мимога да занеса тяло (6д) и една 50-ка, за да ги калибрират? С кропка нямам никакъв проблем с фокуса, но с фф го няма никакъв. Thinking

Шушулче ние можем да го погледнем..
На кропката нямаш проблем защото там ДОФ- винаги идва по-голям...
Принципно обектив не се калибрира а се настройва тялото към конкретния обектив ...

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 13:23 от mamaSunshine

# 234
  • София
И аз искам на среща. Фриланс съм, така че мога да дойда по всяко време след празниците Simple Smile

# 235
Най ми е удобно събота и неделя на мен. С две малки деца съм, а ММ се прибира към 19.30.

# 236
  • София
И аз съм ЗА среща.  Grinning

ilindi4ka, много е нежен кадъра. Само лицето ми е се вижда доста по-светло от ръчичките.

mamaSunshine, Лолита, благодаря за включването по моя въпрос.
Ето и снимката, ще се радвам критика.

# 237
Пффф, и аз искам на среща, ама сте ми много далеч. Дайде да се оранизираме и за Ст. Загора, м?
И в Казанлък приемам, ако има желаещи, естествено. По Празника на розата  Wink

# 238
Пффф, и аз искам на среща, ама сте ми много далеч. Дайде да се оранизираме и за Ст. Загора, м?
И в Казанлък приемам, ако има желаещи, естествено. По Празника на розата  Wink
Аз, аз! Мисля да дойдем тази година, от доста време му се точа на този празник Wink

# 239
Ех, момичета, как искам и аз на такава среща, но и на мен сте ми много далеч. И друг път съм правила такива бързи пътувания и срещи и пак с хора тук от форума, но го нямаше още дребчо. Нищо не ми пречи поне да се пробвам, де.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт