Фотография - 81 тема

• 52 548
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • пак на Рив Гош
Весела среща, момичета Simple Smile

Аз нашега-наистина се сдобих с ново тяло миналата седмица и сега се опитомяваме.
Първата "официална" снимка с него, по седмичния проект (не броя тези за семейния албум):
13/52 by Mira Donkova, on Flickr

И една от последните със стария (който ще трябва да продам тези дни):
Canal de la Villette, Paris by Mira Donkova, on Flickr

# 241
  • Mostly in my mind
Честита камера, Роца. Каква е? А старата?
пРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА срещата. Завиждам!! Blush

_DSC8470 explore 25.04.16 by Ina K., on Flickr

# 242
Използвате ли плъг-ини и филтри и ако да, какви? Видео уроци също биха ми помогнали.

# 243
  • София
А от новопопълненията на срещата приемате ли  Hug Много бих се радвала на такава среща, стига да мога да дойда. Заради курса, който записах, понеделник и сряда са ми заети до 9 ч. вечерта, но пък останалите дни съм на линия засега Grinning За място най-удобно би ми било Борисовата градина, че е близо до метрото, но където и да е ще направя всичко възможно да дойда  Hug

На Празника на розата много ми се ходи и сме планирали тази година да отидем, пък да видим. Дано да има места, докато го решим окончателно, че май бързо свършват  Praynig

И за да не съм без снимка, че скоро нищо не съм слагала, ето една от ходенето ни до езерото Керкини този уикенд. Поснимах доста птици (за което и всъщност бяхме отишли), но нито една снимка не си харесвам, така че нещо по-различно  Grinning
DES_5341 by Desislava Petkova, on Flickr

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 17:37 от desi p

# 244
Aко някой реши да дойде, да ми пише на лични. Ще се радвам да се запознаем  Wink

# 245
Aко някой реши да дойде, да ми пише на лични. Ще се радвам да се запознаем  Wink

Ние го мислихме обаче съвпада точно с откриването на Месец на фотографията тая година иначе супер ни се ходеше. Миналата година общината ни покани август на празниците на Тракийските царе и супер си изкарахме и говорихме за тази година за празника на розата, ма като гледам програмата, най-много на 17-ти юни да направим една лекция за Травел фотография с Клуб на пътешественика и останалото са ни все ангажименти по изложбите ... то май всеки юни ни е така от няколко години насам  Joy

# 246
  • Madrid

ilindi4ka, много е нежен кадъра. Само лицето ми е се вижда доста по-светло от ръчичките.

Има нещо такова  Thinking Ще опитам да поправя ,благодаря ти !  Wink

# 247
  • Mostly in my mind
ilindi4ka, много нежно и приятно се е получило.
ако идвате към Хасково, и на  мен да се обадите. Simple Smile

# 248
Честит експлор Лолита bouquet  Hug
При все че не знам какво точно значи това!? За много кратко време много хора да те лайкнат или... Разкошна е принцесата Heart Eyes Небето добавяно ли е?
Честита нова придобивка и на теб,Роца!Да ти е все на фокус и на красиви кадри Hug

За срещата,като гледам везните клонят към съботно-неделна след празниците,за да е удобно за всички.Ще подхвана въпроса отново след седмица.А до тогава може да давате идеи за място. Peace
За всички извън София - да се надяваме,че все пак ще има утешителен репораж от събирането  Hug
Клото и Лолита,аз незнам защо си мислех,че и двете сте от София  Crazy

# 249
  • Mostly in my mind
СъншайнМери, благодаря. Нещо такова, да. Като получа покана за тази група "in explore" това почти сигурно ми гарантира доста звездички, а и нови последователи.  Grinning честно да си призная на какъв принцип ги избират не знам. обаче като видя, че имам такава покана и ми става много хубаво  Mr. Green Mr. Green
небето е добавяно да, но с намалено опасити.

# 250
  • Madrid
Лолита,прекрасен портрет!

# 251
За идеи за среща мисля че около пл. Славейков е най-в центъра и е удобно за всички от която и част на София да се идва - Има 2  клона на Уго и 2 клона на Дивака .. Wink в близост ...

Лолита честит Експлор и от мен - великолепен кадър  bouquet

# 252
  • Mostly in my mind
Благодаря ви, момичета.  bouquet Hug
а зад кадър да не ви разказвам какво беше - крещяне и реване как нещо й лазило по краката.  Joy

# 253
  • София
Лолита, честито и от мен! Просто е прекрасен! От доста време се чудя как ти дава толкова да я снимаш госпожицата. (ПП. Аз ще бъда в Хасково по празниците, обаче семейно и не знам дали ще успея да се отскубна от диванетата. ММ е от там и често пътуваме.)

# 254
  • Варна
Добро утро! Hug

Hello New Day! by chockolina, on Flickr

Благородно завиждам за срещата! Хайде другия път някъде по морето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт