Фотография - 81 тема

• 52 453
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Вейдичко, ние само че не говорим за роувете, а за обработения вече файл. Джи пег. Simple Smile
Аз от самото начало реших, че bla_bla пита за роу Rolling Eyes. Може би защото не си разглеждам обработените снимки, освен тези, които качвам във Фликр. Разглеждам raw-овете, за да преценя кои ще обработвам, кои не, кои може би. И понеже тя пита "как без бридж" реших, че без бридж не става. Виж колко съм логична Joy

# 451
Не можах да се справя с розовото петно горе вляво. Някой може ли да помогне с начин, моля.

IMG_7953

# 452
  • Варна
Не можах да се справя с розовото петно горе вляво. Някой може ли да помогне с начин, моля.

IMG_7953

А защо искаш да го махаш на мен ми харесва така Wink Но ако все пак държиш селекираш областа и намаляш червеното Wink поне аз така бих направила.

# 453
  • Mostly in my mind
в камера роу, от сатурацията, ако намалиш меджентата или сходните цветове, няма ли да се получи? newsm78

# 454
Селективно колор също върши работа, другият вариант е Hue Saturation  и работа в червения канал, но и при двата метода  ще трябва да работиш с маска тъй като и останалите зони с червен цвят ще се повлияят, а в камеа роу малко по трудно ще направиш маска...

# 455
  • Mostly in my mind
да, ако се повлияе червения цвят на маковете, не е удачно кр. но не съм сигурна дали ще се повлияят.  Simple Smile

# 456
Борикс, в един момент и аз се замислих дали пък не ми харесва, но май повече ме дразни. Във всеки случай ми се иска да я видя снимката и без розовото петно и тогава да преценя.

Благодаря, момичета! Аз пробвах днес да го махна, но нещо не се получи. Ще пробвам пак утре, че сега вече гледам едно през гьотере и непременно пак ще покажа резултата.
А иначе допада ли ви кадъра? В голямо лутане съм - кадриране, обработка... оффф... Кога ли истински ще си харесам нещо мое!?

# 457

IMG_7953

Така например?!  Rolling Eyes Simple Smile Този червеникав оттенък обаче е по цялия кадър, защо така?!  Simple Smile Досадно е да се маскира, когато има такива шашави очертания.  Grinning

Rolling Eyes

# 458
  • Mostly in my mind
елМариачи, как успя да я свалиш, ако не е тайна Simple Smile

# 459
Има си бутонче за сваляне, което на мен хич не ми харесва като практика от страна на Фликр...

# 460
То не можеше ли да се забрани от настройките?

# 461
  • Mostly in my mind
мамаСъншайн, знам.  Simple Smile но в случая, както казва Еовин, на Im So Excited си го е направила да не могат да се свалят. затова ми стана интересно как го е направил елМариачи.

# 462
  • Варна
Може да се сваля от фликър, нищо че е включена забрана. С малко повече кликове, но става. Затова качвайте малки размери.

# 463
  • Mostly in my mind
Мимс, ти ми разби илюзиите.  Blush и аз успях Sad

# 464
  • София
Снимката най-вероятно беше тонирана и оттам идва розовото и другите странности.
Ако може да видим суука ще е по-ясно.

Общи условия

Активация на акаунт