Фотография - 81 тема

• 52 448
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
елМариачи, как успя да я свалиш, ако не е тайна Simple Smile

Не съм опитвал да свалям снимката, това е просто принтскрийн. Simple Smile bowuu

# 466
...

Така например?!  Rolling Eyes Simple Smile Този червеникав оттенък обаче е по цялия кадър, защо така?!  Simple Smile
...

Не знам защо така. Без розовото обаче повече ми харесва. Сега пак пробвам, но нещо не е както трябва. Ти как го направи?

Мимс, ти в какъв размер качваш във Фликр? Не знаех, че могат да се свалят, въпреки настройката.

Снимката най-вероятно беше тонирана и оттам идва розовото и другите странности.
Ако може да видим суука ще е по-ясно.
Да, по един урок за тониране работих. А какви други странности?
Не зная как се слага снимка в коментар под снимката и после да я изтрия, че суука е олелемале. ooooh!

# 467
  • Mostly in my mind
На суука има ли розово? Според мен няма други странности Simple Smile

# 468
Всъщност да, има леко. Сега обърнах внимание.
Търся в момента как да кача като коментар към снимката.

ПП. Не мога да намеря. Ходих в стари теми, пише да взема HTML кода, но при мен няма такъв или аз не го намирам. Мразя да се чувствам като голяма бяла птица, не лебед. bowuu

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 11:54 от Im So Excited

# 469
  • Mostly in my mind
абе качи я като нова снимка директно да я видим и после я изтрий.  Simple Smile

# 470
IMG_7953 (2)

Излизам за около час и после я махам, че да не се излагам пред чужденците. hahaha

# 471
Не ти е ужасен суук-ът Simple Smile. За обработката не знам, но защо този кроп? Бих оставила повече вуздух и изместила парашутиста, нещо такова: (ще я изтрия, като я видиш)

# 472
Нали и аз това казвам, че не съм сигурна нито в кадриране/кроп, нито в обработка. Тук съм изрязала, защото много празно ми изглеждаше горе вдясно, но така в твоя вариант ми харесва. Обаче аз не бих се справила с преместването на обектите така незабележимо. Нормално е да не ти хареса моята обработка, съвсем различно е от твоя стил, но пък аз в твоите снимки съм... знаеш. От друга страна и на мен ми идват малко силни цветовете ми, но се пробвах по един урок и спазвах точно инструкциите и това се получи.

А иначе това не е парашутист, а ги водят едни хорица от водата. На снимката не се вижда, но има едни въжета, дето ги опъват отдолу. Нещо като сърфисти, но не с платно на сърфа, а беее... не ги знам какви са. Mr. Green

Вейда, не я трий. Нека остане, може да е полезно за някой. И без това така изглежда съвсем прилично запълнен кадъра. Благодаря ти!

Благодаря на всички! И още ще ви занимавам. Embarassed

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 14:41 от Im So Excited

# 473
  • Mostly in my mind
и на мен  кадрирането ми допада повече от кропа. а колкото до парашутистите или там каквито са направо  бих ги махнала.  

# 474
...

Така например?!  Rolling Eyes Simple Smile Този червеникав оттенък обаче е по цялия кадър, защо така?!  Simple Smile
...

Не знам защо така. Без розовото обаче повече ми харесва. Сега пак пробвам, но нещо не е както трябва. Ти как го направи?

Мимс, ти в какъв размер качваш във Фликр? Не знаех, че могат да се свалят, въпреки настройката.

Снимката най-вероятно беше тонирана и оттам идва розовото и другите странности.
Ако може да видим суука ще е по-ясно.
Да, по един урок за тониране работих. А какви други странности?
Не зная как се слага снимка в коментар под снимката и после да я изтрия, че суука е олелемале. ooooh!

Опитах по няколко начина, но само по този ми допадна в случая. По принцип във фотошоп често едно нещо може да се направи с различни инструменти. Досега никога не бях го ползвал този, ама ей така ми хрумна, щото с другите не се получаваше добре. В случая с Curves.  Rolling Eyes Признавам си, че много неща в боравенето с ФШ не са ми съвсем ясни, но експериментирам.  Mr. Green

А какво е това суук?!  #Crazy newsm78 Mr. Green

# 475
Кадърът направо от камерата. И аз оттук я научих тая дума. Wink

# 476
Кадърът направо от камерата. И аз оттук я научих тая дума. Wink

Честно казано за пръв път я чувам.  Mr. Green Аз го знам като роу-фрмат или суров.  Grinning

# 477
  • Mostly in my mind
елМариари, sooc е суровото (Straight Out Of Camera), soor е след камера роу.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 15:11 от Лолита

# 478
елМариари, sooc е суровото (Straight Out Of Camera), soor е след камера роу.

Мерси, наистина за пръв път го чувам.  Grinning Ама това, дето е направо от камерата, може да е и джейпег, а за мен лично е важен роу файла.  Simple Smile

# 479
Ето ги онези, дето стана дума за тях.
IMG_7923_1

За днес се спирам, че всеки втори пост е мой. Евентуално като се стъмни може пак. Whistling

Ел Мариачи, май при обработката някъде омазвам нещата. Я виж сега. Сега пък май синее повече, но отказвам днес повече да се занимавам. Утре с нови сили.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 16:31 от Im So Excited

Общи условия

Активация на акаунт