Фотография - 81 тема

• 52 444
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • Mostly in my mind
елМариачи, много си прав. и от тук идват разни обърквания и спорове. кое какво и как е правилно. понеже се зачетох в разни чужди форуми и честно казано още повече се обърках Joy и всъщност аз съм го написала суровото, но не съм много убедена дали съм се изразила правилно и не знам всъщност дали само роу се има предвид. съдейки по английското наименование, коет ое съкратено на sooc, уж май не.

# 481
Ето ги онези, дето стана дума за тях.
IMG_7923_1

За днес се спирам, че всеки втори пост е мой. Евентуално като се стъмни може пак. Whistling

Ама пак доста червенее, защо така?! Rolling Eyes

# 482
  • Варна
IMG_7923_1

За днес се спирам, че всеки втори пост е мой. Евентуално като се стъмни може пак. Whistling
Това е кайтсърф  Mr. Green

# 483
  • Варна
IMG_7923_1

.....

Къде е това? Много ми прилича на наше село Wink

Още една китка от мен Wink

DSC_1496 by Wink BG, on Flickr

# 484
Joy Joy Joy

Продължавам със самолетите, имам над сто снимки и всичките ми харесват Blush. Страхотно шоу беше, жалко, че не се сетих да взема по-подходящ обектив под наем.

# 485
  • София

Директен jpeg от апарата - Олимпус Е-400 + ЗД 14-54

# 486
  • София
Im So Excited, извини ме-не се изразих достатъчно прецизно - за странностите имах предвид, че ми се стори прешарпено и с доста избушени цветове. Но това са неща, които са си виждане и стил на автора. Тонирането не е лесна работа, не всеки цвят отива на всяка снимка, но си пробвай различни варианти и ще намериш "твоя" резултат  Hug
Суук се ползва, защото не е ясно кой на какъв формат снима според мен. И затова казват - "направо от камерата"
Вейдичка, много готини самолети - толкова ретро, а и обработката много им пасва. Да ти отговоря на подаването с мой улов от 6-ти май  Wink :
May 6th by rumburak, on Flickr

# 487
  • Варна

Мимс, ти в какъв размер качваш във Фликр? Не знаех, че могат да се свалят, въпреки настройката.

То не че някой се е засилил да ми краде снимките, ама напоследък май 700 пиксела по дългата страна качвам, то пък това моето съвсем на нищо не прилича  Laughing

# 488
Много ми харесва,когато във Фликър можеш да увеличиш повече снимката и могат да се видят повече детайли.А и не ми се занимава да режа,за да кача за там.  Peace Но това с даунлоуда е кофти  Tired
Едни разплакани китки от мен Simple Smile

# 489
  • Варна
Ами аз съм си направила екшъни за рисайз в различни размери, които ми трябват за различни места. Едно цъкване ми е занимавката.

# 490
Борикс, в другото село съм аз.  Wink

RумиK, хич даже няма за какво да те извинявам. Аз съм още далеч от всякакъв стил, въпреки че си имам любими, но голямата ми загадка е как да ги постигна. Аз ли не попадам на хубави и правилни туториъли или не знам точно как да ги търся и трудно, да не кажа изобщо, постигам нещо прилично. Ето например (само като пример) как да постигна такава или поне подобна обработка?
Скрит текст:
Не съм сигурна дали чак толкова ми харесва, но искам да знам как става. Ясно ми е, че никой няма да седне да се занимава да ми обяснява, но ако някой знае туториъли, които да ме насочaт, ще съм много благодарна да ми ги покаже.

П. Еовин, благодаря! Да, този курс го обмислям от известно време, но ме спира не чак толкова добрия ми английски.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 09:31 от Im So Excited

# 491
I'm so excited, мисля, че ще ти е много полезен курса на Дамиен:
http://www.damiensymonds.net/traininglevels1.html

Може първо да минеш и Raw курса:
http://www.damiensymonds.net/trainingraw.html

Аз лично само този за Роу съм правила, но съм чувала много хубави работи за Levels&Curves  Grinning

# 492
  • Mostly in my mind
Добро утро Simple Smile

_DSC90442 by Ina K., on Flickr

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 10:01 от Лолита

# 493
  • София
Лолита, много хубав портрет и модел. Как постигна този цвят?
Аз в момента разучавам камера роу и се улавям, че се опитвам там да постигна някакво тониране, като много добре знам, че не това й е предназначението.

# 494
Здравейте, искам да постигна мистичен ефект в една снимка. Помогнете ми какъв ефект да използвам при обработката.

Общи условия

Активация на акаунт