Фотография - 81 тема

• 52 255
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
И още едно прекрасно българско дете!

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 20:00 от Agent Provocateur

# 616
Щом си казала, агент, пускам: https://www.flickr.com/photos/50165997@N02/27398718025/in/dateposted/
За пръв път пробвам такава обработка, ще се радвам да чуя мнения за нея.
Ел Мариачи, дразни ме, че на момиченцето се вижда бельото. Peace

# 617
  • София
Честит 1ви юни и от мен с две снимки на моите момичета.

1 29.5 IMG_4071 by Elka Valcheva, on Flickr

2 30.5 IMG_3962 by Elka Valcheva, on Flickr

# 618
  • Варна
Три хъркащи мечки от мен Wink

DSC_2446 by Wink BG, on Flickr

# 619
Път път ама да не кажете че изневерявам на стила си
Да ми прави компания на онова черно стълбище дето мяза на крушка.
 И в Соренто си намерих - стълбище на Фибоначи.

Fibonachi stairs by Photo Cafe, on Flickr

# 620
mamaSunshine, разкошно е това стълбище! Обожавам Соренто, едно от любимите ми места е, а да видя Лазурната пещера ми беше мечта дъъълго време. Прекрасни, прекрасни места са. Чакаме още кадри Simple Smile Ще се разровя и аз из моите архиви от там....

# 621
Софи с цигара

Старостта бърза

Blue eyes

На брега

# 622
  • Mostly in my mind
страхотно стълбище си намерила, мамаСъншайн. по нищо не отстъпва на "крушката". изобщо цялата си серия много ми харесва. приказна е тази Южна Италия с тези чудни накацали градчета. Simple Smile
Елика, много интересно се е получил втория кадър. Като двойна експозиция е.  Grinning

Barbarella", не съм те засичала в темата...здравей. Simple Smile Допадат ми заглавията към снимките
малко оф, да попитам. реших да си сменя аватара. уж новият ми отговаря на изискванията, а не го приема. имал ли е някой такъв проблем?

# 623
Здравейте!
Нахлул в темата, защото харесвам да разглеждам фотографии.

# 624

малко оф, да попитам. реших да си сменя аватара. уж новият ми отговаря на изискванията, а не го приема. имал ли е някой такъв проблем?
Може би си го качила в сайт, който няма връзка с бг-мама, четох някъде в Клюкарника да се оплакват. За съжаление не запомних кои сайтове работят добре  Crazy

# 625
  • София
 Снимка.бг със сигурност работи.

# 626
  • Mostly in my mind
Благодаря ви.  bouquet

# 627
Ел Мариачи, мисля че в НДК ще стои до 16-ти.
Силна е колекцията тази година - правих предпечата на изложбата и видях какво е влязло та .. има много добри попадения.
 bouquet

А няма ли електронен вариант на изложбата?!  newsm78 Rolling Eyes Няма да успея да я видя на живо.  Rolling Eyes

Абе и мен малко, ама все пак е дете. Rolling Eyes То на колко танцьорки съм снимал бельото...  Grinning

И в Соренто си намерих - стълбище на Фибоначи.

Fibonachi stairs by Photo Cafe, on Flickr

Стълбището е яко!  Grinning Из БГ намират ли се някъде такива?! То не, че има с какво да го снимам към настоящия момент.  Grinning В нашия офис сме използвали Фибоначи при поръчката на мебелите.  Mr. Green

Защо ми се струва, че снимката няма рязкост, фокусът ли не е съвсем точен или моят монитор или просто снимката е малък размер и не го виждам ясно?  newsm78

И още едно прекрасно българско дете!

newsm10 newsm68 newsm44

# 628
mamaSunshine,успех на изложбата,какъвто не се съмнявам,че ще има  Hug
Много исках да дойда днес,но бях затрупана със задачи и не успях.Надявам се следващите дни да успея да отида  Peace
Добре дошли на всички новодошли в темата  Hug
Agent Provocateur,щерка ти с венеца в косите е разкошна  Heart Eyes
Какъв й е бил проблема...десат(урирана) изписва във Фликър  Rolling Eyes

Още от моите опити...едни пеперуди и лек блър в очите на модела,но точно тази поза търсех,за да направя в последствие и "ефектите"  Simple Smile
Хубав уикенд на всички  Hug

# 629

Абе и мен малко, ама все пак е дете. Rolling Eyes То на колко танцьорки съм снимал бельото...  Grinning

[/quote]

То именно защото е дете, е проблем. За мацки по бельо обикновено няма проблем  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт