Съвет

• 1 638
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте на всички !
Пиша ви във връзка с един мой отдавнашен проблем...
Аз съм на 22 г. и преди 1 година започнах един много странен хранителен режим с цел бързо отслабване,а именно да ям всичко - но само до обяд (11:00 - 12:00).Успях да сваля излишните килограми и в момента съм доста добре,но вече незнам как да започна да се храня нормално,тъй като,ако променя режимът си рязко (а именно да започна да се храня до 18:00 ч.) отново ще възвърна килограмите си и ще се появи йо-йо ефектът...
Кажете ми моля ви,какво да направя ? И какви са начините,да се отърва от тази глупост,в която се въвлякох самичка... Благодаря ви много !

# 1
Колко кг свали за 1 година?

# 2
Колко кг свали за 1 година?
Какво значение има ? Въпросът е как да ги запазя,а да започна да се храня нормално.Или поне да върна малко,но въпреки това да започна по-здравословен начин на живот...Какви са възможностите и има ли изобщо такива...
Иначе да съм свалила около 15-17 кг...

# 3
... как да започна да се храня нормално,тъй като,ако променя режимът си рязко (а именно да започна да се храня до 18:00 ч.) отново ще възвърна килограмите си ...
Ето тук според мен е отговорът на въпроса ти.
Измествай часовете бавно, например с 1 час на седмица, с леки храни, така тялото ти ще свикне.
И разбира се, внимавай какво ядеш (но това сигурно го правиш).

# 4
В интерес на истината чакам второ,трето,четвърто,пето мнение...за да съм наистина сигурна...
Относно твоят съвет,мисля че една седмица няма да бъде достатъчна...Може би месец ?

# 5
Sportuvai vseki den-tova 6te zadili metabolizma ti i postepeno izmestvai 4asovete za hranene prez sedmuca ili dori po-malko.Kogato qde6 ve4e po-kysno polzvai hrani s otricatelen kalorien balans kato zele,tokvi4ki,brokoli i t.n.

# 6
А не може ли да разделиш калориите, които сега вземаш до обяд на три и да ги поемеш в три хранения, като едното да е в късния следобед или до 18 часа?
Като начало можеш да запазиш няколко дни в седмицата да се храниш както до сега до 11 часа.

Общи условия

Активация на акаунт