Отговори
# 150

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/745271087496298496

И видео как се боксираме от днеска  Whistling Whistling Whistling

И нещо старо в компания на Мелтем Джумбул и Назлъ Йозчелик Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 00:31 от x BlackRose x

# 151
Диди,  Heart Eyes мерси за снимките.  bouquet  Ама много е сладко и усмихнато момчето ни. Heart Eyes И добре се боксира...  Heart Eyes Wink

Тази нова ли е, не знам, ама е готин. Heart Eyes Но е много слабичък и пробужда у мен желание да го нахраня.  Joy Joy Joy

# 152
 Hug Hug Hug

ДидиHeart Eyes мерси за снимките.  bouquet  Ама много е сладко и усмихнато момчето ни. Heart Eyes И добре се боксира...  Heart Eyes Wink

Тази нова ли е, не знам, ама е готин. Heart Eyes Но е много слабичък и пробужда у мен желание да го нахраня.  Joy Joy Joy

Направо му врътни една баница аз само от айрана ще опитам Peace ,че съм станала много кг скоро ще се движа като мечките  Joy Joy Joy Joy

# 153
Направо му врътни една баница...

newsm10 newsm10 newsm10  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снахата е на плаж с мама, сигурно чакат Керо. Wink

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 13:38 от ·٠•Snejka•٠·

# 154
# 155
Спипали са Керем в "Нишанташъ".  Wink Heart Eyes

# 156
# 157
Дид, bouquet

Пак повтарят това за музея на Мадам Тюсо в Турция, както и че ще има фигура на Керем в него.  Peace  Party Ще се открива през декември. Hug

Скрит текст:
В декабре в Стамбуле откроется Музей Мадам Тюссо. В списке 56 экспонатов. Среди них и турецкие знаменитости, такие как : Арда Туран, Керем Бюрсин, Кыванч Татлытуг и др.
В твитере пишут: В стране будут демонстрировать фигуры 56 знаменитостей. В список звезд входит Керем Бюрсин

Докато любимата му Серенай Саръкая почива в Мармарис, Керем бе хванат от камерите в "Нишанташъ". Актьорът, който бе на улицата в обедната жега, бе забелязан да излиза от сладкарница. Бюрсин помаха на журналистите, разходи се малко и влезе в един от апартаментите.  

В какъв апартамент е влязъл и дали е точно - не знам, така са го превели рускините - Диди, като има възможност, да погледне как е на турски, може да е нещо по-различно. Praynig Hug

# 158
  • Яко в Матрицата...
Снеже Hug, влязал е в жилищна сграда Peace

# 159
Снеже няма грешка споко!  Hug
Рении  Hug Hug Hug

# 160
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

РениHug благодаря за важното уточнение.  Hug bouquet

Диди,  bouquet

Хади, водя ви един готин еркек. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ШМ продължава да е номер едно в Пуерто Рико. Party Wink

Приятен ден! bouquet

# 161
 Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 16:14 от x BlackRose x

# 162
Дидко, bouquet

Една новичка с фенка, или поне не сме я виждали досега. Heart Eyes

Яска за "Инстайл". Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 163
Оф Снеже много е хубава нашата хубавица...жалко,че 46 така си замина ама нищо аз съм си решила да си я следя
Още една снимка зад кадър...
Като няма нищо ново с Киро може поне партньорите и партньорките да наглеждаме докато чакаме нашия да измъдри решението  Whistling Whistling Whistling

Хахах Малоумника Йиит ей туй не се забравя  Joy Joy Joy

Cry Cry Cry Няма да забравя как плаках точно на тая сцена... ooooh!

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 23:02 от x BlackRose x

# 164
Наистина е страхотна Яска, ДидеHug Heart Eyes Нищо, млада е още, има време да прави проба-грешка.  Wink  Съгласна съм с теб за останалото. Peace

Хайде, един сладък рошльо.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт