Отговори
# 180
ГабиHug благодаря за снимката!  bouquet Дали е гръцки този плаж? newsm78
Снеже в Миконос е  Peace
Щом е там значи и раздяла няма ама аз разбрах още като видях снимката на Гамзе тагнали и Керем и Серенай и Хектор беше на снимката,а Керем беше тагнат върху друго куче
Хмм кой знае може би нарочно не искат да се показват което е още по хубаво  Peace Peace
Есин отрича слуховете и казва,че Керем не е такъв тип момче бил момче тип американски характер дори той може би и казал да почива с майка си,че и с приятелки все пак три месеца са били заедно
Възмущава се казва какво ли обеснявам ние все пак сме турци на кого ли обеснявам на някой тези неща не са им нормални
Общи линий това

# 181
# 182
ДидиHug мерси за разясненията около написаното от Есин.  bouquet Щом е в Миконос, ясна работата.  Wink Много хубаво колажче, благодаря. bouquet

# 183
Габи,  Hug благодаря за снимката!  bouquet Дали е гръцки този плаж? newsm78

Там са!  Mr. Green

Сега видях, че са и изяснени новините. Hug

# 184

Снеже за нищо  Hug
Габчо да нагуша и тебе  Hug

# 185

Хайде още едначка  Whistling Whistling Whistling

# 186
Crazy Crazy Crazy Crazy

Благодаря на всички за всичко.................. Hug Hug Hug

# 187
Добро утро Simple Smile
Като гледам снимките от плажа и на мен ми се доходи Nature Sunny Макар че живея на 30 км от морето, съм го виждала само веднъж това лято Sad
Езги Асараоулу е симпатична, малко ми заприлича на Хазал Кая в пърия момент  Simple Smile
Хубав ден ви пожелавам, момичета Simple Smile bouquet

# 188
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Диди, Габи, Веселинова, Бойче, bouquet bouquet bouquet  bouquet

Пишат, че Серенай ще е партньорката на Керем в сериала, който ще стартира наесен.  Thinking Засега никой не е потвърдил, но написаното е доста категорично, поне при превода му с гугльо.  Peace  Mr. Green Продължавали и снимките на филма "Добро утро, скъпа". Че те кога са започвали?  Shocked newsm78 Диди да ме инспектира, че може нещо да ви подвеждам.  Peace

http://www.aktifhaber.com/dizide-de-bir-aradalar-1365678h.htm

Ей, нямат спирка. Joy Joy Joy

Приятен ден! bouquet

# 189
Бойче,Веселинова... Hug Hug
Снеже Гуги тоя път не те е подвел  Hug

# 190
Здравейте на всички Simple Smile
Ще е доста интересно, ако Серенай му е партньорка в сериала, чудя се дали ще им се получи самата игра ?!? Simple Smile Мисля че тя е подходяща за балерина - слабичка, русичка, симпатична Simple Smile

Хубава вечер ви пожелавам Simple Smile

# 191
Добър ден!  Hug Hug Hug Поднасям ви едно обедно, вече, кафенце и страхотният ни Иит. Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Дидко,  Hug  bouquet това нова снимка от "Мави" ли е?

Веселинова,  Hug трябва да им се получи, но и аз имам някакви малки притеснения, макар че нямам съмнения относно актьорските им качества. Peace

Днес рожден ден има Ясeмин - да е жива, здрава и много успешна. Hug Heart Eyes bouquet

Колажът е подготвен от нейните фенове от контакта.  Wink

Хубав ден! bouquet

# 192

Да ни е жива и здрава Ясеминчето и много хубави проекти и пожелавам много си я обичкам още  като Ърмак ми хареса ама друго си е да обича мъжа си до сетния с час нали така? Йибел форевър  Cry Peace

Да ви се похваля получих поредния си лайк от Шюкрян този път хареса това  Hug

И малко гифчета от мене на тема СерКер фейк изработки  Joy Joy Joy

Снеже ама наистина ще си отиват я виж този гиф който направих  Whistling Heart Eyes

# 193
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДидиHug хубави гифчета, благодаря.  bouquet Май ще си ходят действително, набито око имам. Wink Grinning

Една страхотна усмивка, така да ви върви днес. Praynig Heart Eyes Hug

Приятен ден! bouquet

# 194
 Hug Hug Hug

Който е писал за студените ветрове му предлагам си изяде статията  Peace Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт