Отговори
# 165
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Ама съвсем се загубихте. Sad  Hug Хайде, да ви пусна нещо новичко, белким ви привлече. Wink Heart Eyes

Хубав ден ви желая! bouquet

# 166
 Hug Hug Hug

Привет Снеже сладурчо се появил а? Снощи до късно го чакаха да пусне туит за йенгето може да се включи днес  hahaha

А понеже днес аз имам рожден ден и ставам по-голяма както се подигравах като малка да ви почерпя с тази скромна почерпка по виртуално,но от сърце  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 167
Привет мили момичета Hug Hug Hug

Радвам се ,че не изпускате Керемчи от поглед Heart Eyes Аз кротко си го чакам да ни се яви от екрана с ново дизи Laughing

Диди  Hug Честит Рожден Ден !!! Много здраве,любов и вдъхновение ти желая bouquet  newsm59
Специално за теб този чичек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Хубав празник  party023

Благодаря за почерпката Hug и поздрав от мен  Laughing

">#t=168[/video]

# 168
Ели, bouquet

Диди,  Heart Eyes честито и тук.  bouquet Здраве и късмет, мила! bouquet

# 169
Също почиват

Звездната двойка Серенай Саръкая и Керем Бюрсин също започнаха своята лятна отпуска и отлетяха за Гърция. Двойката отбеляза рождения ден на Серенай Саръкая именно в Гърция. Керем, за да ощастливи любимата си, подготви за нея много изненади. Говори се, че след завръщането им, актрисата трябва да се срещне с продуценти, понеже се кани да се върне на екрана през новия сезон.

Скрит текст:
Тоже отдыхают!

Звездная пара Серенай Сарыкайя и Керем Бурсин тоже начали свои летние каникулы и улетели в Грецию. Пара отметила день рождения Серенай Сарыкайя именно в Греции. Керем, чтобы осчастливить свою любимую, подготовил ей много сюрпризов. Поговаривают, что после возвращения у актрисы намечается встреча с продюсерами, так как она собирается вернуться в новом сезоне на экраны.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

На 1 юли и снахата е имала рожден ден.  Wink Честито на патерица,  bouquet да е жива и здрава, и да не ядосва много Керо. Mr. Green

# 170
      Здравейте, много се извинявам, че нахлувам така в темата, но този актьор ми е много симпатичен Simple Smile
      И ако не е проблем искам да се присъединя към Вас Simple Smile
      Наскоро гледах сериала му с Ханде Доандемир и страшно много ми харесват като двойка Simple Smile
      Искам да ги гледам отново заедно на екран Simple Smile
         Пожелавам ви хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 171
veselinova04Hug добре дошла.  bouquet Изобщо не е проблем - заповядай при нас.  Hug През есента на тази година чакаме новия проект на Керем. Wink

# 172
Hug Hug Hug

Привет! Снеже,Ели мерси за милите пожелания по случай моят рожден ден... Hug да ви се връщат по тройно с още по хубави емоций и от моите  Hug Heart Eyes Hug
Веселинова  Hug добре дошла сред нас!

# 173
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дидиbouquet Hug

Heart Eyes

Приятен ден! bouquet

# 174
Здравейте, благодаря за топлото посрещане Simple Smile
Знае ли се какъв ще е сериала?
Снимките с кончето са много готини  Simple Smile

Хубав следобед ви пожелавам Simple Smile

# 175
ВеселиноваHug не се знае много.  Hug Сериалът ще е на Ай Япъм, ще се разказва за любовта между боксьор и балерина.  Hug Сега му я търсят.  Mr. Green Дали накрая ще остане такъв сюжетът, не знам, но по предварителни данни е това.  Wink

Аз му открих eдна подходяща - мисля, че ще си паснат.  Wink

Езги Асараоулу

На 28 години, висока 1,65 м. Wink

# 176
Снежи супер избор би била Езги Асароолу наистина и ако е вярно,че напуска и О хаят беним странно бяха гаджета с Керемджем шашък съм то по добра няма да си намерим май те всички ще се уредят с дизи докато нашия се накани hahaha hahaha hahaha

Хайде нещичко от мен е така си го правих вчера с молба към бога да видим истинско  Praynig Heart Eyes Party

# 177
Привет! Hug Hug Hug

Дидко,  Hug  bouquet не само, че си ги оженила, ами и на меден месец си ги пратила.  Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пхахахахаха, тя затова е толкова тъжна с целия бански, иска си бикините. Joy Joy Joy

Миналата седмица Серенай Саръкая откри летния плажен сезон в Мармарис с майка си - Умран Сейхан. Журналистите снимаха актрисата в бикини и сложиха фотографиите в пресата. Говори се, че това не се харесало на любимия й Керем Бюрсин. Той позвънил на Серенай и я предупредил за това. Сега актрисата ходи на плаж с цял бански.

Скрит текст:
На прошлой неделе Серенай Сарыкая открыла летний пляжный сезон в Мармарисе со своей мамой - Умран Сейхан. Журналисты сфотографировали актрису в бикини и выложили фотографии в прессе. Поговаривают, что её возлюбленному - Керему Бурсину это не понравилось. Он позвонил Серенай и предупредил её об этом. Теперь актриса ходит на пляж в закрытых купальниках.

Това е публикацията, че са заедно в Гърция, която преведох от руски,  Peace и не са се разделили, каквито слухове тръгнаха, след като тя беше сама с майка си в Мармарис, а Керем беше засечен в Истанбул...  ooooh!

Други източници твърдят, че СерКер не са заедно и Серенай всъщност е сама на Миконос. newsm78 Тази снимка е пуснала тя в инстаграма си вчера. Wink

Есин Овет напълно отрича раздялата, но с повече думи.  Mr. Green Диди, ако иска и има време, да погледне. Praynig

http://www.haberturk.com/magazin/herkes-bunu-konusuyor/haber/126 … kafa-karistiriyor

Поглед в бъдещето на тези, които не вярват в раздялата.  Joy Joy Joy

Дано скоро има повече инфо около сериала, че само глупости пишат, пък и тоя личен живот... ама като няма друго...  Peace

Приятен следобяд! bouquet

# 178
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes bouquet

Влизам набързо, за да пусна снимката на Керем, която току-що сподели в своя Инстаграм. Както винаги е страхотен. Heart Eyes Снимката тук не е в оригинал, защото не мога да я взема от там.

"Rule number 1876: When falling off a skimboard while catching a wave...don't panic and stay classy friends." - "Правило номер 1876: Когато падате от скимборда, докато улавяте вълна ... Не се паникьосвайте и останете класни, приятели." Peace

# 179
ГабиHug благодаря за снимката!  bouquet Дали е гръцки този плаж? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт