Отговори
# 30
Привет мили момичета Hug Hug
Диди Hug за новата тема newsm51

Леле   Laughing Embarassed, последна останах да кажа "Страхотен Керемчи"  Heart Eyes Heart Eyes
Много готини в рекламата и извън нея! Дано да му дойде ищах за работа и да започва филма вече Wink

Прегръдки на всички и поздавче Laughing Laughing

# 31
Аз снощи жестоко се вихрих докато не направя почти всеки детайл от рекламата нарочно пропуснах голото и кръстче мислих,че няма нужда от него  hahaha Joy

ПП:Ако на някой нещо му харесва да си взема без да пита

И малки гифченца Hug

# 32

Привет  Hug,
записвам се да Ви следя в новата тема с този хубав мъж. Wink
Диди ,много добре се е получила новата къщичка. newsm10

# 33
Здравейте!  Hug

# 34
Здравейте! Hug Hug Hug

Серка и Керем в търговския център "Каньон". Wink Heart Eyes

# 35
... И още... Wink Тръгват си с такси. Wink

# 36
Къде сте бе къзлар?  Hug Hug Hug

Зад кадър от рекламата на Мави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нещо от Мави си изплакнем очото  Whistling

# 37

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Размазвам сее

# 38

Crazy Crazy Crazy Crazy  Аз съм тук........ Party непрекъснато надничам..... Peace

Ама Лудото мед от 2 дни ме е пленил и акъл за друго не остана Embarassed........... Joy Joy Joy Joy

Страхотен Керем......... Crazy и така е отслабнал.......... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубава вечер на всички........... Hug Hug Hug Hug

# 39

Crazy Crazy Crazy Crazy  Аз съм тук........ Party непрекъснато надничам..... Peace

Ама Лудото мед от 2 дни ме е пленил и акъл за друго не остана Embarassed........... Joy Joy Joy Joy

Страхотен Керем......... Crazy и така е отслабнал.......... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бойче изтеглила съм го още като чух ама ме е бъз да гледам ша рива ли поне туй ми кажи,че една приятелка от Турция ходила на живо вика прибрах се подута  ooooh! та без туй ми е криво та да знам ще има ли рев

Малко гифченца от мен от прескомференцията  Hug Hug Hug

# 40

Бойче изтеглила съм го още като чух ама ме е бъз да гледам ша рива ли поне туй ми кажи,че една приятелка от Турция ходила на живо вика прибрах се подута  ooooh! та без туй ми е криво та да знам ще има ли рев

Аз ревах  ooooh!..............та се късах.......... Blush  и от смях и от мъка.......... Peace  Страхотен Делибал................. Crazy  А като заблъска барабаните.........едва не умрях.... Crazy така му отиват............ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Heart Eyes  Страхотни гифчета както винаги.............. Heart Eyes Hug

# 41
Привет на всичкичкиии...... Hug Hug Hug Hug

Понеже тези дни много се рекламира дали им рекламна любовта
Няма да лъжа в началото си го мислех защото стана много набързо като почнаха да ги спрягат пък и все пак срещите по наградите винаги съм си вадила теории,че се познават преди Мави защото много странничко се поглеждат на пресконференцията всякаш си се познават от преди  Joy Joy Joy
После рекламата на Мави и почнаха слухове ходите ли  Mr. Green
После пък нашият каза,че няма нищо "Ако беше друг пак ще се да се напише същото"
После пък лъснаха компромати незнайно защо,но геджето си пишеше без снимков материал докато не ги хванаха после уж задухаха студени ветрове и накрая лъснаха асъл снимките които трябваше...За мен нашите си изживяват чиста пълноценна връзка аз за не знам кой път го казвам когато исках да ги видя заедно преди години беше за някой филм или сериал не да стават гаджета нито нещо такова въпреки,че винаги си има хора които може да искат такива неща
Няма да отричам,че да видиш любимците си заедно е хубаво чувство,но в началото ми беше странно даже не вярвах докато не излезнаха снимки това сме си коментирали с няколко мацки фенки на СерКер в туитър доста пъти и те все викаха има нещо то ще излезне
В последствие на времето мнението ми се промени изцяло тези двамата почнаха още повече да ми харесват заедно и ги възприех за двойка и повярвах,но си има един грам съмнение,че има малко реклама в тях след което пресконференцията и всички погледи които видях забога ако тези двамата не си отиват кой си отива се запитах? Има доста двойки които са ми много симпатични радвам се,че най-големите любимци са точно сред тези хора наистина

ПП:Айде стига,че стана чаршаф  Joy Joy Joy

Аз ревах  ooooh!..............та се късах.......... Blush  и от смях и от мъка.......... Peace  Страхотен Делибал................. Crazy  А като заблъска барабаните.........едва не умрях.... Crazy така му отиват............ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Heart Eyes  Страхотни гифчета както винаги.............. Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Бойче снощи го гледахме с Надка не плаках ,а го очаквах ама така криво ми стана за Баръш,че за мен Фюсюн е виновна за всичко тя трябваше да разбере ,а най-много ми стана криво като птичката умря и като преби приятелчето си от групата дето свирят  ooooh!
А за Чаатай мога само едно браво да кажа за мен това е най-силната му роля от всички до сега Peace Лейля Лидия не ми хареса ама самият образ не ми хареса иначе ми стана най-тъпо като извадиха трупът до последно мислех,че ще изкочи от някъде и последно така и не стана ясно от какво е болно това момче в началото беше много сладък и вечно се усмихваше наистина Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 19:50 от x BlackRose x

# 42

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здравейте!

# 43
  На тва му се вика здравейте яяяяяяяяяяяя....... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Party

# 44

Нашите сладури са отлетели отново за Америка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт