Отговори
# 45
Диди,  Heart Eyes мерси за всичко споделено. bouquet

Ясно е, че се обичат нашите, но нищо не пречи и да се рекламират чрез връзката си.  Wink Все пак са в шоубизнеса, а виждат, че заедно предизвикват интерес.  Peace Но категорично има и любов, личи си просто. Wink Heart Eyes

Какво ще правят пак в тая Америка, бе?  newsm78 Кога филм и сериал ще снима тоя мършавият? Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing

На "Ататюрк".  Wink Май първо тръгва да се кара... ама после се примирява. Laughing

# 46

Привет Hug Hug Hug

Не ми се вярва,но според писаниците тук Керем и Фарах Зейнеп Абдуллах ще снимат отново филм заедно
Втората част на "Любовта обича съвпаденията"
Да видим то ще си излезне ако има такова нещо Peace

# 47
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Снеже, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes Ели, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes Бойче, Hug Heart Eyes Ренка, Hug Heart Eyes Габи Hug Heart Eyes Вики, Hug Heart Eyes Ники Hug Heart Eyes Асе  Hug Heart Eyes

Напоследък нямам много време за темата, но не мога да не пусна нашето боксьорче.. Снимката е пусната от Бурак от Бужин..

Излезе и Мавиоложи по магазините на Мави.. Ако някой ще ходи в Турция, да грабва списанието.. Peace Peace Peace

и еркека на Мави Heart Eyes Heart Eyes

Лайковете на Керемчи..

# 48
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

Лили,  Heart Eyes мерси за всичко новичко около Керо. bouquet Hug

Не ми се вярва,но според писаниците тук Керем и Фарах Зейнеп Абдуллах ще снимат отново филм заедно
Втората част на "Любовта обича съвпаденията"
Да видим то ще си излезне ако има такова нещо Peace[/i]

Дидко,  Hug попаднах при рускините на превод на писаниците.  Peace Подготовката на снимките на "Любовта обича съвпаденията" е започнала, сценарист и режисьор ще е Омар Фарук Сорак. Та феновете го атакували цели три месеца с молба да покани за ролите Фарах и Керем. Той не останал равнодушен и отговорил, че подборът на каста не е започнал, но ще има предвид желанието им. Wink Peace  Тъй че я стане, я не, още повече, че четох някъде, че Фара ще играе с Мурат Йълдъръм във филм.  Peace Иначе не са лоша двойка.  Wink

Дали е вярно, не знам, но попаднах на един превод при рускините за условията по договора с Мави на СерКер.  Wink Според договора в продължение на 1 година трябва да носят само техните дънки. Дори и да се разделят са длъжни да се показват заедно пред хората, трябва да се държат по-далече от скандали и не трябва да приемат участия в реклами на други фирми за дънки. Освен това периодично трябва да рекламират марката на своите лични акаунти в социалните мрежи.  Peace

Хубава вечер! bouquet

# 49
Привет и от мен, мили момичета Hug Hug

Тези от Мави направо ни заляха със снимки на наште Laughing Laughing

Лили Hug аз на 6-ти поемам към Бодрум и първата ми работа ще е да обходя магазините на Мави Laughing Дано да има от това Мавиоложи и в прованса - ще ги обера всичките Laughing  SOZ  Peace

Да се порадваме на Серка в роля - завършили са снимките с  Нежат Ишлер на Ikimizin yerine !

# 50
Ехо,привет момичета! Hug Hug Hug Heart Eyes Благодаря на всички ви за информацията и фотките около Керемчи.И какво стана сега? ooooh! Пак ли тръгнаха да отмарят.... Whistling Whistling Whistling

# 51
Привет, момичета! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Спокоен ден! bouquet

# 52
 Hug Hug Hug Hug

Здравейте момичета Hug Hug Hug
 Боядисахте ли яйцата и сладките вече направихте ли?
Нося ви един хабер от вчера който Ранини сподели според писаниците тук Керем се е споразумял с Ай Япъм и за сега кодовото име на сериала е :Зафере гиден йол
Също така,че историята на боксьора и балерината няма да е част от този проект
Честно имам доверие на Ранини достоверен източник е,но ако е така се очаква само да научим партньорката защо нашето момче така тренираше като побъркан  ooooh!
Дано се изясни всичко харесвам много Ай Япъм и се радвам много ако е истина  Praynig Praynig Praynig

http://www.ranini.tv/haber/14645/1/kerem-bursin-yeni-projesi-ici … yapim-ile-anlasti

И нещичко от Мави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 16:08 от x BlackRose x

# 53
Малко неща които съм направила да пусна,че не съм ги пуснала... Hug

# 54
И още нещичко от Мави  Peace

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 15:55 от x BlackRose x

# 55
Дидиbouquet А, сега де - съсипа се от тренировки и няма да е боксьор!? Хм, ще видим, може да е някой автомобилен състезател. Simple Smile

# 56
Дидиbouquet А, сега де - съсипа се от тренировки и няма да е боксьор!? Хм, ще видим, може да е някой автомобилен състезател. Simple Smile

Туй ще е много яко бях гледала покойникa Баръш Акарсу в такава роля наистина беше доста яко  Peace Ама нашия се съсипа от тренировки пък може Ай Япъм да се е навил да го вземе за друг проект който да няма нищо общо със спорта....Направо гадая тука остава да научим момичето ни ако сме на Ай Япъма  Whistling Пък и чакаме Мерт  Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 16:47 от x BlackRose x

# 57
Привет, мили момичета!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Чета ви често, да знаете и ви се радвам  Hug
Хайде, да започва нещо да снима поне Керем, че нямам какво да гледам  Laughing Моето момче се контузи и не се знае кога ще започне работа, ама аз не се отказвам от желанието за филм това лято  Praynig
Снеже  Heart Eyes ааа, не може  Laughing Ролята на автомобилен състезател си е за Киво  Naughty Керемчи нека сега да е боксьор , ред му е и му се пада  Peace
Дидка  Hug много хубави гифчета си направила, браво!
Рекламата на МАВИ ми хареса, както винаги - нямат  лоша.
Когато започне сериал или филм с Керем, няма да го пропусна, тогава ще съм с вас, обещавам!Сьоз ли беше Ели ?  Hug
Желая ви светли и весели празници!  bouquet

# 58
Добро утро на  Велика събота!

Светли Великденски празници от мен!  

Прегръдки за всички момичета в темата и за прекрасните ни любимци,които ни срещнаха в това виртуално приятелство Hug Hug Hug lovekiss

С пожелание за повече красота (във всичките и форми),която да изпълва сетивата ни Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
от мен - красота в образ,мелодия и стих Kissing Heart

Състояние: Тишина.
.
Събличам всички чужди погледи от мен.
Измивам шумотевицата на човеците.
В прозорците ми цялото небе
рисува някаква дъждовна вечност.
А ми е хубаво...Дъждът шепти.
Разказва приказка за някакво момиче,
което сбъдвало най-тайните мечти.
А то оставало недообичано...
И мъничко се натъжавам от това.
Внезапен вятър духва във крилете ми.
Забравям приказката. Помня, че летя.
И като дъжд пониквам във небето.
Caribiana

Фенче много се радвам,че не ни забравяш Hug Ако може прати Кивчо към Бодрум , че ми е домъчняло за него Laughing Laughing  Heart Eyes Да намине през Ялъкавак ако обича,знам къде да го намеря Wink

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 07:54 от elena_bgsf

# 59
Добро утро в събота! Hug
newsm47 Ето го  вашето момче рано сутринта...

Пожелавам ви светли Великденски празници! easter easter

Общи условия

Активация на акаунт