Отговори
# 480
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes bouquet
Идвам да донеса почерпката, че днес пораснах с още една година, нищо, че умствено не си проличава. Mr. Green

Скрит текст:

Габи, честит рожден ден и от мен Simple Smile Надявам се все още да приемаш пожелания Simple Smile
  Пожелавам ти да си преди всичко здрава, и много обичана и уважавана Simple Smile bouquet bouquet bouquet

# 481
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes bouquet
Идвам да донеса почерпката, че днес пораснах с още една година, нищо, че умствено не си проличава. Mr. Green

Скрит текст:

Габи, честит рожден ден и от мен Simple Smile Надявам се все още да приемаш пожелания Simple Smile
  Пожелавам ти да си преди всичко здрава, и много обичана и уважавана Simple Smile bouquet bouquet bouquet

Много ти благодаря!  Hug Heart Eyes bouquet

# 482
Добро утро! Hug Hug Hug

Диди,  Heart Eyes тази новина никак не ми се нрави.   Peace Не за друго, а защото Керем там ще е девета дупка на кавала. ooooh!

Керош, след като са му казали слуховете, че ще участва в сериала на Халит и Берг. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хубав ден! bouquet

# 483
 Hug Hug Hug

Снеж,каква ти 9-та? Те вече са я намерили направо 19-та ти са замисли пък за какво става въпрос  Tired

# 484
Добър ден! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Диди,  bouquet Дано днешният ден ни донесе хубави новини за Керо, нищо, че е почивен. Praynig

Приятна събота! bouquet

# 485
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug Hug Hug
Няма да ви изброявам по имена, но искам да ви благодаря от сърце за всичко, което правите за темата.. bouquet bouquet bouquet bouquet
Наш Керемчи съвсем се изгуби, дано това затишие при него да е за добро.. Peace Peace

Габи,  Hug Heart Eyes миличка, на много големи патерици да ти пожелая да си жива и здрава, много щастлива и доволна от живота..
Чичек за теб..

И нека да сложа също така най-любимия ми мави еркек.. Peace Peace

Много ми липсва Керемчи. Радвам се на всяка негова снимка, но на мен ми омръзна да го гледам как се боксува, как пазарува или пък как се развява насам-натам със севгилито..Искам да го видя на екрана, искам да се наслаждавам на играта му.. Но май в скоро време няма да го видим в някое дизи.. Thinking Thinking Thinking Thinking

Искам да го гледам така..

Да не пропусна да кажа добре дошли на новите момичета! Hug Hug Hug Hug

# 486
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug Hug Hug
Няма да ви изброявам по имена, но искам да ви благодаря от сърце за всичко, което правите за темата.. bouquet bouquet bouquet bouquet
Наш Керемчи съвсем се изгуби, дано това затишие при него да е за добро.. Peace Peace

Габи,  Hug Heart Eyes миличка, на много големи патерици да ти пожелая да си жива и здрава, много щастлива и доволна от живота..
Чичек за теб..

И нека да сложа също така най-любимия ми мави еркек.. Peace Peace

Много ми липсва Керемчи. Радвам се на всяка негова снимка, но на мен ми омръзна да го гледам как се боксува, как пазарува или пък как се развява насам-натам със севгилито..Искам да го видя на екрана, искам да се наслаждавам на играта му.. Но май в скоро време няма да го видим в някое дизи.. Thinking Thinking Thinking Thinking

Искам да го гледам така..

Да не пропусна да кажа добре дошли на новите момичета! Hug Hug Hug Hug

Лилиии Hug Hug Heart Eyes, много благодаря за пожеланията и чичека. bouquet Heart Eyes Отдавна не си писала, много ме зарадва като видях поста ти. Whistling Simple Smile При теб всичко е наред, нали? Hug
И на нас вече ни липсва Керем, дано скоро започне дизи, щом няма да го има и Севгилим-а. newsm78

# 487
Hug Hug Hug

Добър вечер надничам за малко да ви видя как сте абе ако се вярва на слухове ще имаме дизи до януари тъй,че живот и здраве иншаллах да се върне нашето хубаво момче с зелени очички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бягам аз да си погледна новото дизи,че Грипин им пишат май музиката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 488
ЛилиHug радвам се, че се появи.  Party  bouquet То на кой ли не липсва Керем. ooooh! Heart Eyes

ДидкоHug бъди по-конкретна, или няма повече инфо? newsm78

Габи, bouquet

Една шегичка от рускините - феновете на Керем в очакване да се появи на екрана. Joy Joy Joy

# 489
Снежи на слухове от туита я караме ко да се прави Flutter ooooh!
Според ТВ Елештирмени ли как беше там забравих го Joy дизи ще има до януари демек да не се притесняваме нямало причина това,че не идвали хабери те хората вече промота ще снимат нормално. Както и да е та този вика,че септември щели да почнат да гледат за партньорка още не била ясна щяло да има драма. Снимките щели да започнат октомври и евентуално ноември-декември дизито да почнело по Стар ТВ Simple Smileи много любов,че и драма и сополи пък балерина и боксьор няма са главна тема брех чак се зачудих посред нощ ...ама аз много на тоз не му вярвам той първи писа за Хазал,Керем и Екин Коч  Peace

# 490
Благодаря, Диди!  bouquet Heart Eyes Само слухове значи - аз си чакам официалната информация, че вече се опарих от едни такива информации.  ooooh! Но това не пречи да си постваме, каквото намерим, и да коментираме. Wink

Лека нощ!  Hug

# 491
Афишът на "Кисели ябълки". Wink

Mr. Green

# 492
 Hug Hug Hug

Снежко! bouquet

# 493
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДидиHug снимката нова ли е? newsm78

Дано септември да ни донесе хубави новини за нашето талантливо момче! Praynig Praynig Praynig

Успешен нов месец! bouquet

# 494
  • ... да усещаш мириса на море ...

Kerem Bürsin hayranlarını sevindirecek

Общи условия

Активация на акаунт