Отговори
# 495
  • Яко в Матрицата...
Привет wavey

Божеее, Едже пак ли ще е на няколко фронта ooooh! Ай дано да е за добро, щом ще има сериал този сезон с Керем Laughing

Мерси, Тара Hug

# 496
ТараHug благодаря.  bouquet Значи Едже ще пише сценарият и на сериала на Керем?!  newsm78 Вай, няма ли да й дойдат множко и двата? Mr. Green

# 497
И така пригответе се - рускините преведоха статията на Есин. Party Party Party

И така фенове на Керем, готови ли сте? Фенове, които ме "изяждат" със своите въпроси:
Ще го има ли Керем в този сезон? Г-жо Есин, знаете ли ние много се затъжихме за него.

Да, ще го има...

Не мога да ви обясня какви странни и абсурдни въпроси ми се задават. Един ден ще седна и ще напиша за тези въпроси. Но в момента наближава новия сезон. "Кой сериал ще го има, кой не", много е вълнуващо, ама и вие го знаете, затова се опитвам да намеря всеки детайл на това което съм чула и разбрала.

Сценаристът Едже Йоренч (Да, самата Едже, която написа такива шедьоври като "Забранена любов", "Каква е вината на Фатмагюл", "Листопад", "Кузей Гюней", "Приливи и отливи" и т.н.) се завърна в родината, върна се и подготвя нов сериал. Миналата седмица ви разказах, че тя е написала сценария за сериала на Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн.

Втората изненада, вторият сериал ще бъде с Керем Бюрсин

Едже пише сценария на новия сериал...

Но новини за това коя ще е партньорката на Керем все още няма, т.е. тя не е известна.

Сериал с Керем ще има - пригответе се!  Party Party Party

Скрит текст:
❗Итак, фанаты Керема, вы готовы? Фанаты, которые пожирают меня со своими вопросами:
⁉«Будет ли Керем в этом сезоне? Г-жа Эсин вы знаете, что мы очень соскучились по нему».
❗Да будет….
Не могу даже объяснить, какие странные и абсурдные вопросы мне поступают.
В один день я сяду и напишу об этих вопросах. Но данный момент, период нового вещания.
«Чьи сериалы есть, чьих нет» очень волнительно, вы это знаете и поэтому, я пытаюсь найти каждую деталь того, что услышала и узнала.
🔻Сценарист Эдже Йоренч(Да,да, та самая Эдже, которая написала такие шедевры как: Запретная любовь,Фатмагуль,Листопад, Кузей Гюней, Прилив итп.) спустя два года вернулась на родину, вернулась и готовит новые сериалы . На прошлой неделе я рассказывала, о том, что она написала сценарий сериала Кываныча Татлытуга и Тубы Буюкустун.
🔻Второй сюрприз, второй сериал будет с Керемом Бурсином.
Эдже пишет сценарий к новому сериалу.
Но новостей, о том, кто будет партнершей Керема ,пока нет ,то есть она не известна.
🔥Сериал с Керемом Бурсином-готовится!😎👍

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 14:36 от ·٠•Snejka•٠·

# 498
  • Яко в Матрицата...
Снеже, аз не споделям ентусиазма на рускините, които доста са украсили превода на статията. Едже може и да е имала успех с някои сериали, в сътрудничество с Мелек, но ПО и КСШ, които тя сама писа, не са никакви шедьоври, да не кажа нещо друго. Дано да си заслужава чакането.

# 499
Рениbouquet  Да, това с шедьоврите е тяхна окраска, ама общо взето Есин Овет е написала статията в този дух.  Peace Абе, и аз не съм очарована, че ще е Едже, ама пък и ПО и КСШ не са чак толкова лоши.  Peace Е, не са шедьоври, ама мисля, че се справи доста прилично.  Peace Тематиката на втория не допадна на турците, а ПО си имаше хубав рейтинг, особено първият сезон.  Wink Той наистина беше по-силен от втория. Hug

# 500
  • Яко в Матрицата...
Да, това е най-важното от статията - Керем ще снима този сезон, Едже ще е сценарист, актрисата в главната женска роля не е определена още  Peace Другото са ах и ох, дето им викам аз Joy

# 501
Тара, bouquet
Още щом го лайкна и хареса в инста,че последва разбрах,че ще се погрижи за особата му в новото дизи иначе за какво да го следи едва ли е заради зелените му очи
Едже Й значи на хаир да ние какво да кажа има толкова по зле сценаристи дори,че да ти иде да танцуваш разбирам ги туркините
Ренка,Снежи за ПО ви споделям мнението много,че и за КСШ абе то ще се види какво е стига момата ни да става за нещо,но щом ни чака драма ще приготвим кърпите и ще хънчим сополите и тва е  Joy Joy Joy
Снежи не е нова това е от преди една година ама пред 1-2 дни излезна на показ демек НЕВИЖДАНА....за ролята на мадама според онзи дето споделих срещите ще почнат този месец така,че....дано да е някоя която става хем в танците,хем да е хубава,хем талантлива  Praynig Praynig Praynig

# 502
Снеже или аз или ти може да ударим кьоравото ха? Party Party Party
Говори се,че Фахрийе ще има нов проект
Мервоша казала януари,а нашия нали януари иде Crazy
Хммм...  Thinking Thinking Thinking

# 503
Добро утро! Hug Hug Hug

Дидиbouquet Фахрие я спипаха с Бурак на излизане отнякъде си и каза да чакаме изненада от нея, ама не ми се вярва да е сериалът с Керем, щото отдавна ги спрягат.  newsm78 Ще видим! Peace Дано К. се завърне с нещо интересно и смислено, което да се хареса на турския зрител.  Praynig Praynig Praynig Партньорката е много важна, както и останалият каст - дано има късмет! Praynig Praynig Praynig

Хубав ден! bouquet

# 504
  • Яко в Матрицата...
 wavey

https://www.instagram.com/p/BJ2IPViDoCp/?taken-by=thebursin

Голям сладур Crazy Party

# 505
# 506
РениHug благодаря за видеото. bouquet

ГабиHug веднага си го спретнала.  bouquet Страхотно е. Heart Eyes

# 507
  • ... да усещаш мириса на море ...

А-бе това куче негово ли е или на Серенай?

# 508
  • Яко в Матрицата...

Доколкото знам, мъникът е на Серенай, подарък от Керем Peace Ама не ми вярвай много Joy

# 509
Май е нещо такова, каквото е написала Рени, ама и аз не съм сигурна. Mr. Green Peace

Сладък рошльо! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт