Отговори
# 525
Привет! Hug Hug Hug

Ако е Ойкюто, направо ще се застрелям...  ooooh! Sad
Ще ти направя място в Марица и аз натам мисля да ходя щото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 526
Привет! Hug Hug Hug

Ако е Ойкюто, направо ще се застрелям...  ooooh! Sad
Ще ти направя място в Марица и аз натам мисля да ходя щото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Абе, мани...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 527
# 528
Е, па тая балеринка е по-хубава.  Wink

# 529
Е, па тая балеринка е по-хубава.  Wink

Коя е тази в тъмното не кьорам много?  newsm78 newsm78 newsm78

# 530
А ся де, старият човек вижда, младото - не.  Joy Mr. Green Това е Гизем Караджа, бе, джанъм. Wink

# 531
Снеже  Peace Peace Peace

# 532
А ся де, старият човек вижда, младото - не.  Joy Mr. Green Това е Гизем Караджа, бе, джанъм. Wink

В таз тъмница направо де ша я позная ами ако Еджето и К.Чатай са навити да я вземат аз няма да рива ни от щастие ни от мъка не ми пречи мога да я прежаля  Naughty Mr. Green

# 533
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Уха, с Фахрие ще са огън.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мерси за клипчето. bouquet

Още едно предложение - Илкин Тюфекчи.  Mr. Green Абе, да вземат да ни четат малко - идеи бол. Joy Joy Joy

Приятен ден! bouquet

# 534
 Hug Hug Hug

Снеже те ако се вслушваха в нас щяхме да не сме обикновени хора вече щяхме да сме почнали дизито направо  Joy Joy Joy Joy

# 535
# 536
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Благодаря че сте ми отговорили...  Hug

Йойкю я харесвам като лице, добре играе, но в тяло е като щиглец. Нито беше подходяща за Къванч, нито ще е за Керем... Мервето също не я харесвам  Crossing Arms

С Гизем биха си паснали, смятам. Тя за сега има обявен само филм, за сериал не съм чувала. 

Аз бих ви препоръчала Бурджу Йозберк:

или Гюлджан Арслан, но тя е по-голям с една година ...

но младежът си е ваш, вие избирате  Laughing

# 537
Привет, мили момичета! Hug Hug

Снеже Hug Heart Eyes Ренка Hug Heart Eyes Диди Hug Heart Eyes Бойче Hug Heart Eyes Габи Hug Heart Eyes Тара Hug Heart Eyes

ТараHug Heart Eyes Керем подари Хектор на Серка.. Снимката на легналия Керемчи с мъничето е снимано докато бяха в Америка със Серка... Сподели я с думите: Животът е онова, което ти се случва, докато ти очакваш кангал.. Joy Joy Joy Joy

А за партньорка аз много не придирям, стига само момчето ми да е  на екрана.. Peace Peace Peace
Но не съм очарована от факта, че Едже ще ни пише сценария.. Нямам нищо против нея, но тя доказа, че не може да носи две дини под една мишница.. Навремето тръгна да пише сценария на КШС и ПО едновременно и се издъни..
Надявам се да е събрала сили и да е дошло отново творческото й вдъхновение..
Излезе фрага на сериала на другия ми любимец..  Личи си, че сериала ще е страхотен.. За тези, които се интересуват ето линк към преведения фраг, за който благодаря на Синан bouquet bouquet

http://www.vbox7.com/play:f8d482b581

РенкаHug Heart Eyes наистина са големи сладури тези в колата.. Но не разбрах кой кого обича newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Оставям ви едни Йиит и Гюл Peace Peace

Сет на рекламата на Тюрксел.. Peace Peace

Ама наистина е много сладък Heart Eyes Heart Eyes

Лека и спокойна нощ ви желая!

# 538
  • ... да усещаш мириса на море ...

ТараHug Heart Eyes Керем подари Хектор на Серка.. Снимката на легналия Керемчи с мъничето е снимано докато бяха в Америка със Серка... Сподели я с думите: Животът е онова, което ти се случва, докато ти очакваш кангал.. Joy Joy Joy Joy

О-хо и духовит  Laughing

Лили  Hug

# 539
Лилинка, Hug Hug
Тара Hug

Мен не ме лови малко сън та реших да се отбия като я видях  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт