Отговори
# 675
Привет Hug Hug

Снеже, Hug Heart Eyes Диди Hug Heart Eyes

Ама на мен ми омръзна това момче непрекъснато да ни пуска тренираното си, прекрасно оформено тяло.. Искам да го видя в роля..Липсва ми много на екрана.. Cry Cry Cry Cry

Хайде вече Али Смит да го видим в действие.. Peace Peace Peace

Преди малко една сцена във фрагмана на сериала на Чачко ми напомни за сцената с обесването на Садуллах.. Как я изигра само Керем.. С едни очи само, без да мърда ни предаде изцяло чувствата на Йиит..
http://www.videoclip.bg/watch/437912_seraf-meselesi-9-epizod-yda … itnik-i-otprati-v

Надявам се силно някой ден да видя тези двамата в един сериал.. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 676

Лили Hug Йиит просто е легенда не само като погледи не само като игра на Керем ,а като цяло аз или имах ненормален афинитет към Керем си викам ,че да прощавам всичко дето Йиит правеше което по принцип не би ми се сторило правилно,но все приемах и преглъщах не знам ако беше някой който не ми беше сред любимците и не беше ме убедил така дали бих го харесала,но пък не съм по сиропираните и лесни образи винаги харесвам там където има лошо и има тръпка тук таме 2-3 изключения ще има Laughing Laughing Laughing май трябва някой да ме убеди,че тая роля е неговата роля за мен ЙК ми е по силен от Сайер и туй си е мое мнение нищо,че опознахме Керем със Сайер... Peace
Страхотен колаж с Ча  Peace дано и тебе да те огрее какво да ти кажа няма само мене я?
Впрочем началото беше доста обещаващо въпреки,че женския каст не ми допада особено  Whistling Peace

# 677
Лили, Hug всички това чакаме. Praynig Да, наистина е страхотен в тази сцена Керем, а и не само.  Heart Eyes На мен, както и на Диди, в ШМ ми харесва повече, отколкото в ГБ. Wink Просто във втория ролята му е на друго ниво.  Peace Смятам, че добре ще се получи едно партньорство между Керем и Чаатай. Wink

Диди, bouquet Hug на същото мнение съм за "Ичерде".  Hug Трябва да поработят върху женските образи и по-конкретно върху този на Бенсу Сорал, никак не ми хареса в първата серия как си изпълнява ролята. Peace

# 678
Е не са ли прекрасни бе? Crazy Crazy Crazy Crazy

# 679
  • Яко в Матрицата...
Е не са ли прекрасни бе? Crazy Crazy Crazy Crazy

Супер са Party Важното е винаги да са ей така усмихнати Laughing

# 680
Добро утро! Hug Hug Hug

ДидиHeart Eyes bouquet Дай Боже да са все така усмихнати.

Рени, Hug

Снимката не е нова, но аз не съм я виждала.  Wink Heart Eyes Ако някой знае, да каже откога е. Praynig

Успешен ден! bouquet

# 681
 Hug Hug Hug

Прави сте момичета едно око трябва да им закичим на тия хубавци! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снеже туй е от американския период  Mr. Green

# 682
  • Яко в Матрицата...
Hug Hug Hug

Прави сте момичета едно око трябва да им закичим на тия хубавци! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снеже туй е от американския период  Mr. Green

# 683
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дидко,  Heart Eyes мерси за отговора. bouquet

Серенай и Керем били забелязани предната вечер в района Етилер, когато излизали от ресторанта "Da Mario". Серенай разказала за видеото, на което тя стреля с лък - "Започнах да стрелям на лък, вземам уроци. Все още съм новак, но вече стрелям в десетката." Пък Керем разказал за снимката, която пусна в социалните мрежи: "За новия проект усилено се занимавам със спорт." Когато му напомнили, че не пускат общи снимки, Керемчи казал, че не се интересува от социалните мрежи.  

А трябва - грешен отговор. ooooh!

Двойката, която изживява любов, започнала по време на снимките на реклама за една марка, Серенай Саръкая и Керем Бюрсин, предната вечер бяха забелязани в района Етилер. Не се появявали известно време сред хората, но сега се показали пред камерите ръка за ръка.

Турските Барби и Кен ги нарекли журналистите. Mr. Green

Това е общо взето. Wink Hug bouquet

Хубав ден ви желая! bouquet

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 17:48 от ·٠•Snejka•٠·

# 684
Serenay Sarıkaya Kerem Bursin/ Pazar Surprizi Heart Eyes

# 685
Снеже, bouquet Hug

Малко нещица от мен  Whistling Whistling Whistling

# 686
Диди,  Heart Eyes страхотни гифове на СерКер,  Hug само на Керемчи също. Wink Heart Eyes

От рускините. Heart Eyes

# 687
Привет, мили момичета! Hug Hug

Снеже, Hug Heart EyesДиди, Hug Heart Eyes Ренка Hug Heart Eyes

Дааа, наистина Керем и Серенай са прекрасни! Личи им, че са щастливи и влюбени..Серка само как непринудено започна да си играе с гривничката на Керем.. Много сладко беше това..  Напук на всички онези, които твърдяха, че това е била рекламна любов, те повече от всякога изглеждат щастливи.. А пък Керемчи как се прави на леко ударен..Сякаш не знае за коя снимка го питат.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

СнежеHugснимката на Керем с фотоапарата е от филма Проклетият дворец

ДидиHug прекрасни гифчета както винаги. bouquet bouquet bouquet

Ренка Hug Heart Eyes

Красавчик Peace Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 688
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Лили,  Hug благодаря.  bouquet  За СерКер да говорят, каквото си искат, важното е те да са щастливи. Praynig Peace

Всъщност да знаете дали някой от тези филми на Керем, от американския му период, ги има качени някъде?  newsm78 Искам да им хвърля едно око. Peace

Успешна седмица! bouquet

# 689
Лили,Снеже  Hug Hug Hug
Айде още нещо от мене
Hug

Според Учан Куш сме щели да имаме конкуренция тъй като ще започва сериал пак с боксьор на БКМ - Шампион до колкото ми беше известно главната ще е Йозге Йозпиринчджи,но сега подписали с Толгахан Сайъшман  Peace само,че каква конкуренция като и двете дизита на Стар ТВ чудно ми е какво ще ги прави толкова дизита  newsm78 Mr. Green Stop

http://www.ucankus.com/detay/250280/ucankus-tan-al-haberi-kerem- … uncusu-tolgahan-s

Общи условия

Активация на акаунт