Отговори
# 90
Отново е с няколко пръстена на ръката си ... Много аксесоари, много нещо. Laughing Heart Eyes

# 91
 bouquet bouquet bouquet

Съкровището ни е прекрасно както винаги бе! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Брех да и имам късмета на тая фенка  Crossing Arms

# 92

И след повече от година доживяхме Керем да смени профилната снимка  Mr. Green Heart Eyes Party Party Party

# 93

Аз за съжаление почти нищо не гледах от това какво е говорил само едно видео понеже бях вън и като се прибрах беше наваляло от снимки от всякъде...Хубаво ми става като го виждам това момче ама където и да е Party Party Party

# 94
Цоп при вас!
Много му е време вече на Керем да се снима. Поне на мен много ми се иска, че от всички сериали дето вървят в момента, ...нищо не ме грабва така, че да нямам търпение да дойде новата серия. Даже някои севди ги зарязах.
Що sе отнася до партньорка на Керем аз мисля, че тази Алмила ще бъде точно в десятката. Не е много известна, даже никак, не и тежат разни екранни образи. Млада, надявам се няма някой ревнивец зад себе си да и се бърка в работата  Wink, балерина, красива е и поне от снимките ми се вижда с характер, "ток" момиче. Такова трябва за Керем. Не някоя бозава кифличка (Елчин (Дефне) визирам, да ме прощават многото и фенове).
Пък и след толкова търсене дано сценарият е добър, тогава и актьорите ще ни харесат.
Какво да се прави, ще чакаме.
На вас честит празник!
И благодаря за инфото и че подържате темата! bouquet

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 13:57 от камъче

# 95
Здравейте ,Керемки  Hug

Ама направо са го налазили студентките,яяяя  Grinning Grinning Grinning
Гледах видео от срещата в унито,голяма атмосфера,доста приятно се е получило  Peace  гласове и викове в екстаз,а Керем ухилен и позитивен докрай Party

Хубав ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 96
Добро утро! Hug Hug Hug

Камъче,  Hug добре дошла.  bouquet Съгласна съм с теб за Елчин и ще се опитам да не подхождам предубедено към Алмила. Peace

Ники, Габи, Диди,  bouquet bouquet bouquet

Керем Бюрсин:"Почивката свърши, време е за работа"

Красивият актьор Керем Бюрсин вчера посети Търговския център "Зорлу". Разходи се по магазините, направи покупки, а на зададения му въпрос отговори: "Задграничната почивка приключи, време е за работа. Както знаете, ще снимаме много добър филм, в момента се усъвършенства/разработва сценарият. Актьорът не пренебрегна феновете си и отговори на голямото внимание към неговата личност: снима се с всички желаещи.

Скрит текст:
Отдых закончился, сейчас время работать

Статный актер Керем Бюрсин вчера посетил ТРЦ Зорлу.Прогулялся по магазинам совершил шоппинг, а на посавленный ему вопрос ответил:" Заграничный отдых закончился, сейчас время работать. Чтобы вы знали, в скором времени мы снимем хороший фильм сейчас разрабатывается сценарий. Актер не принебрег своими поклонниками и ответил на интенсивное внимание к его персоне : сфотографировался со всеми желающими.

Приятен ден! bouquet

# 97
Добро утро! Hug Hug Hug

Ново от "Мави".  Heart Eyes

Хаштагът на първата серия на ШМ в Мексико дълго време е била в топлистата в туитъра. Wink Party

Хубав ден ви желая! bouquet

# 98
Hug Hug Hug

Момичета!

# 99
  • Яко в Матрицата...
Честит рожден ден на Керем! Party   newsm59 bigdance2 nbirthday

Да е жив и здрав, щастлив, успешен, обичащ и обичан, да продължава да следва мечтите си! И да е все така чаровен Crazy Laughing

Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 100
Честит рожден ден на Керем и от мен! Желая му много здраве, късмет и любов. Да върви все така напред и нагоре.
 newsm59 Party Time newsm59  Party Time newsm59  Party Time newsm59 Party Time newsm59

# 101
Честит Рожден Ден на Керем! Пожелавам му всичко най-хубаво в живота му, нека бъде много щастлив и обичан!  ura newsm76

Тази година аз нищо не успях да направя, за което дори се срамувам, но съм си обещала, че през летните дни, когато свободното ми време е повече, ще направя нещо, ето така, без повод. Peace

Прекрасен човек е, отново не ни забрави, феновете си. Превода от Диди Hug Heart Eyes, накара ме аз да го пусна.

За вас хубавите хора....
Благодаря ви много ,че похарчихте денят си за енергията ви и хубавите ви мисли....Де да можеше да мога да ви покажа по някакъв начин колко е важно това което правите за мен.Със всеки изминал ден разбирам все повече колко голям шанс има благодарение на вас..Винаги бяхте мой повод за усмивка..В най-добрите ми и най-лошите ми дни бяхте мой повод за мотивация..Никога не изчезвайте! Много ви обичам

А Серенай се включи в тага, организиран от феновете. Crazy Party

# 102
Привет момичета! Hug Hug Hug
Да ни е живо и здраво хубавото ни успешно момче винаги да е щастлив и да постига всяка цел с мотивацията която мисли,че ние му даваме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз тази година съм скромна доста не успях да направя много неща,но от дни съм болна направо все ме влачи нещо вчера направо си ме тръшна  ooooh!
Хади нейсе!
Снеж,нашето момче не подмина да лайкне снимката на Тафф Пикчърс на твоето момиче и да ти е живо и здраво и успешно и то и много любов и обич и желая... Hug Hug Hug
Габ тенкю писе  bouquet Heart Eyes

# 103
Привет момичета! Hug Hug Hug
Да ни е живо и здраво хубавото ни успешно момче винаги да е щастлив и да постига всяка цел с мотивацията която мисли,че ние му даваме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз тази година съм скромна доста не успях да направя много неща,но от дни съм болна направо все ме влачи нещо вчера направо си ме тръшна  ooooh!
Хади нейсе!
Снеж,нашето момче не подмина да лайкне снимката на Тафф Пикчърс на твоето момиче и да ти е живо и здраво и успешно и то и много любов и обич и желая... Hug Hug Hug
Габ тенкю писе  bouquet Heart Eyes

Песента и моментите, поне според мен, се вписват идеално, няма защо да благодариш. Когато аз имам време и правя клип, ти ще помагаш ... Mr. Green Whistling

# 104
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug Hug
От доста дълго време нямах време да пиша в темата, но тази вечер не можех да не се разпиша.. Момчето ни има рожден ден..  newsm59  newsm59 newsm59 newsm59 bigdance2 bigdance2 bigdance2

Да ни е жив и здрав! Нека всяка негова мечта да се сбъдне! В живота му всичко да се нареди така както той иска, любовта да топли сърцето му, професионалните му успехи да се множат!

Общи условия

Активация на акаунт