Отговори
# 105
  • Яко в Матрицата...
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug Hug
От доста дълго време нямах време да пиша в темата, но тази вечер не можех да не се разпиша.. Момчето ни има рожден ден..  newsm59  newsm59 newsm59 newsm59 bigdance2 bigdance2 bigdance2

Да ни е жив и здрав! Нека всяка негова мечта да се сбъдне! В живота му всичко да се нареди така както той иска, любовта да топли сърцето му, професионалните му успехи да се множат!

Лилииии Heart Eyes Heart Eyes

# 106
Crazy Crazy Crazy Crazy

Имали сме рожденик........... Party Party Да е жив и здрав...............

bigdance2 ura newsm59 bigdance2 newsm59 ura ura ura

# 107
Добър ден  Hug
На патерица и аз да пожелая на Керем да направи още много запомнящи се роли  Peace

А може би и с тези колежки  Wink Grinning Grinning
http://www.gecce.com/fotogaleri-kerem-bursinin-yeni-partneri-tub … kan-mi-olacak?p=2

Хубава неделя  bouquet

# 108
Привет  Hug

Ами добре ще печели боксьорчето  Peace
http://www.gecce.com/fotogaleri-kerem-bursine-aylik-200-bin-tl

# 109
Момичета! Hug Hug Hug

За мен Седа Бакан не е много подходящ избор за балерина актрисата е комедийна актриса как ще е в драмата и аз не знам  Peace Иначе лично за мен е по симпатична от Алмила ама до август има време мисля,че до последно ще се крие и коя ще е... Peace
Освен това от сутринта ги зачепкаха по Канал Д кой колко ша вземе кой с кого са влюбил и кой с кого ша играе как им се правят все такива предавания за чешене на езика в Турция не знам  ooooh!

# 110
# 111
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug Hug
От доста дълго време нямах време да пиша в темата, но тази вечер не можех да не се разпиша.. Момчето ни има рожден ден..  newsm59  newsm59 newsm59 newsm59 bigdance2 bigdance2 bigdance2

Да ни е жив и здрав! Нека всяка негова мечта да се сбъдне! В живота му всичко да се нареди така както той иска, любовта да топли сърцето му, професионалните му успехи да се множат!

Лили Hug Heart Eyes, много се радвам, че си тук. Отдавна не си била при нас, липсваш! Heart Eyes

# 112
Привет! Hug Hug Hug

МомичетаHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено.  bouquet Наближават снимките на сериала, което много ме радва.  Party А сега, де, и друга партньорка спрягат, симпатяга е, тя или Алмила... само да си паснат.  Praynig Нямам нищо против Туба, но като по-голяма сестра на момчето ни, за друго не я виждам.  Peace Не знам колко им е разликата, но определено си личи, Керо изглежда доста по-малък. Peace Упс, хонорарчето си го бива, браво. Party Wink Hug

Честит рожден ден на патерица на хубавото ни момче.  Heart Eyes bouquet Hug Да е живо, здраво и много успешно в личен и професионален план. Praynig Hug Heart Eyes И все така внимателен към феновете си. Heart Eyes bouquet

Снеж,нашето момче не подмина да лайкне снимката на Тафф Пикчърс на твоето момиче и да ти е живо и здраво и успешно и то и много любов и обич и желая... Hug Hug Hug

ДидкоHug мерси.  bouquet Честито и на моето Фахриенце, която също празнува на 4 юни.  bouquet  Да ти се сбъднат пожеланията за нея, добавям и моите за същото. Praynig Дано започне да снима сериал/филм скоро, че ми липсва на екрана, а с тия реклами - мижи, да те лъжем работата.  Peace  Хм, това харесване... да не намекват нещо!? Wink Praynig

ШМ и в Пуерто Рико - на първо място по рейтинг. Party Wink

Хубава вечер, дами. Hug bouquet

# 113
Нови снимки на Керо. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
 Hug Heart Eyes bouquet

Нов пост от Керем в Туитър.

https://twitter.com/KeremBursin/status/740847552019464192

"Ако прекарвате твърде много време в мислене за нещо, никога няма да го направите."

# 115
Габиbouquet Добре го е написал... ами да действа.

"Мави" пак ни зарадва.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 116
 Hug Hug Hug

"Връщам се с един сериал и два филма"

Crazy Crazy Crazy

По рано пуснал тази снимка нашият с надписа на фанелката на Мохамед Али до колкото знам е боксьор който почина преди дни с тага "легендите никога не умират"

# 117
Чудя се къде да се размажа от припадъци няма да припадам ще оставя честа на вас  Whistling Whistling Whistling

# 118
 Crazy Crazy Crazy

Просто е страхотен както винаги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И тази от Мави рекламката  Heart Eyes

# 119
Привееет! Hug Hug Hug

Дидиbouquet Много хубав е, много. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рускините са превели някаква част от репортажа.  Peace Ще го преведа,като имам време, но много хубави думи е казал за Серенай. Wink

Общи условия

Активация на акаунт