Отговори
# 240
Хубаво котенце ще си набара Бурчинката, ако вземе Керем.  Mr. Green

Айде, малко патрони и от мен по "Мави".  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  #2gunfire
Сусс аллах,буда и тн корусун бе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Направооо пълни шерефсизи...
Ели виждам те на балконаа къде се губиш душицо  Hug Hug Hug

# 241
Да ви кажа Илкер си го представям в реклама за добрия баща с Ата Берк за нещо друго,но да рекламира дънки не мога си го представя за мен това е подигравка и все още се надявам Есинката да и грешен информатора поне тоя път  Praynig Praynig Praynig

# 242
Едва ли ще е грешен, ама каквото такова.  Peace Така или иначе на Керем приоритет са му сериалите и филмите. Wink

# 243
Едва ли ще е грешен, ама каквото такова.  Peace Така или иначе на Керем приоритет са му сериалите и филмите. Wink
Абе то и на Илкер уж бяха ама щом е решил да позира ще мижа с едното око нямам друг избор  ooooh! Sick #Crazy

# 244
ДидиHug чакай след бомба хабера, да ти кажа нещо друго.  Wink Рускините са ти постнали клипа Мерве-Керем в темата на Керем в контакта и са написали, че е много свеж, както и че много обичат Мервошка.  Wink

# 245
ДидиHug чакай след бомба хабера, да ти кажа нещо друго.  Wink Рускините са ти постнали клипа Мерве-Керем в темата на Керем в контакта и са написали, че е много свеж, както и че много обичат Мервошка.  Wink
Ами айде да я вземат ко чака Гайето да и цъфнат налъмите ли?
то по добра и няма от останалите  ooooh! Tired
Иначе се радвам,че на девойките им е харесал....Simple Smile

# 246
Харесвам Илкер като актьор (ролята му в Пойраз е много успешна). От Мави едва ли не са наясно с външния му вид. Предполагам, че в рекламите ще наблегнат на друго -  някакъв комичен ефект, повече сценки. Понякога модните къщи търсят този ефект, да ги рекламира някой с несъвършено тяло, защото болшинството от покупателите ще бъдат именно такива. Т.е да искат да покажат, че дрехите им са за всеки, не само за такива с идеални пропорции.
Във всички случаи съм много любопитна каква ще бъде рекламата.

Иначе съм си верен фен на Керем.
Хайде вече да почва да се снима  Laughing

# 247
Харесвам Илкер като актьор (ролята му в Пойраз е много успешна). От Мави едва ли не са наясно с външния му вид. Предполагам, че в рекламите ще наблегнат на друго -  някакъв комичен ефект, повече сценки. Понякога модните къщи търсят този ефект, да ги рекламира някой с несъвършено тяло, защото болшинството от покупателите ще бъдат именно такива. Т.е да искат да покажат, че дрехите им са за всеки, не само за такива с идеални пропорции.
Във всички случаи съм много любопитна каква ще бъде рекламата.

Иначе съм си верен фен на Керем.
Хайде вече да почва да се снима  Laughing

То и аз това се опитвам да изтъкна,но тук няма да се получи просто не го виждам да ми се метка с дънки на Мави като актьор ако има някой който да не го харесва не знам той е толкова добър и като човек и като актьор лично аз много го харесвам страшно много ме спечели
Иначе Киро си е Киро просто ме е яд на Мави,че такъв казък си забиха собственоръчно си вкараха автогол щото забравиха,че Чаатай в е Колинс май?  ooooh! Rolling Eyes
Най-добре да ходи да снима Киро,че и без партньорка може то ако Ердо го нямаше и на гей сериал съм навита то бива липса ама прекали  Crossing Arms Naughty Crazy

# 248
Да, Чачо е в Колинс.
Тогава ще си повтаряме, че когато се затвори прозорец, се отваря врата. Peace Hug

# 249
Да, Чачо е в Колинс.
Тогава ще си повтаряме, че когато се затвори прозорец, се отваря врата. Peace Hug
За мен лично трябваше да изберат друг от Мави просто не мога да се примиря и това е много грешен избор правят  Peace дори можеше пак да рекламира Чико (Франсиско) огромна грешка за която ще съжелят като си видят продажбите  ooooh! #Crazy Sick

# 250
  • Яко в Матрицата...
 wavey

Aуу, мацки, по-спокойно Hug Всяко зло за добро Peace Мави не са някакви начинаещи, знаят какво правят, не се косете... Аз пък очаквам с нетърпение да видя тази двойка, а Керем да си гледа актьорството Naughty Joy

ПП За Чачо и Серенай - няма доказателства, че са били гаджета. Пътуването в една кола, не се счита за интимна връзка Joy Joy Joy 

# 251
wavey

Aуу, мацки, по-спокойно Hug Всяко зло за добро Peace Мави не са някакви начинаещи, знаят какво правят, не се косете... Аз пък очаквам с нетърпение да видя тази двойка, а Керем да си гледа актьорството Naughty Joy

ПП За Чачо и Серенай - няма доказателства, че са били гаджета. Пътуването в една кола, не се счита за интимна връзка Joy Joy Joy 
Ренка ся писаници мисаници ище затуй говоря  Thinking дали е имало нещо те си знаят ни са и бъркам  Peace ама търпение за Серенай и Илкер да имам си е все едно да ги оженя и да оставя Бурчин да зяпа след тях съжелявам  Sick ooooh!
Освен това двойка в какво биха били Илко и Серенайка туйй си е позор за Мави ако са решили да рекламират новата версия на Карчун и Малчо подходящи са определено  ooooh! #Crazy
Като актьор е много добър кешке филм да беше снимал с нея поне не да се излага да ми снима реклама за която няма визия....

# 252
От една страна, наистина биха били избрали подходяща му, така да се изразя, роля за дадената реклама, но с това телосложение, да стане рекламно лице на марка дрехи и да позира, ха, голям майтап ще е. Mr. Green

# 253
  • Яко в Матрицата...
А, чакай сега, Диди  Hug Аз искам като двойка в реклама да ги видя Илкер и Серенай. Ще ми е интересно какво са измислили точно защото той не е модел. Иначе всеки да си седи при половинката, никакви нови любови Naughty Joy

И не ги подценявай Мави, според мен знаят какво правят Peace

# 254
Моя проблем не е ,че ще сменят Керем ако искат да го сменят проблема е там,че трябваше да е някой поне хубав с тяло и тн все пак е фирма за облекла не за да не казвам какво
Както и да е нашия си гледа вече си почва дизито,че ша гърмя по него накрая аман от чакане уж филми сериали накрая виках поне реклама има докато чакаме сега и туй няма
Ади нейсе...Няма се повтарям  ooooh! Peace

Общи условия

Активация на акаунт