Отговори
# 270
Наистина, след Шюкрю, защо не вземат и Бурак Дениз за един екранен брат, щастието ми ще е пълно ... Joy

Диди, кажи нещо. Mr. Green

# 271
Наистина, след Шюкрю, защо не вземат и Бурак Дениз за един екранен брат, щастието ми ще е пълно ... Joy

Да пребъде БурКер  Naughty Mr. Green Stop Party
Къв брат направо на гей сериал съм навита ама нема кой да гръмне Ердо ни сме у Хамерика

# 272

Къв брат направо на гей сериал съм навита ама нема кой да гръмне Ердо ни сме у Хамерика

Joy
Предпочитам да си остана с идеята за двамата братя и да не си "убивам кефа" Mr. Green, а на теб явно днешните шокове са ти дошли в повече, че взе да говориш всякакви щуротии вече. newsm78 #Crazy Joy

# 273

Joy
Предпочитам да си остана с идеята за двамата братя и да не си "убивам кефа" Mr. Green, а на теб явно днешните шокове са ти дошли в повече, че взе да говориш всякакви щуротии вече. newsm78 #Crazy Joy
Ха има нещо такова,но съм съгласна за тоз кандидат достоен е за Киро щом го харесвам нема страшно  Whistling Peace

# 274
В това съм съгласна ама туй е загубена кауза жал ме за всички които вярват в това,че някога пак ще се повтори и,че не уважиха изборите им и седят и мяукат като малки котенца за мляко

Чакай сега да се снимаш в сериал или реклама, не означава, че трябва да си двойка в живота.  newsm78 Понякога се случва, но не е задължително, както някои си мислят, когато между партньорите има химия.  Peace Но някои турски фенове са ужасни и ме погнусяват с държанието си - груби коментари, ако нещо не е по гайдата им, нахалство, елементаризъм и навлизане в личния живот на актьорите.  ooooh! Това е толкова грозно и не мога да разбера как не се усещат, че преминават границата?! Shocked В случая няма какво да се повтаря, защото нищо не е имало.  Peace Но иначе защо пък не да ги съберат да снимат реклама, но който очаква или е очаквал повече, си  е негов проблем. Wink

Стига пък ти с тоя гей сериал - аз Керем за гей не го давам, ако ще даже да има сто разрешения от Ердо.  Stop Crossing Arms Mr. Green Иначе нищо против Бурак Дениз, но засега сериалът му с Ханде Е. добре върви. Wink

ГабиHug наистина е чок шашърдъ нашето Диди.  Joy Joy Joy Joy

# 275
В това съм съгласна ама туй е загубена кауза жал ме за всички които вярват в това,че някога пак ще се повтори и,че не уважиха изборите им и седят и мяукат като малки котенца за мляко

Чакай сега да се снимаш в сериал или реклама, не означава, че трябва да си двойка в живота.  newsm78 Понякога се случва, но не е задължително, както някои си мислят, когато между партньорите има химия.  Peace Но някои турски фенове са ужасни и ме погнусяват с държанието си - груби коментари, ако нещо не е по гайдата им, нахалство, елементаризъм и навлизане в личния живот на актьорите.  ooooh! Това е толкова грозно и не мога да разбера как не се усещат, че преминават границата?! Shocked В случая няма какво да се повтаря, защото нищо не е имало.  Peace Но иначе защо пък не да ги съберат да снимат реклама, но който очаква или е очаквал повече, си  е негов проблем. Wink

Стига пък ти с тоя гей сериал - аз Керем за гей не го давам, ако ще даже да има сто разрешения от Ердо.  Stop Crossing Arms Mr. Green Иначе нищо против Бурак Дениз, но засега сериалът му с Ханде Е. добре върви. Wink

ГабиHug наистина е чок шашърдъ нашето Диди.  Joy Joy Joy Joy
Съгласна съм с всичко което написа Peace хеле ки за неуважението към дадената личност съм без коментар... Crossing Arms
Ха те Мавито да се радват,че не съм им пуснала некоя бомба  Stop Mr. Green Laughing
Снеж ем то нали немогат да намерят партньорка на нашия поне партньор да търсят,че да го дразни пууу взех се нервя и по тая тема....

# 276
# 277
ДидиHug споко, ще му намерят.  Wink Няма да му тръснат коя да е, нашият да не е кой да е. Wink Мъж партньор само брат или приятел - никакви п.......и изпълнения.  Mr. Green Stop

# 278
ДидиHug споко, ще му намерят.  Wink Няма да му тръснат коя да е, нашият да не е кой да е. Wink Мъж партньор само брат или приятел - никакви п.......и изпълнения.  Mr. Green Stop
Абе и аз затова говоря,а не искам брат искам някой убав ама ГАДЕН е така да му иска балерината и той да го боксира и да има КЕЧ  Crazy Party

# 279
# 280

А, така, Снежи, кажи й точно и ясно, че така ме ядосва ... ooooh! Mr. Green

# 281
Писе линейката да викам ли джанъм?
По маймунски услуги е безплатна? Party Crazy

# 282
Абе и аз затова говоря,а не искам брат искам някой убав ама ГАДЕН е така да му иска балерината и той да го боксира и да има КЕЧ  Crazy Party

И на това съм съгласна, даже повече ... Joy

# 283
ГабиHug  Wink Като й мине шокът, ще мисля другояче.  Mr. Green

Няма кой да му вземе балеринката на Киро - той не е вчерашен.  Mr. Green

# 284
Писе линейката да викам ли джанъм?
По маймунски услуги е безплатна? Party Crazy

Живо писе, съм още, ако изпия 5-то кафе обаче, може и да има нужда вече ... #Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт