Отговори
# 300
А и Керем ще си ходи с Елчинката, макар че не ми е голяма любимка.  Wink Керо малко ще му потъмнят косицата и айде. Mr. Green Ама това ще е за друг сезон или филм, щото сега е заета. Wink
Може и да стане ама дето ти викаш некой друг сезон Whistling Crazy

# 301
А и Керем ще си ходи с Елчинката, макар че не ми е голяма любимка.  Wink Керо малко ще му потъмнят косицата и айде. Mr. Green Ама това ще е за друг сезон или филм, щото сега е заета. Wink

Някога, но не сега. Mr. Green Ама баш са си, бре! newsm78 Wink

# 302

Някога, но не сега. Mr. Green Ама баш са си, бре! newsm78 Wink

Да мине твоето,моето желание айде после на останалите  Peace

# 303

Какъв спомен от Мави..пууу  Crazy Party
Стар ама ръжда не хваща  Heart Eyes

# 304

Тия обаче трябва да се видят пак ама ся като се разделил Шюкрян дали прекъснаха отношения аджаба?  Cry защото тя все му "вика джан достум" пък си беше хванала един футболист дори се сгодили  Sad

# 305
Опссс... Heart Eyes Wink

# 306
Айде и Онурката потвърди ама направи едно чудно изказване и сега ще го ядат в туита,а пък уж искал да кани Киро в нет предаването си през октомври
Ем да им честито  ooooh!

# 307

Най-добрата двойка на Мави те я създадаха те я съсипаха да се гордеят  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 308
Süreç Film'den yeni gençlik dizisi gelecek.
Yeni Hayat isimli kanalı belli olmayan bir dizi başlayacak.
Gayrimeşru adında yeni bir dizi başlayacak.
Kerem Bursin'in yeni dizisi Kanal D'de başlayacak.
Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi başlayacak.
Özcan Deniz'in yeni dizisi başlayacak.
Emrah'ın atv'de yeni dizisi başlayacak.
Ali Atay'ın yeni dizisi başlayacak.
Berk Atan ve Eda Ece'li yeni dizi

Сериалите които ще почнат януари Киро ще е на Канал Д тук не се споменава Ай Япъм който ни е ясен на всички ни...значи и севгилима ще снима януари... Peace

# 309
# 310
Диди, Hug bouquet Дано да е вярно това за сериала, макар и за януари.  Praynig Доста ще се почака.  Sad

Въпросният Онур беше написал, че оставяли Серенай, щото нейна била заслугата продажбите им да се вдигнат с 15 % през последните години.  Shocked newsm78 Последните години... хм, Къванч защо тогава толкова дълго време ги рекламираше, ако няма заслуги за продажбите им в последните години?  Thinking Ами Киро изобщо брои ли го, че снима за "Мави"?  Stop Много ме подразни това изказване, но тоя се усети явно и го изтри. Ами хубаво е да се уважават усилията на всички и заслугите им също. Абе, щом такива големи заслуги има Серенай, направо да не й търсят партньор.  Peace Не знам наистина що точно Керем сменят, има нещо, което не мога да си обясня, но ще излезе наяве рано или късно. Засега си мисля, че избират Илкер, защото има типично турска визия и както вече казах, вероятно спазват новите правила в държавата.  Wink Освен това Керем е израснал в Америка.  Wink Може въобще да не съм права, но така мисля, а истината ще излезе наяве все някога. А това за 15-те процента не го приемам. Не знам Онур с какъв акъл го написа това нещо. Ако "Мави" беше написал нещо подобно, значи не уважава рекламните си лица и не мери с еднакъв аршин.  Peace Но стига с това "Мави" - щом са решили така, нека е. Сега може с 30 % да им се вдигнат продажбите, щото Керем сигурно им ги снижи, а Илкер може с още 15 отгоре да ги вдигне. Ай сиктир, бе!!!  #2gunfire Наистина спирам, щото и да се ядосвам, няма полза. Peace А и тяхна си работа.

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 00:20 от ·٠•Snejka•٠·

# 311
Диди, Hug bouquet Дано да е вярно това за сериала, макар и за януари.  Praynig Доста ще се почака.  Sad

Въпросният Онур беше написал, че оставяли Серенай, щото нейна била заслугата продажбите им да се вдигнат с 15 % през последните години.  Shocked newsm78 Последните години... хм, Къванч свалил ли им е продажбите или какво - защо тогава толкова дълго време ги рекламираше?  Thinking Киро изобщо брои ли го, че снима за "Мави"?  Stop Много ме подразни това изказване, но тоя се усети явно и го изтри. Ами хубаво е да се уважават усилията за всичк и заслугите им. Абе, щом такива големи заслуги има, направо да не й търсят партньор.  Peace Не знам наистина що точно Керем сменят, има нещо, което не мога да си обясня, но ще излезе наяве. Засега си мисля, че избират Илкер, защото има типично турска визия и както вече казах, вероятно спазват новите правила в държавата.  Wink Освен това Керем е израснал в Америка.  Wink Може въобще да не съм права, но така мисля, а истината ще излезе наяве все някога. А това за 15-те процента не го приемам. Не знам Онур с какъв акъл го написа, а ако "Мави" беше написал нещо подобно значи не уважава рекламните си лица и не мери с еднакъв аршин. Peace Но стига с това "Мави" - щом са решили така, нека е. Сега може с 30 % да им се вдигнат продажбите, щото Керем сигурно им ги снижи, а Илкер може с още 15 отгоре да ги вдигне. Ай сиктир, бе!!!  #2gunfire Наистина спирам, щото и да се ядосвам, няма полза. Peace А и тяхна си работа.
Снеже днеска много се гърмяхме в туитъра още е хаос СерКерите дори се скараха и нападат
Съгласна съм до някъде с това което написа...,а възможно ли е на Керем да му писна да слуша СерКер изживяват рекламна любов и затова да си обра крушите от Мави? И туй го имаме като вариант защото то се прекали в това отношения Мави до една степен ги разбирам то на който и да е ще му писне,но мисля,че Киро напуска за да ни каже това говорихте за рекламна любов на ви рекламна като напуска и остава още гадже на Серенай и затапя всички усти включително и тези на медиите.... Peace Whistling

# 312
ДидиHug не мисля, че е така.  Peace Тогава щяха да напишат, че Керем е напуснал, а не че "Мави" му прекратява договора.  Peace Абе, ако му беше изтекъл договорът и не му го бяха продължили, нямаше толкова да се ядосвам, дори с Илкер да го заменят, но да му го прекратят - нямам думи!  ooooh! Sad

# 313
ДидиHug не мисля, че е така.  Peace Тогава щяха да напишат, че Керем е напуснал, а не че "Мави" му прекратява договора.  Peace Абе, ако му беше изтекъл договорът и не му го бяха продължили, нямаше толкова да се ядосвам, дори с Илкер да го заменят, но да му го прекратят - нямам думи!  ooooh! Sad
Ама то е ясно за какво за причината която изтъкна по горе  Peace и за тази която аз ти казвам
Есинката само бомби пуска писна ми от нея да отлети надалеч ако обича всички се изпокараха заради нея и Онур в Туитър може да спят с чиста съвест  #Crazy Sick #2gunfire ooooh! Crossing Arms

# 314
Есин Овет си върши работата, не е виновна за това, което е написала.  Peace Онурката малко се пообърка с тия проценти, ама за потвърждението също няма вина. Peace

Както и да е, казвам лека нощ с една хубава усмивка. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт