Отговори
# 630
Страхотно видео от ръцете на Соутмейт бе  Heart Eyes
Кой знае може някой ден Wink

# 631
# 632
Ранини казва "Новината за Хазал Кайа и Керем Бюрсин не е вярна"
Учудихме ли се?
Ха ново 20 новината да ама нали учана викат,че преговарят с тия 4-те  newsm78 Mr. Green

https://twitter.com/raninimanini/status/775294741500030976

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 15:08 от x BlackRose x

# 633
ДидиHug ко стана сега - едните едно, другите друго.  newsm78 Накрая - четири се карат, петата печели. Joy Joy Joy

# 634
ДидиHug ко стана сега - едните едно, другите друго.  newsm78 Накрая - четири се карат, петата печели. Joy Joy Joy
Хах в случая 5-та Йок  Joy Joy Joy

# 635
Хах в случая 5-та Йок  Joy Joy Joy

Аз си чакам Бирсен да се произнесе в Учана, тая ранини не винаги е точна.  Peace

# 636
Не знам коя ще е партьорката, но важното е, че има раздвижване около сериала.
След толкова чакане дано да са помислили за всеки детайл.
 Иначе аз нямам против и напълно неизвестна красавица, само да танцува добре щом ще е балерина (щото нашето момче е професионалист и добре се бие).
Един подранил въпрос, някой кани ли се да превежда сериала, много ми е важно. Може и на лични да ми пише.

# 637
Не знам коя ще е партьорката, но важното е, че има раздвижване около сериала.
След толкова чакане дано да са помислили за всеки детайл.
 Иначе аз нямам против и напълно неизвестна красавица, само да танцува добре щом ще е балерина (щото нашето момче е професионалист и добре се бие).
Един подранил въпрос, някой кани ли се да превежда сериала, много ми е важно. Може и на лични да ми пише.
До колкото знам рускините ще превеждат,но чакам Лили точно това да я питам дали ще помага защото аз съм навита да делим преводи,но ако има и други навити да казват... newsm78
Ама първо да излезне всичко на мегданя после ще видим
Превода най-накрая  Mr. Green Hug

# 638
Абе каквото такова сигурно ще е една от тея 4-те щом за тях се говори толкова поне да изберат някоя дето наистина да се справи с тая роля,а не да закопа сериал с рейтинг 2 процента  ooooh! Peace Praynig

# 639
x BlackRose x  bouquet Hug

# 640
Диди, КамъчеHug Hug превод на руски със сигурност ще има.  Peace Ако се навият повече хора за бг превод, мога да помагам, щом ще има с руски субтитри. Wink

# 641
Диди, КамъчеHug Hug превод на руски със сигурност ще има.  Peace Ако се навият повече хора за бг превод, мога да помагам, щом ще има с руски субтитри. Wink

За реденето на субтитри съм насреща.  Peace

# 642
Габи, bouquet

Въпросите и отговорите от интервюто на Серенай, свързани с Керем! Hug

Вярно ли е, че Керем си тръгна от „Мави”, защото вашите отношения са излезли на преден план?  
-Не знам дали е правилно аз да говоря за това нещо. Той реши да избере друг път и да се посвети напълно на актьорската си кариера. Но не мисля, че завинаги е излязъл от модния бизнес. Такова решение взеха, защото договорът му приключи.
С Керем щяхте да се снимате в общ филм, какво стана с него?
-Да, с Керем трябваше да се снимаме във филма на „ВКМ”. Няма да е правилно аз да правя изявление за този филм. Мисля, че „ВКМ” трябва да се произнесат за филма, но мога да кажа, че е спрян. Не успяхме да се подготвим, не успяхме да снимаме филма.  
Сценарият на филма не беше толкова вълнуващ, че да долетите от Лос Анджелис?
-Не, подобни проблеми нямаше. Не се получи, не намерихме време, не успяхме всички заедно да се съберем да работим над филма. Затова сега проектът е спрян. Не знам, възможно е някога да снимаме този филм.  
В новия сериал с Керем ли ще сте заедно? Или ще кажете „Ние вече снимахме реклама, стига". Имате ли такива принципи?
-Не казвам, че влюбените не трябва да играят в общи проекти. Не мисля, че това ще създаде някакви проблеми. Но ние имаме различни пътища в кариерата. Предпочитаме да разделяме личния и професионалния си живот. Затова нито той, нито аз мислим за това.
Веднага сложихте точка. И поставихте точка за сценаристите, които биха искали да направят проект за вас…
-Добре, така да бъде. Ще кажа така, ако има подходящ проект, защо не? Ние с Керем щяхме да играем в общ филм и бяхме много развълнувани от това. Ако има такъв вълнуващ сериал, защо не? Но още веднъж, това не е, което ние искаме.  
Чудя се, когато на Керем или на теб ви предложат работа, говорите ли си за това?
-Колко много се интересуваш само от живота ни с Керем!
Мен не ме интересува, това е за читателите..
-(смее се) Разбира се, че говорим, как иначе?! Ако на мен ми е интересно неговото мнение, или нещо, свързано с неговите интереси, го питам, разбира се. Нима ти не би питал?

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 19:33 от ·٠•Snejka•٠·

# 643
Здравейте, момичета!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug може и да се сбъдне нашето желание  Laughing

И за Туба имаше само слухове, пък какво стана  newsm78 А тази Ранини не я долюбвам хич, прави се на интересна  Mr. Green Дамла ми е много постна до Керем, но и нея ще я преглътна  hahaha Само дано Едже наистина не покани Мервето, щото тогава със сигурност няма да гледам  Joy Joy Joy
Лека вечер!  Hug

# 644
Здравейте, момичета Simple Smile Която и да изберат за партньорка на Керем, според мен най-важното е да може да танцува, защото ако химията им се получи, но тя е пълно дръвце, рейтинга хич няма да го бъде Simple Smile
  Аз съм си за Хазал, но и Дамла Сьонмез ми харесва, с тези очи... искам такива  Blush Blush Blush
  Лека вечер Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт