Отговори
# 690
Добро утро! Hug Hug Hug

Дидиbouquet Ще видим, дано нашият се задържи. Praynig Praynig Praynig

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Иска да ни довърши. Heart Eyes

Хубав ден! bouquet

# 691

Снеже стига си се молила за задържане ще се задържи чак ме изумяваш голям си скиптик мисли позитивно  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug

# 692
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дидко,  Heart Eyes наплашила съм се от вкуса на турците напоследък, какво да направя!? Laughing Mr. Green ooooh! Ок, вече ще мисля позитивно.  Wink Hug

Дано днес ни зарадват с някакви новини. Praynig Praynig Praynig Хубави, де!  Praynig Grinning Опс, оптимист съм. Wink

Приятен ден! bouquet

# 693
Хайде пак хабер от летящите...така и Рауф вече ясен спорозумяли са се и щял да го играе:Осман Алкаш
,а и един хабер пак който е споменат Канал Д иска дизито на Керем дори специално се срещнали в кв.Бебек
Брех каква е тая любов на Канал Д към Киро бе? Що за Кара Севда край няма! Simple Smile и пак се споменава,че бащата ще е Гюркан Уйгун както и режисьорката ще е Чааръ Вила Лостовалъ...за партньорката скоро ще научим

Режисьорката е искала Керем значително да увеличи своите мускули затова е имало жестоки тренировки у залата Peace

# 694

Разбира се забравих да пусна снимка на Осман ето го и него познат ми е доста и играе доста добре човека мисля,че има какво да се попие от него  Peace Peace Peace

# 695
И едни лайкващи се гълъбчета  Mr. Green Heart Eyes

# 696
Диди,  Hug благодаря за новинките.  bouquet Осман Алкаш съм го гледала единствено в "Курт Сеит и Шура" - добре се справи с ролята.  Peace Ама Лостовалъ ще ни побърка момчето, бе.  ooooh! Crossing Arms Стига го е тормозила, добре си е, какво иска!? Mr. Green Crossing Arms За Канал Д не знам да се радвам ли, или да се страхувам? newsm78

# 697
ДидиHug благодаря за новинките.  bouquet Осман Алкаш съм го гледала единствено в "Курт Сеит и Шура" - добре се справи с ролята.  Peace Ама Лостовалъ ще ни побърка момчето, бе.  ooooh! Crossing Arms Стига го е тормозила, добре си е, какво иска!? Mr. Green Crossing Arms За Канал Д не знам да се радвам ли, или да се страхувам? newsm78
Османчето и в Ойлето го гледах беше баща на Салих Бадемджи и малко в Песента го хванах мисля,че е супер за Раулф тя Лостовалъ да гледа да си снима там много да не ме ядосва,че Келебек няма да има  Joy Joy Joy Joy и сега честно да ти кажа чуя ли за Канал Д и Керем и сещам за едно една безкрайна ама безкрайна кара севда направо  ooooh! ooooh! ooooh! Алтан го остави и си продължи Парчетата да ги снима колко ша изкара 3-ти сезон един бог знае ама туй Канал Д просто гледа към Керем като жена за някакъв страхотен кандидат за който да се ожени смешно ми е чак  Rolling Eyes ooooh! Мисля,че трябва да го оставят да работи и с друга телевизия  Peace Peace Peace
Снеже аз вече и на Хазал съм навита,че която и да е просто толкова да съм затъжила за туй рижавото значи  hahaha hahaha hahaha

# 698
Диди, Hug разсмя се с Канал Д, ама така си е, де.  Mr. Green Peace Е, кандиса накрая и на Хазал. Mr. Green Hug

# 699
Диди, Hug разсмя се с Канал Д, ама така си е, де.  Mr. Green Peace Е, кандиса накрая и на Хазал. Mr. Green Hug
То не е за смях то си е за плач какво са се хванали за Керем има други дизита на АЯ все Керем не го оставиха на мира дори и филма му с Ф и М там го даваха само за ПЪРВИ ПЪТ такава любов такова нещо ама вредни вече то и Киво май освен КСШ и сега Джесур ве Гюзел и той само беше на Канал Д или аз бъркам  newsm78 ooooh!
За Хазал ли в момента толкова ми липсва,че и която и да е ще кандисам няма шега няма измама  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 15:25 от x BlackRose x

# 700

Айде чакаме мадамата,че Йиит Бурсалъ и тн най-вече Метинката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 701
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Диди,  Heart Eyes bouquet И тримата, които чакаме, са много важни. Praynig Wink

Хубав ден! bouquet

# 702
Добро утро с една новичка снимка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Приятен ден! bouquet

# 703

Снеж bouquet Hug

Страхотен клип наистина айде вече да става ясна тая партньорка,че и аз да почвам,че съм в страшна кондиция  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 704
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дидиbouquet

Приятен ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт