Отговори
# 705
Рускините са превели само втората част, първата, доколкото разбрах с гугъл, е че отговаря на нападки от някъде си, че взема разни протеинови добавки, за да направи такова тяло.  ooooh! Та на това Керем отговаря, че мускулната му маса не е плод на протеинов прах, а на пот в залата. Peace Друго не мога да схвана. Hug

Всеки ден се събужда в 6,30 сутринта

Керем Бюрсин, който тренира с известния боксьор Тони Джефрис в Америка и с Бурак Уур в Турция, казал: "Всяка сутрин се събуждам в 6,30 и отивам на тренировки. Боксът силно завладя ума ми, до такава степен, че предстоящата неделя отивам на лагер в Анталия с професионалния боксьор Авни Йълдъръм, който на 5 ноември ще участва в шампионски мач". По предварителна информация снимките за новия сериал "Bu sehir arkandan gelecek" ще започнат в края на октомври.

http://www.haberler.com/kerem-bursin-bu-kaslar-protein-tozu-degi … 585-haberi/?oku=1

Скрит текст:
КАЖДЫЙ ДЕНЬ ПРОСЫПАЕТСЯ В 6:30 УТРА!

Керем Бурсин, который работал (тренировался) с известным боксёром Тони Джеффрисом, в Америке и в Турции с Бураком Угуром сказал: "Каждое утро, проснувшись в 6:30, иду на тренировки. Я сильно занял голову боксом, до такой степени, что на предстоящей неделе, пойду в лагерь (кемпинг) с профессиональным боксёром Авни Йылдырымом, который 5 ноября, будет участвовать. в чемпионском матче".
По предварительным данным, съемки нового сериала "Этот город последует за тобой", начнутся в конце октября.

# 706
Добро утро!  Hug Hug Hug

Снеже  bouquet Hug

# 707
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Диди, Heart Eyes bouquet

Хади, чакаме партньорката, да му се не види. Praynig Wink

Хубав ден! bouquet

# 708

Според това тука търсят и ново лице демек може да заложат на неизвестна  Peace човек който е аматьор хммм....Направо обикаляли градовете брех каква е таз Пелин,че не я намират бе то златна да беше толкова нямаше да са измъчат  Joy Joy Joy Joy наистина дано поне е някоя кадърна,че иначе не знам не искам хладилници до Керем Sad

# 709
Новата тема почти с никакви корекций освен няколко банерчета,китки и тн... и корицата както и заглавието като излезне нещо дай боже за следваща юбилейна ще се постарая повече  Hug Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=944507.new#new

# 710
Диди, bouquet

Много несериозно ми звучи това, че търсят аматьорка за Керем.  ooooh! Че обикалят за нея по села и паланки. Shocked ooooh!

# 711
Диди, bouquet

Много несериозно ми звучи това, че търсят аматьорка за Керем.  ooooh! Че обикалят за нея по села и паланки. Shocked ooooh!
Не питай само дето не са пуснали кастинг,че да се яви всеки
Направо съм толкова шокирана от тоя факт ,че без коментар  ooooh!
И летящите замлъкнаха  Stop Stop Stop

# 712
Честно казано не ми се вярва да хванат някоя от улицата и да я тумнат в главна роля.  Peace Някой си чеше езика/клавиатурата, или отвличат внимание от основните заподозрени. Wink То и за Киво непознато лице щяха да търсят, че видяхме какво стана. Mr. Green Да видим и нас колко ще ни разиграват с тая партньорка. ooooh!

# 713

Снеже Hug Peace
Каквото такова пък мълчание настана ,а знаеш то носи новини
Керем хареса тези неща на една моя позната в туитър фенка на Серенай и СерКер - Аляска  Crazy

# 714
ДидеHeart Eyes добре се е справило момичето, с право Керем й е харесал работите.  Peace Ще дойдат и новините, още малко търпение само ни трябва... толкова изтраяхме. Mr. Green

# 715
# 716

Охойй  Laughing Laughing Laughing

# 717

Не знам защо,но имам чувството,че нарочно се пише,че клонят към незнайно име ,а вече всичко си е ясно все пак към края на месеца почват снимки  Thinking Whistling
Снеже и това е нейно ама рускините присвоили набързо  hahaha hahaha hahaha

# 718
Както помните беше се заговорило за филм с Танер Олмез и така сега и партньорката се изясни според писаниците тук е Езги Ейюбоолу:peace:
Продукцията е Лимон Япъм в момента обаче се е наложило да отложат снимките поради не намиране на подходящото място и веднага щом го намерят ще се започне...
Филма се планува да е в кината през другата година иначе е било запланувано за зимния сезон
Е нищо здраве да е...

Аз много харесвам Езги  Heart Eyesима една наивност в нея и в говора и мисля,че филма ще е много хубав дано този път наистина има филм,че Лимоните ми окепазиха Пойраз достатъчно като се сетя  Peace ooooh!

# 719

Ето едно колажче някои момичета в Т преди я искаха в дизито,че била тренирала балет ама идеята за партньорка в филм също много ми се нрави понякога има филми дето за 2 часа могат да ти въздействат повече от цял сериал и в комедия и в драма като се замисля...
Почвам да мисля,че няма да е незнайно име за сериала не знам това си е моя теория защото все пак Едже ще пише и все мисля,че е някой с който е работила преди или поне е някакво име същото мисля и за режисьора ама зависи продукцията какви парички ще дава на мацето  Mr. Green,но за мен не е някоя неизвестна нарочно излизат такива новини за да ни заблуждават и да мислим друго ама каквото такова аз си чакам Алито с не знам вече колко очи.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И все пак ако е някое незнайно толкова може и леко знайно пък защо и да не е някоя такава мадама? Heart Eyes Crazy

Лека и спокойна нощ! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 03:04 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт