Паническо разстройство - 24

• 50 917
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Али, в болница беше заради ПР ли? В психиатрия ли? И при мен имаше рецидив по време на лечението, вдигнахме дозата и за сега слава богу бивам..
Ами да. Просто много се влоших от аритавито и нямаше друг начин, но пък в болницата се изплаших понеже, бях единствената нормална. Имаше хора с доста агресивни диагнози и се налагаше всяка вечер с едното легло да подпирам вратата, за да не влезе някой. Аз никога не съм пила толкова много лекарства, но този рецидив беше толкова масивен, че просто нямах избор. За съжаление се оказва, че при мен май, освен стимулотон, нищо друго не действа. какво ли не съм опитвала. Аритавито е ново, но колкото и познати психиатри да питах, до сега, освен мен, никой друг не се е оплаквал от него.  Sad

# 586
Али, има ли смисъл въобще от тези болници? Какво ти правеха там? Малката сега се води в психиатрия, за обследване за аутизъм. Както си мислех така стана, никаква полза, даже и един съвет не ни дадоха, висим по коридорите само.
Иначе аз продължавам да съм зле, изкарах поредна нощ  със сърдечна криза и сега съм с болки. и ме боли ужасно глава от нитроглицерина. Не знам, обаче много хора на мое място щяха да откачат.

# 587
Ами няма смисъл, защото и вкъщи мога да си пия лекарствата, но там просто те контролират. Имаше хора с БАР на, които им слагаха системи, но там ситуацията е друга. Моята диагноза по принцип е депресия, но правя и ПА.

# 588
Уф не съм се оплаквала отдавна, но получих лека паник атака и тревога докато чакам на опашка в НАП. За да я овладея се обадих на приятелка за поговорим 2-3 минути и една жена, която беше пред мен ме чула, че казвам на приятелката ми, че в момента съм с паник атака и се оказа, че и тя се бори със същото, та се разбърборихме и ми отмина. Не бях получавала от февруари месец. Но имаше адски много хора. Днес бил последния ден и за фирми и чаках над 2 часа за да си внеса парите, а преди това да си подам заявлението (отидох в 10 и излезнах от сградата в 13). Ако сега не ми се налагаше заради заминаването ми нямаше и да ходя на тази дата. Инак повече крачето ми няма да стъпи между 20 и 25-ти.
Сега съм си добре, нямам тревожност. Мен много ме напрегна тълпата, бяха много скупчени. Реално това предизвика нещата. Опашката стигаше до сердата на най-външния коридор, което е почти до външната врата и освен това имаше по 2-3 човека на ред...  Crossing Arms
Признавам си изгълтах 1/2 клонарекс. Дано скоро не ми се случва пак. След като излезнах въпреки, че навън е много студено днес с ужасен вятър се почувствах много добре, много ми беше свежо.  Просто тази тълпа...  Tired Tired Tired

# 589
Нормална реакция, Гале, има хора, които и без да страдат от ПР им призлява в тълпи и не са един или двама.. Hug Добре че си издържала все пак, на мен така като съм чакала на опашки на няколко пъти ми е идвало да хвърля всичко и да изчезна Grinning

Нели, по това време на годината е нормално човек да не се чувства добре и аз бях с много странно кръвно няколко дни накрая спрях да го меря. Сигурна съм, че ще се оправи и всичко с него ще е наред, гледай да не се тревожиш много, знам че е трудно и аз винаги много се тревожа за близките си, повече от тях самите. Моя приятел е пълен непукист, трябва да е пред умиране, че да си обърне внимание ако нещо му има.. Аз пък съм точно обратното така че да кажем че се балансираме Laughing

гала, прегръдки и кураж мила, дано се вдигнеш на крака по-скоро Hug

# 590
Така е, Цвети! Иначе днес наистина беше ненормална работа. Беше много голяма бъркотия защото не им работеше и системата с номерчетата и просто беше ужас, навсякъде някакви хора се мотаеха като мухи без глави...  ooooh! Отдавна не бях се чувствала така, но нищо... няма да го мисля просто. Каквото било - било.

Аз изобщо не си меря кръвното  Laughing Laughing Laughing Мерих го когато личния ми лекар ми поръча да го меря 10тина дни и да записвам стойностите за да му ги покажа. Иначе го меря 5 пъти в годината  Laughing Laughing Laughing
Като ми е въртеливо някакво правя предположения. Обикновено ми се вие свят така и ми е лошо пролетно време и също когато има ненормални температури или някаква игра в температурите както е сега. Тогава се чувствам като парцал направо.

Гала, стискам палци всичко да се нареди при теб. Много неприятно, че сега ти се струпва всичко... Sad

Кураж, девойки!  Heart Eyes

# 591
Определено и това ужасно време си казва думата, наистина. Аз се оплаквах на майка ми онзи ден от това замайване.. И тя ми вика "Ти какво си мислиш, че на мен не ми се мотае главата ли? Просто изобщо не обръщам внимание.".. Как ги правят тези неща хората, да не обръщат внимание, баси. Laughing Laughing

# 592
Али, в болница беше заради ПР ли? В психиатрия ли? И при мен имаше рецидив по време на лечението, вдигнахме дозата и за сега слава богу бивам..
Ами да. Просто много се влоших от аритавито и нямаше друг начин, но пък в болницата се изплаших понеже, бях единствената нормална. Имаше хора с доста агресивни диагнози и се налагаше всяка вечер с едното легло да подпирам вратата, за да не влезе някой. Аз никога не съм пила толкова много лекарства, но този рецидив беше толкова масивен, че просто нямах избор. За съжаление се оказва, че при мен май, освен стимулотон, нищо друго не действа. какво ли не съм опитвала. Аритавито е ново, но колкото и познати психиатри да питах, до сега, освен мен, никой друг не се е оплаквал от него.  Sad

Да, дулоксетина е едно от най-предписваните и продавани в чужбина. Където и да съм се ровила, навсякъде много го хвалят.Бил много добър препарат.
Аз го пих 14 дни и го спрях, макар, че сега съжалявам.Измъчих се с него, неможех в началото дори да ходя, сигурна съм, че поне още 2 седмици и щях да получа поодбрение, ама пустата ми глава да го замени с деанксит та после страдах и немога вече сумати време да се оправя:))

# 593
Нормална реакция, Гале, има хора, които и без да страдат от ПР им призлява в тълпи и не са един или двама.. Hug Добре че си издържала все пак, на мен така като съм чакала на опашки на няколко пъти ми е идвало да хвърля всичко и да изчезна Grinning

Нели, по това време на годината е нормално човек да не се чувства добре и аз бях с много странно кръвно няколко дни накрая спрях да го меря. Сигурна съм, че ще се оправи и всичко с него ще е наред, гледай да не се тревожиш много, знам че е трудно и аз винаги много се тревожа за близките си, повече от тях самите. Моя приятел е пълен непукист, трябва да е пред умиране, че да си обърне внимание ако нещо му има.. Аз пък съм точно обратното така че да кажем че се балансираме Laughing

гала, прегръдки и кураж мила, дано се вдигнеш на крака по-скоро Hug
Същата съм миличка:)) Аз съм по уплашена от него, седя цял ден и обикалям около него да го наблюдавам:))

# 594
Момичета, как сте тази вечер? bouquet
Аз гледам "Като две капки вода", много ме забавлява и разтоварва това предаване, препоръчвам Laughing

# 595
Аз получих ПА. Страшно ме заболя корема , все едно ми се ходи на тоалетна. Отидох, но нищо, а толкова силна болка, даже започна да ми се гади. От силната болка започна да ме облива пот и хоопп ПА. Започна да ми отмалява,помислих, че ще ми стане лошо..веднага извиках ММ започна да ме плиска с вода, треперене, парене..абе класическа ПА. Ужас, доста отдавна не ми се беше случвало, но мисля, че беше провокирана от силната болка... Надявам се да не се повтаря. Сега съм ок, малко отмаляло, но съм ок.
Али, най- големия ми кошмар е мисълта, че някога ще стигна до психиатрия. Там не мисля, че бих се излекувала, по-скоро обратното, бих се сдухала стократно повече от заобикалящата среда..Али, бързо подобряване ти пожелавам и никога,никога повече да не ти се налага да отиваш на такова място..и на никой друг..  Hug

# 596
Благодаря много! Ами и аз го имах този страх, но пък повече ме беше страх да остана вкъщи , без да съм под лекарско наблюдение. Сега вече съм добре. Живот и здраве на 3 май се връщам на работа, обаче доста се изплаших.

# 597
Мами, как са ви сутринните? Докато пиех Ципралекс се събуждах една тъжна, унила. Трети ден пия Сероксат и се събуждам с настроение, но малко след като стана не съм на себе си. Вие ми се ужасно свят, криво ми е, пак меря кръвно да не е паднало 121/74, супер си е всичко. Защо съм такава крива, незнам Simple Smile

# 598
Все пак е напредък, Нели, колкото и малък да е bouquet
Аз сутрин съм крива като цяло, рядко ми се случва да се събуждам с настроение. Grinning

# 599
Все пак е напредък, Нели, колкото и малък да е bouquet
Аз сутрин съм крива като цяло, рядко ми се случва да се събуждам с настроение. Grinning
Значи станахме две, хихи Simple Smile) Корем ту ме боли, глава и все някъде, замаяно, ядосана съм........ и постоянно съм в стрес, че нещо ми се случва:)

Общи условия

Активация на акаунт