Паническо разстройство - 24

• 50 881
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Джери, страхотно да си изкараш!

Момичета, весели празници! Пожелавам на всички да се чувстваме прекрасно!

# 691
Здравейте,момичета....Джери да си изкараш хубаво....от няколко дни ме гони някакво безсъние ,нищо не ме боли ,но имам някаква неуморимост....цял ден тичам,занимавам се с деца,къщна работа,обучават ме на новата работа и не усещам никаква умора ....случвало ли ви се е .За.три дни ми се е събрало около осем часа сън ,не пия никакво кафе .....желая на всички ви Весели празници  Hug

# 692
Здравейте момичета.
Днес малко по НЕ добре, като че ли съм.
Още съм в кревата, така ми се вие свят Sad Знам, че ако джусна ксанакс сигурно ще ми мине, но не смея още, пазя го за по късно. Като не ми е добре, винаги ми помага Sad А от замайването и този страх от припадане. Тцтц, всичко в тая мойта глава е объркано. Весели празници:)

# 693
Нели и аз съм така замаяно ми е и лежа.

# 694
Нелка, мила, това което ти е казал доктора за ходенето и физическата активност важи с пълна сила. И моята психоложка настоява да се движа и да не се залежавам, така замайването само по-зле става. Опитай да станеш да се поразмърдаш, излез на двор или тераса да подишаш въздух. Нищо друго няма да ти помогне повече. И аз днес бях страшно замаяна но излязох, сама при това, вървях 2-3км. на моменти само дето не се подпирах да не падна, но стигнах където трябваше и сега съм добре. Замайването трябва да го преодолееш, не да го лежиш и лекуваш с хапчета. Знам колко е трудно и аз на моменти се паникьосвам от него, но така е, свъвсем нормален симптом на ПР. Hug

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 13:51 от Cvety_S

# 695
И аз се събудих със страшно замайване и световъртеж, дали не е от тъпия лексотан се чудя. За всеки случай го метнах силно в другия край на стаята.

Нели, моята сестра имаше тревожни проблеми. Беше дълго време само на ксанакс във високи дози и са пооправи. Моето мнение е, че ако нещо ти помага това е лекарството. Ти този ксанакс пила ли си го така редовно само него, да изкараш курс на лечение.

# 696
Нелка, мила, това което ти е казал доктора за ходенето и физическата активност важи с пълна сила. И моята психоложка настоява да се движа и да не се залежавам, така замайването само по-зле става. Опитай да станеш да се поразмърдаш, излез на двор или тераса да подишаш въздух. Нищо друго няма да ти помогне повече. И аз днес бях страшно замаяна но излязох, сама при това, вървях 2-3км. на моменти само дето не се подпирах да не падна, но стигнах където трябваше и сега съм добре. Замайването трябва да го преодолееш, не да го лежиш и лекуваш с хапчета. Знам колко е трудно и аз на моменти се паникьосвам от него, но така е, свъвсем нормален симптом на ПР. Hug
Да миличка, сега с приятеля ми сме по магазини и едвам се движа Simple Smile Възможно е да е от времето. Застоявам се, но като ми е лошо как да ходя, хем ми е лошо, хем ме е страх Simple Smile А все ме е страх да не припадна. Направо ужас,  много ме е страх Sad(

Гала, ксанакса явно ме успокоява и по леко минават тези неразположения, но гледам да не го пия много. По 1т на ден, сега понеже преди 6 дена започнах и сероксата.

# 697
Мами, предадох фронта. Влезнах в колата и лежа. Не ми е добре, дали от времето, дали че съм в началото на сероксат, утре ми предстои и пътуване.
Трябва да се успокоя. Sad Защо ми е така ужас:))

# 698
Вероятно е някаква комбинцация от всичко... от времето, от началото на новия АД, предстоящото пътуване (защото и това се отразява, дори да не го осъзнаваш то си е стрес някакъв, страх... притеснение)
Как си сега?

Ние днес ходихме до гръцката църква да запалим свещички. поседях 5 минути, но след това се наложи да изляза навън защото ми стана тежко и ми се учести пулса. Довечера пак ще ходим.

# 699
Гала защо го пиеш лексотана постоянно или?

# 700
Вероятно е някаква комбинцация от всичко... от времето, от началото на новия АД, предстоящото пътуване (защото и това се отразява, дори да не го осъзнаваш то си е стрес някакъв, страх... притеснение)
Как си сега?

Ние днес ходихме до гръцката църква да запалим свещички. поседях 5 минути, но след това се наложи да изляза навън защото ми стана тежко и ми се учести пулса. Довечера пак ще ходим.
Немога да си обясня Трели Sad Защо всичко така ми се отразява. Направо постоянни съм в мисли, че си отивам, толкова лошо се чувствам. Наистина физически понякога ми е трудно и да ходя.

# 701
Ti mnooooogo задълбаваш в това и тези черни мисли непрекъснато... те те сдухват допълнително. Ужасно е да не можеш да се контролираш. Трябва да помислиш да направиш опит отново за психотерапия.
Знаеш, че няма да умреш от това и че ти няма нищо физически. Това трябва да е насоката на мислите ти. Ако ще задълбаваш по-добре да задълбаваш в тази посока, че нищо лошо няма да ти се случи.
Знаеш добре, че от това нито можеш да получиш удар, нито нещо подобно. Трябва още със ставането да започваш с мислите "нищо ми няма и днес ще ми е добре", а не да забиваш в това, че ти се вие свят или, че ти е бърз пулса или нещо подобно. Не трябва паниките и страховете да ръководят дните ти.

Ще се справиш, просто не се предавай и се бори с това. И помисли за терапия.

Изпращам ти прегръдки  Hug Hug Hug

# 702
Нели, абсолютно подкрепям Treli. Не трябва да задълбаваш толкова в това замайване и постоянно да си повтаряш "ще припадна". Времето влияе лошо на страшно много хора, просто не го анализират и съответно не засилват усещанията. Не трябва да се вглъбяваш в това, и наистина мисля, че е добре да помислиш за психотерапевт, който да ти помогне да не се предаваш на физическите симптоми. Вярвай ми, ще има ефект. Ето аз днес бях леко замаяна, но както казах конфронтирах се сама, излязох вървях, след това се чух и с психоложката по телефона да я питам нещо, споменах и и за замайването и гаденето, тя ме успокои доста, сега се чувствам добре. Трябва да се бориш, мила, не разчитай само на хапчетата, те са помощно средство, но не са всичко. Прегръдки Hug

Галенце, как си ти в Германия bouquet

Аз днес изкарах цял час в Джъмбо, знаете каква лудница е и колко е огромно, бях с майка ми, кажи речи нямах проблеми, само накрая вече започнах да се задъхвам леко. След това шофирах до вкъщи, разстоянието е доста. Не съм се качвала да карам от както имам ПР, горе долу 6 месеца и много се притеснявах да не ми стане лошо, но се справих съвсем добре, много се гордея Embarassed

Хубава вечер желая, момичета bouquet

# 703
Повечето терапевти избягват да работят с хора, които приемат антидепресанти.
Вече не знам към кой да се насоча. В София варират цените между 50-70лв за 45 мин. Хем не мога да си го позволя, хем два пъти опитвайки с добри терапевти и само отидох надолу много. Последната се опитваше да ме убеди, че трябва да се разделя с приятеля ми, оттам мисли как си събирам багажа, депресия Sad( спрях да ходя и си отидох при психиатъра. Прехвалени имена, а само ходя и плащам. Само искам да се справя с тези физически симптоми,успея ли ще съм много щастлива Simple Smile Пък и тази моя хипохондрия. Simple Smile Прегръщам ви

# 704
Много неприятно, че си попаднала на такива хора, Нели Sad Hug

Ще успееш, но за да се пребориш първо трябва да започнеш се бориш със себе си, с ума си. Когато спреш да се страхуваш от симптомите и да ги мислиш постоянно, няма да усетиш как ще се изпарят, това е начина друг няма. Хипоходрията и на мен ми е мъка, но там вече наистина трбва психотерапия и борба с ума. За това хапче няма. Hug

Общи условия

Активация на акаунт